Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכרתי את האוטו לפני כמה שבועות ואתמול הגיע טופס חידוש רישיון על שמי ..

הקונה היה אמור להעביר בעלות עם ייפוי כוח שקיבל ממני.

איך אפשר לדעת אם הועברה בעלות?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מתקשר לרישויופון ומברר על הרכב שלך - אם הוחלפה בעלות, לא תקבל מידע בטלפון.

מה שלא ברור לי, זה איך אתה מסתובב כבר מס' שבועות בלי תעודת זהות ולא מוטרד שהיא אצל אדם זר שאולי גם פתח חשבון בנק על שימך וכבר הזמין פנקס שיקים ועוד מעט נשמע עליך בכלבוטק.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
מכרתי את האוטו לפני כמה שבועות ואתמול הגיע טופס חידוש רישיון על שמי ..

הקונה היה אמור להעביר בעלות עם ייפוי כוח שקיבל ממני.

איך אפשר לדעת אם הועברה בעלות?

כלומר מכרת את הרכב, למישהו שאתה לא ממש מכיר ולא עשיתם העברת בעלות?

הוא כנראה סוג של סוחר, לא רוצה לאבד יד, ימכור את הרכב ורק אז במקרה הטוב יעביר בעלות.

לסוג הזה של הקומבינטורים, בדר"כ יש קומבינות ולכן לא יהיה צריך את ת.ז שלך ואני מניח שהיית מספיק חכם גם לא לתת לו אותה.

אז בעצם הוא יכול לעשות מה שהוא רוצה עם הרכב ואתה תואשם בכך!!

גש מיידית למשרד הרישוי עם ת.ז וניירת הרכב, ותדע האם אתה הבעלים של הרכב.

אני במקומך בשלב הזה הייתי מרים לבחור טלפון וגורם לו להגיע מיידית להעברת בעלות, כמוכן מחתים אותו על טופס שהרכב נמסר לו מתאריך X וכל דבר שנגרם כתוצאה מכך (דוחות, כנסות, עבירות, נסיעות בכביש 6 וכדומה) ישולם על חשבונו!

לפי המקרה אני מבין שאתה אדם מאמין, אז תתחיל להאמין שהכל יהיה טוב...

בהצלחה

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

פורסם

קודם כל זה רכב ישן שהוא קנה והכניס לשיפוץ מקיף בן 3 שבועות .(הוא קנה אותו ממני לצורך שיפוץ וכרכב פנאי)

דבר שני הוא קיבל צילום של התעודת זהות וייפוי כוח חתום.

דיברתי איתו לפני שבוע והוא אמר שהוא שכח והוא יעביר תוך כמה ימים ואמר שהאוטו יצא מהשיפוץ בימים אלו.

אני סומך עליו כי הוא עורך דין והשני סוכן ביטוח (קנו אותו שני "בני דודים" מהצפון)

אז פשוט להתקשר למשרד הרישוי ולשאול האם אני עדיין הבעלים?

חיפושיות 73-74

פורסם

אי אפשר להעביר בעלות עם צילום של ת.ז.

חוץ מזה הכל סוכר...

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם הוא עו"ד וסוכן ביטוח, הם לבטח יודעים שאי אפשר להעביר בעלות בלי תעודת זהות מקורית.

העובדה שהם הסתפקו בצילום תעודת זהות, כבר מרמזת שהם ממש לא התכוונו להעביר בעלות בהקדם, אם בכלל.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אי אפשר להעביר בעלות עם צילום של ת.ז.

חוץ מזה הכל סוכר...

אפשר גם אפשר, הכל תלוי בקשרים...אני הייתי עד לזה יותר מפעם אחת, הרי מי שבודר את הת.ז הוא בדואר וזהו

פורסם

goldkey,

מי שעושה כך, הוא עבריין.

אם כך הדבר מלכתחילה לא כדאי לעשות עסקים עם עבריינים וכאלה שחוברים אלייהם.

.

פורסם

צר לי להזכיר לך, שהאחריות על העברת בעלות לרכב, חלה על המוכר.

(לי "יש בעיה" עם קונים כאלה שלא אכפת להם שקנו רכב, ולא העבירו אותו מיידית במעמד התשלום, על שמם. נראה לך תקין?!)

עריכה - אני לא מדבר כבר על כל מיני דו"חות שעלולים להגיע אליך, ותצטרך להוכיח שהרכב נמכר (וזה אפשרי, אבל סתם טרטור ובזבוז זמן)

alfa 156 2.5.

פורסם
צר לי להזכיר לך, שהאחריות על העברת בעלות לרכב, חלה על המוכר.

(לי "יש בעיה" עם קונים כאלה שלא אכפת להם שקנו רכב, ולא העבירו אותו מיידית במעמד התשלום, על שמם. נראה לך תקין?!)

עריכה - אני לא מדבר כבר על כל מיני דו"חות שעלולים להגיע אליך, ותצטרך להוכיח שהרכב נמכר (וזה אפשרי, אבל סתם טרטור ובזבוז זמן)

כל מילה בסלע !

האחריות הבלעדית חלה על המוכר , ובהעברת בעלות חייב את הת.ז המקורי ולא שום צילום .

כל האחריות לגבי דוחות ועברות פלליות הקשורות לרכב חלים על המוכר בלבד!

אמיר

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם
goldkey,

מי שעושה כך, הוא עבריין.

אם כך הדבר מלכתחילה לא כדאי לעשות עסקים עם עבריינים וכאלה שחוברים אלייהם.

.

חוקית אתה צודק, לא אמרתי שאני הייתי צד בעסקה, רק שראיתי את זה קורה, באותו הרגע אפילו לא הבנתי שזה לא חוקי,

בסניף הדואר קיבלו את הצילום ות.ז של מיופה הכח ללא כל היסוס, הכל היה נראה חוקי, רק לאחר יום- יומיים, בעקבות שיחה עם חבר הבנתי למה התעקשו להגיע דווקא לסניף הדואר הזה...

הפעם אחרונה שהעברתי בעלות על רכב הייתה לפני יותר מעשור, אז תקשורת מחשבים לא הייתה קיימת בין משרד הרישוי לדואר, יכולת אפילו להעביר בעלות על רכב למרות שבעליו כבר לא חי כמה שבועות, כיום זה מתעדכן אוטומטית.

לכן זה שהמוכר כאן לא ידע שאין או יש אפשרות להעביר בעלות עם צילום ת.ז, זה הגיוני אם גם הוא לא העביר בעלות כמה שנים, אבל למכור רכב בלי להעביר בעלות זה דבר אחר.

במקרה שאני הייתי נוכח בו כל השאר היה "כשר" פרט לזה, הסיבה ליפוי הכח הוסברה קודם לכן ונבדקה הייטב.

פורסם

לגבי דאגתך להעברת הבעלות,

זאת לא הדאגה שלי, אלא של ~shay~.

פתחת את התגובה עם הסבר המתייחס אלי וסיימת עם הודעה לפותח השירשור ~shay~,

רק ש"החבאת" את זה בין כל המלל ואני לא בטוח שהוא יקרא זאת.

גם כיום אפשר להעביר בעלות מן המת, אם טרם נעשתה גזירת נתונים ממשרד הפנים למשרד הרישוי. עד כמה שידוע לי, לא מדובר בעידכון יום-יומי.

.

פורסם

~shay~

נראה שפיספסתי את הקטע שזה רכב ישן לשיפוץ...טוב אולי בכלל יש לרכב חובות אגרה ולא ניתן לבצע העברת בעלות עד לתשלום האגרות והמתנה של שבועיים.

לגבי דאגתך להעברת הבעלות, תקבע עם הקונה להעביר בעלות, תפגש עימו בסניף הדואר ותעבירו בעלות במקום.

פורסם
זאת לא הדאגה שלי, אלא של ~shay~.

פתחת את התגובה עם הסבר המתייחס אלי וסיימת עם הודעה לפותח השירשור ~shay~,

רק ש"החבאת" את זה בין כל המלל ואני לא בטוח שהוא יקרא זאת.

גם כיום אפשר להעביר בעלות מן המת, אם טרם נעשתה גזירת נתונים ממשרד הפנים למשרד הרישוי. עד כמה שידוע לי, לא מדובר בעידכון יום-יומי.

.

תודה על שהפנת את תשומת ליבי לכך, טופל

פורסם

טוב אני יתקשר למשרד הרישוי.

אין על הרכב חובות מכרתי אותו עם טסט בתוקף והקונה נסע איתו לצפון..

יש לי זכרון דברים ששנינו חתומים עליו שמיום המכירה הוא אחראי על האוטו.

חיפושיות 73-74

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...