Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדי, איש יקר, השרשור הוא על פאסאט הצ'בק מודל 85

(אבל אתה יודע מה: אני בדיוק מחפש גם צמיגים לוולוו 175-14-80, חשבתי לקנות חדשים, אבל גם משומשים במצב טוב יעשו את העבודה...)

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• 10 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אשמח מאוד אם תעדכן לגבי מה עשיתה,כי אני בהתלבטות קשה עם הבימר שלי.

אני מאוד אוהב אותה וקשה לי מאוד עם 2 טסטים בשנה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אם יש לך בימר שאתה אוהב, עצתי לך - שמור אותה.

2 טסטים בשנה זה לא כ"כ נורא.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

2 טסטים בשנה זה שטויות.

לשמור את האוטו במצב נסיעה ולהמשיך להשתמש בו לפחות מפעם לפעם או למכור כבר עכשיו וזהו.

רוב המכוניות שהועמדו לתקופות ארוכות מאוד לא חוזרות לנסוע.

פורסם

זה כן נורא.אני צריך לאתר מקום שלא יגעו בה עד שיגיע מועד הטסט שלה {כל 6 חודשים} לעשות לה טופס בדיקת תקינות -100 שקל,טסט והקפאה,ביטוח לשבוע.

הבעיה היא כלכלית.

אני חושב לתת לה ללכת לישון 10 שנים. כי אני אשמח להחזיר אותה לכביש כאספנות.

{להורים שלי הייתה ספיידר בשנת 1981,והם מכרו אותה אחרי כמה חודשים-לאימא שלי לא היה מקום לרגליים ברכב והיה לה מאוד צפוף.אח אם הם היו משאירים את הרכב הזה,גם סתם עומד 15 שנה,הייתי המאושר בגברים היום}

עריכה: בוקי, אבל החיפושית שעמדה 12 שנים כן חזרה לכביש.

ואם היום תאתר מכונית משנות השבעים שעומדת מ1982 ועד היום לצורך הדוגמא,לא תחזיר אותה לכביש?

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לא הבנת אותי.

אני כתבתי ששני טסטים בשנה זה לא נורא אם ממשיכים להשתמש ברכב, גם אם זה רק שימוש מועט.

אין כל היגיון להעביר טסטים רכב שעומד.

האוטו שלך נדמה לי מודל 93, יש לו עוד 13 שנה לעמוד וזה המון זמן.

אני ניסיתי להעמיד רכב לכמה שנים ולחכות לאספנות, נשברתי אחרי שנתיים. אם הייתי מוכר אותו לפני העמדה - הייתי מקבל תמורתו סכום כלשהו, לאחר שעמד שנתיים - הערך שלו היה 0.

עריכה - אני לא בא לשכנע אותך, אני הצגתי את דעתי, אתה יכול להסכים או לא להסכים איתה.

אם אני אמצא רכב משנות ה 70 שעומד משנת 82, סביר להניח שלא אחזיר אותו לכביש, כי בסכם שיעלה לשקם אותו אפשר יהיה לקנות רכב דומה במצב תקין ונוסע.

כמובן שאם יש לך חניה פרטית מקורה, נעולה וסגורה אתה יכול לנסות את זה, רק שלא נראה לי שזה המצב, ואם הרכב סתם יעמוד בחוץ - ראה את מה שכתבתי למעלה.

פורסם

הרכב משנת 92,משנה הבאה 2 טסטים בשנה.

יש לי 2 אופציות,

1 חניון תת קרקעי -4 בבניין מגורים בירושלים-החיסרון - רחוק מהעין רחוק מהלב ואם ירצו להתחיל לפרק חלקים לא רדע מזה כי הרכב יעמוד בחניון סגור עם מחסום שמיועד רק לדיירי הבניין אבל מי אמר של ירצו לחמוד לצאן?

2 להחנות ליד הבית של אחותי בארחד מהמושבים במרכז, ואפילו הכלב של השכנים לא יתקרב אליו. כך שאין מצב שיפרקו ו או יגנבו ו או יפגעו.

אני רק מזכיר שיש לי רינגים שחוקים במנוע,מה שגורם לו לעשן שכך אם אני יאבד את המנוע,זה דבר ידוע שאמור לקרות.

אני לא רוצה לתקן כי זה בעלות של מנוע מיבוא\פירוק -3500 שקל,שהמנוע יעלה לי 4500 עם הרכבה {נבדק לפני 3 שנים ונראה לי שמחירים לא השתנו}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

תשמע, מניסיון רב: האוטו (ובכלל כלי רכב) שעומד הרבה זמן- נהרס. גם מכנית וגם חיצונית. זה גם נורא תלוי איפה ואיך עומד. לי יש כמה רכבים, שבדיעבד אני די מצטער שבכלל נכנסתי לזה: לקחתי אותם כי הייתה הזדמנות חד-פעמית, ופשוט שמתי אותם לעמוד. אז: אני פשוט כל פעם רואה עכשיו איך מצבם מתדרדר, ולא יכול לעשות כלום- אין לי יכולת להשמיש ולהתחיל לנסוע בכל הרכבים שלי בו-זמנית, והנזק כל הזמן רק גודל וגודל! יותר מזה- האופנוע שלי שנת 92 שעמד 7 שנים בתנאים כמעט "אידאליים": חניון תת-קרקעי, ומדי כמה חודשים אף הונע ועשה סיבוב קצר- עכשיו כשהעלתי אותו החזרה לכביש התחילו תקלות שמעולם לא שמעתי עליהן אפילו: קודם כל תוך העמידה הלכו לי הבולמים הקידמיים והבקרסים. סידרתי- ועכשיו הלך גם הבולם האחורי. בנוסף התחילו תופעות מוזרות עם הקלאץ'! בקיצור שמע לי: ברגע שתחליט להשמיש שוב את האוטו, במיוחד יחסית חדש ומשוכלל, שיעמוד יותר מ-10 שנים- תגלה שלא חסכת כלום ואף הוספת עלות על מה שרצית לחסוך באי-שימוש בו! ובטח שלא תעיז להעמידו בחוץ וללא גג מעליו, אם אתה אוהב את האוטו- יהיה לך כאב לב לראות איך הוא מתדרדר לאט-לאט!:cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם לי היתה התלבטות עם הרנו שלי בסוף החלטתי

להשמיש אותה והיא משמשת לי כיום מידי פעם לטיולים

וכרכב שני

זה עולה כסף אבל אני נהנה מכול רגע

• תוכן חדש...