Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי קצת סקר שוק והגעתי לרדיו דיסק - פיוניר 4050UB . מגבר - JBL GTO 1004.

עכשיו אני רוצה קומפוננטים וסאב.

התקציב לקומפוננטים וסאב הוא 1500 ש"ח .

קומפוננטים עדיף חדשים, סאב(+תיבה) אפשר יד שנייה.

המלצות? ואם אפשר פירוט איזה סאונד כל דבר מפיק לפי מה ששמעתם.

אני מחפש משהו בסגנון של פוקל. רק שלא במחיר של פוקל.

והאם כדאי תיבה אטומה או פתוחה? מה ההבדלים ועד כמה הם משמעותיים?

(מאזדה 323 )

fuygs7.jpg

פורסם

מורל דוטק אוביישן בסביבות ה870 אאל"ט

וקיקר CVR 12 בערך 650 עם תיבה, עדיף בתיבה אטומה יתן לך תוצאה מעולה.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

מורל דוטק' 6 או פוקאל 165A ?

לגבי הסאב, לא ממש אהבתי את הקיקר... למרות שמעניין יהיה באמת לשמוע אותו בתיבה אטומה.

הסאב רוקופורד P1S412 הוא אותו הרמקול שנמצא בסאב+תיבה הנקראת P1S112 . ?

(הסאב הזה -

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?item_id=108270&locale=en_US

הוא אותו הסאב שיש גם כאן -

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?item_id=96197&locale=en_US

?)

או שיש בינהם הבדלים ?

לגבי המגברים,

רוקפורד R3004 שהוא 4X50 יחזיק \ ישמע טוב יותר מאשר ה JBL GTO1004 ?

איפה ה Pulse Audio BA4400 בכל הסיפור?

עדיף תשובות מבעלי נסיון.

(המון) תודה מראש לעוזרים.

פורסם

מישהו בבקשה ? ?? ??

ואיזה מגבר עדיף

ה JBL 75.4 או ה JBL 1004 ?

יש המלצות נוספות למגברים אחרים טובים יותר בתקציב הזה? (1100₪) ?

אני רואה פה כ"כ הרבה דברים חרשתי את הפורום ואת זאפ ומה לא :-( אני ממש מיואש כבר רציתי היום לקנות אבל אין לי החלטה.

אני צריך -

מגבר

+

סאב וופר

עדיף חדש והכול לקנות בחנות אחת.

בסאב וופרים אני לגמריי הלכתי לאיבוד, אני רוצה משהו עם סאונד רך וטוב, ונראלי שאני בכלל בכיוון של תיבה אטומה, אבל זה עוד לא בטוח.

במגברים שמעתי דברים טובים על ה JBL אבל גם ראיתי על LANZAR וחברות נוספות, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בבלאגן ולהסביר לי מה אני צריך ולפי המגבר איזה סאב כמה RMS אני צריך, כי אני ממש :confused: בכל מה שקשור למערכות לרכב.

קומפוננט - החלטתי בשעה טובה על המורל דוטק' אוביישן 6.

רדיו דיסק - פיוניר 4050UB כנראה.

פורסם

jbl 1004 או רוקפורד מקביל בכסף(לי יש p.450 4 מאוד מרוצה ממנו) 75.4 הוא מגבר ישן ו1004 מחליף אותו, אז הוא עדיף

סאב יש הרבה אפשרויות, אני אישית הייתי הולך על הp2 , אפשרי גם cvr בתיבה אטומה קטנה

דוטק אווישן החלטה טובה, גם הרדיו דיסק בסדר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה ,

איפה אפשר להשיג תיבות בכללי? (ותיבות אטומות בפרט?)

אני מחפש בזאפ ולא מוצא .. ולפי איזה מדדים אפשר לדעת כל תיבה אם היא טובה יותר או פחות ואיזה סאונד היא תפיק בסופו של דבר ?

ואיך הסאבים של סרווין ווגה, גי'ביאל, ? דגמים מומלצים יותר\פחות ? עם התיבות המקוריות, פתוחות.

ראיתי כמה JBL שההבדלים במחירים הם של 50 שקל +- .. איזה מהם הוא הטוב ביותר ? (עמוק, חם, רך)

פורסם

מבין כל המגברים שציינת בנושא הזה ה1004 לפי דעתי הכי ממולץ, הדוטק הם בחירה מעולה ולגבי הסאב זה רק לשמוע ולראות אם אתה אוהב או לא.

הייתי ממליץ לך על הסאב שלי, של הייפוניקס הדגם 12" 500RMS הם מצויינים, הם מדוייקים ולא מרעידים מידי אם אתה שם אותם בתיבה אטומה, ואני יכול להגיד לך מנסיון עם המגבר 1004 הסאב מוגבר לי עד הרבע ואני לא צריך יותר.

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תוכן חדש...