Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא הבנת אותי, התכוונתי שבניגוד למזגן שבו לפני המכירה אפשר למלא גז ובמידה והנזילה אינה אכזרית אפשר לחשוב שהמזגן תקין, במע' חימום הבדיקה היא קצרה מיידית וחותכת, אי אפשר לזייף בה.

מקווה שהצלחתי להגיע אליך הפעם.

אכן כך,הבינותי

פורסם

חיפשתי רכב לא מזמן לאשתי, וראיתי מספר לא קטן של מכוניות, הייתי גם בכמה מגרשים ואני יכול לומר לך בעיינים עצומות שכולם לקחו (המגרשים) את הרכבים לבדיקה בטרם קנייתם, אם בכדי לדעת מה יש לרכב או בכדי להוריד מחיר או שניהם.

הם הרי לא משלמים את המחיר שאתה ואני משלמים.

אף אחת מהמכוניות שראיתי במגרשים לא הגיע לבדיקה, אם אני זוכר נכון, רק אחת בכלל הגיע לשלב שבו הנעתי את הרכב, כל השאר פשוט נפלו על שקרים, תאונות ושאר ירקות.

אבל זמן קצר מאוד חשבתי לתת להם צ'אנס כי אפשר להוציא אחריות... אבל אם כל מגרש שהגעתי אליו רמאי, אז מי ייתן לי אחריות:lol:

לענייננו ברור שהמגרש לקח את הרכב לבדיקה וגם "שחט" את המוכר, יותר מסביר שידע על כל בעיות שיש ברכב ואולי גם על אילו שעדיין לא מצאת.

כפי שרשמו לך, לקחת סיכון מחושב, או לא זה עניין אחר, אולי בכלל בעל המגרש שיכנע אותך שהוא נותן אחריות על כל מיני דברים ולכן אין צורך בבדיקה.

אתה בשלב שאין לך מה להפסיד, תקרא טוב טוב את החוזה עם המגרש, תחפש משהו שתוכל להאחז בו, אבל גם אם לא תמצא, גש למגרש ותנסה להפיל את זה עליהם.

אם ילך סבבה, לא יילך אולי יתחלקו איתך, מקרה הכי גרוע, תגיע לנקודת ההתחלה.

בפעם הבאה, אתה משקיע כמה אלפים טובים, אתה לא מבין ברכב, אל תקנה ממגרש נקודה.

ותיקח תמיד לבדיקה רק במקום שאתה בוחר!!

אני מקווה בשבילך שאילו כל הבעיות שיש לרכב, עכשיו גם לך יש ניסיון עם קניית רכב ממגרש :cry:, אני בטוח שתזכור אותו למשך זמן רב.

לא כל המגרשים מרמים, אני פשוט התייאשתי מלחפש את האחד שלא רמאי :wink:

:idea: העיקר שיהיה יום נפלא :roll:

*** מחפש סאאב 95/96 או רכב קבריולט להגשמת החלום ***

פורסם

שלום.

לא נפלתה בשום פח!!!

לך לסוחר ודרוש שיתקן את כול הליקויום האלה כי הם ליקוים ניסתרים שבטוח ידע מהם כי הסוחרים לא פריירים ולא מטומטמים.

על פי החוק יש לך אחריות של 30 יום על ליקויום שלא נימסרו לך.

אל תותר לא יעזור לך תודיע לו שאתה תפנה לגורמים המוסמכים.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני, חובת ההוכחה שהסוחר ידע או לא ידע על התקלה לא ממש תופסת במקרה הזה.

לך תוכיח שהסוחר ידע על התקלה.

זו לא מכה בשלדה או הורדת קילומטרז', ויש גם לא מעט מצבים שקונים רכב ומיד לאחר הרכישה מתגלות תקלות שכלל לא בטוח שהמוכר היה מודע להן.

ולקונה המכונית - קנית מכונית בת 9, לא מכונית חדשה מהחברה, וקח זאת בחשבון.

נסה להגיע עם בעל המגרש להבנה בקשר להשתתפות שלו בתיקון.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ואם הוא מתקן אל הליקויים גש ומלא טופס לוטו כי הסיכויים הם בערך אותו הדבר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בני, חובת ההוכחה שהסוחר ידע או לא ידע על התקלה לא ממש תופסת במקרה הזה.

לך תוכיח שהסוחר ידע על התקלה.

זו לא מכה בשלדה או הורדת קילומטרז', ויש גם לא מעט מצבים שקונים רכב ומיד לאחר הרכישה מתגלות תקלות שכלל לא בטוח שהמוכר היה מודע להן.

ולקונה המכונית - קנית מכונית בת 9, לא מכונית חדשה מהחברה, וקח זאת בחשבון.

נסה להגיע עם בעל המגרש להבנה בקשר להשתתפות שלו בתיקון.

שלום פן-קרחי.

אתה לא צודק כי!!!! "אי ידיעה אינה פותרת"

והאמן לי הסוחר ידע ברסמנענם ידע או הכולמניוקה ידע.

בברכה לא מגלה מי

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

הסוחר היה צריך לדעת, היות והרכב נלקח לבדיקה ועל-כך לא חלוקות הדעות.

פנה לסוחר בטענה כי ידע על הליקוי במעמד המכירה ולא דיווח לך.

חוק הגנת הצרכן....

....כל פגם או איכות נחותה או תכונה אחרת הידועים לו, המפחיתים באופן משמעותי מערכו של הנכס ...

חוק החוזים, עוסק בתם לב....

מבלי להיכנס לכל הנושא המשפטי, אם הוא לא יתקן לך, תקן בעצמך ותתבע בתביעות קטנות.

לעניות דעתי (בהנחה שיש לך הוכחה שהרכב נבדק ע"י הסוחר ושילמת עבור הרכב מחיר שלא לוקח בחשבון את הפגם, או שיש לך זכרון דברים בו לא מצויין הפגם) תזכה בכל הכסף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
יצרתי קשר עם בעל הרכב הקודם ...

בין היתר שאלתי על תקלה בחימום,והוא מסר שעקב נזילה הרדיאטור חימום נותק.

שאלתי לגבי בדיקה במכון במעמד המכירה, השיב שעשו בדיקה.

הסוחר בדק את הרכב טרם רכישתו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הסוחר היה צריך לדעת, לספר לך, להזהיר אותך, גילוי נאות בלה בלה בלה.

כשסוחר שלא יומיים במקצוע, ימכור לך אוטו, עם בדיקה עם זכרון דברים תוכל אחרי זה רק לחפש, ולא תוכל לעשות כלום (גם לתבוע) כי סוחרים מכסים לעצמם תתחת אם יש צורך לכסות תתחת, בשיטות שאתה לא תחשוב ולא תדע, רק כשתלך לעו"ד הוא יגלה את זה. אם רצית תגובה ממישהו מבפנים אז קיבלת.

ואתה אדוני גם חוצפן, בדקת את הרכב אצל המכונאי שלך ולא במכון בדיקה, אוטו שנמצא 9 שנים על הכביש וגם אני משוכנע ששילמת מתחת למחירון (ככה קונים את רוב ישראלים , המחיר , לא המצב של האוטו) ועכשיו גילית שהמזגן הלך מבלאי טבעי ואתה מתאמץ רושם הודעות בפורום ויש לך טענות כלפי המגרש. אולי מבחינת החוק איכשהו יש סעיף שמצדיק אותך (אבל גם שם המגרש יהיה מכוסה ) אבל תכלס הימרת והפסדת כמו שאמרו כאן.

היחיד שאתה יכול אליו בטענות הוא המכונאי שלך למרות שגם הוא לא מכון בדיקה לפני קנייה והוא בטח תימצת לך את עיקר הדברים החשובים באוטו כמו מנוע וגיר, ולא כל שטויות שמסביב שניתן להחליף.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
שלום פן-קרחי.

אתה לא צודק כי!!!! "אי ידיעה אינה פותרת"

והאמן לי הסוחר ידע ברסמנענם ידע או הכולמניוקה ידע.

בברכה לא מגלה מי

שוב, הקונה הוא זה שצריך להוכיח שבעל המגרש ידע שמערכת החימום אינה תקינה, וזה לא כל כך פשוט.

בפעם השניה, זו מכונית בת 9, לא מכונית חדשה, וגם אם היית קונה אותה ישירות מהאדם שמכר לו אותה מצבך היה זהה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שוב, הקונה הוא זה שצריך להוכיח שבעל המגרש ידע שמערכת החימום אינה תקינה, וזה לא כל כך פשוט.

בפעם השניה, זו מכונית בת 9, לא מכונית חדשה, וגם אם היית קונה אותה ישירות מהאדם שמכר לו אותה מצבך היה זהה.

זה לא בעיה להוכיח,פשוט מוציאים פלט של הבדיקה שנעשתה ע"י המכון,ושם כבר יראו שיש סעיף ליקוי,מה כל כך מסובך?

זה לא שייך לגיל הרכב,במקרה הזה העקרון זה מה שחשוב שלא יידעו אותי על התקלה שמבחינה כלכלית היא שווה ערך לשיפוץ ראש מנוע

פורסם
הסוחר היה צריך לדעת, לספר לך, להזהיר אותך, גילוי נאות בלה בלה בלה.

כשסוחר שלא יומיים במקצוע, ימכור לך אוטו, עם בדיקה עם זכרון דברים תוכל אחרי זה רק לחפש, ולא תוכל לעשות כלום (גם לתבוע) כי סוחרים מכסים לעצמם תתחת אם יש צורך לכסות תתחת, בשיטות שאתה לא תחשוב ולא תדע, רק כשתלך לעו"ד הוא יגלה את זה. אם רצית תגובה ממישהו מבפנים אז קיבלת.

ואתה אדוני גם חוצפן, בדקת את הרכב אצל המכונאי שלך ולא במכון בדיקה, אוטו שנמצא 9 שנים על הכביש וגם אני משוכנע ששילמת מתחת למחירון (ככה קונים את רוב ישראלים , המחיר , לא המצב של האוטו) ועכשיו גילית שהמזגן הלך מבלאי טבעי ואתה מתאמץ רושם הודעות בפורום ויש לך טענות כלפי המגרש. אולי מבחינת החוק איכשהו יש סעיף שמצדיק אותך (אבל גם שם המגרש יהיה מכוסה ) אבל תכלס הימרת והפסדת כמו שאמרו כאן.

היחיד שאתה יכול אליו בטענות הוא המכונאי שלך למרות שגם הוא לא מכון בדיקה לפני קנייה והוא בטח תימצת לך את עיקר הדברים החשובים באוטו כמו מנוע וגיר, ולא כל שטויות שמסביב שניתן להחליף.

כנראה לא הבנת על מה אני מתלונן,על בלאי טבעי של המזגן לא הייתה לי אפילו רבע תלונה,

התלונה שלי היא לגבי החימום שנותק ע"י הבעלים הקודם,והסוחר שעשה בדיקה ידע על הבעיה אך לא טרח ליידע אותי מהסיבות שלו,

ודרך אגב שילמתי מחירון על הרכב

פורסם
הקמצנות שלך על מקסימום 600 שקל, תעלה לך בנסיעות שנים בלי קירור/חימום.

טוב את זה כבר שמעתי,יש לך משהו אחר לחדש?

• תוכן חדש...