Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן אני יכול להשיג מערכת עם מסך קדמי יעודי ללנד קרוזר שעדיין תתחבר רגיל למגבר המקורי שנמצא,תיתן לי פתרונות ניווט,ותשלוט על שני מסכים מאחורה?

המחירים המקוריים של טויוטה פשוט מפחידים!

תודה על העזרה

יוסי8)

:evil:
פורסם

כל מערכת בגודל כפול (דאבל דין) תוכל להתאים לך בלנד קרוזר ללא בעיה.

ה"בעיה" היחידה שלך היא כמובן איזה מכשיר לבחור, מה התקציב שלך לעניין?

המחירים המקוריים של טויוטה באמת מפוצצים, וזה בסה"כ מערכת סינית פשוטה.

מה שכן תצטרך לבצע השלמה קטנה בפלסטיקה שלך זה דבר פשוט מאוד וכל מתקין יוכל לעשות לך את זה ב10 דקות בלבד. אני מדבר על הצדדים של הרדיו שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

ערב טוב

אמת המחירים בטויוטה אכן מפחידים

אין צורך במכשיר ייעודי נהפוך הוא. עדיף מכשיר מותגי כמו JVC, פיוניר, וכ"ו

המכשירים הייעודיים הם באיכות ירודה ובעייתיים בדרך כלל

אתה כן תצטרך מתאם פנל ללנדקרוזר

בדגם הרגיל זה אכן שני פלסטיקים בצדדים, אך אלו פלסטיקים ייעודיים ובאים בול כמו רכב מקורי

בדגם לקז"רי תצטרך מתאם קצת יותר גדול ממתאם הצדדים, עדיין זה אותו רעיון ונראה מקורי לאחר שתילה

כדי לשמור על המגבר המקורי תצטרך עוקף מגבר

כמובן ישנה האפשרות להריץ חוטים מחדש ולעקוף מגבר (זאת במידה ותרצה מגבר חיצוני חזק יותר) ואז לא צריך את העוקף

אני יודע שזה נשמע מסובך אבל למתקין מנוסה זו עבודה סטנדרטית ולא מסובכת כלל

איך שלא תהפוך את זה זה תמיד יותר זול ויותר איכותי וטוב מלרכוש ""מכשיר ייעודי"" בחברה

במידה ותרצה עוד ייעוץ אשמח לעזור

דרור

• תוכן חדש...