Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אני יתקשר למשרד הרישוי.

אין על הרכב חובות מכרתי אותו עם טסט בתוקף והקונה נסע איתו לצפון..

יש לי זכרון דברים ששנינו חתומים עליו שמיום המכירה הוא אחראי על האוטו.

על עורך דין "בן-דוד" לא הייתי סומך יותר מאשר על אברג'יל או אלפרון.

ובכלל, גם עורכי דין "אחים" אפשר למצוא נוכלים למכביר בינהם.

תעשה את מה שאתה צריך לעשות - ותעשה את זה מהר...

פורסם
יש לי זכרון דברים ששנינו חתומים עליו שמיום המכירה הוא אחראי על האוטו.

זה לא ממש משהו שיכול לתת לך לישון בשקט.

את משרד הרישוי לא מעניין מה כתוב בזיכרון דברים והם אפילו לא יקראו מה כתוב בו. מבחינתם המסמך היחיד שקובע הוא טופס העברת בעלות.

מבחינת דוחו"ת עירוניים ומשטרתיים - אל תבנה על זה שהדוחו"ת יוסבו על שם הקונה, אלא אם העברת הבעלות תתבצע כמוגדר בחוק - תוך שבועיים. מעבר לזה בהחלט מדובר בהרבה יותר מאשר רצון טוב.

רק אם חלילה תהיה תאונת פגע וברח, סביר שבמשטרה יקראו את זיכרון הדברים ויחפשו את הקונה. במקרה של פגע וברח באדם, סביר שבשעה 2:00 לפנות בוקר ידפקו על דלת ביתך כדי לעצור אותך. רק אחרי-כן יחפשו את הקונה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...