Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם , יש ברשותי עגלה העונה לשם A3 2010 , אני מחפש להחליף את הטמבון הקידמי לזה של S3, לשם הבהרה יש לו צורה שונה לחלוטין שמתבטאת באגרסיביות שמפחידה אנשים ממוצעים כאשר הם רואים את הרכב במראה האחורית.

האם מישהו יכול לעזור לי ולשפוך אור על מקום או צורה שבה ניתן להשיג אחד?

פורסם

12K , ואי אפשר :) תאמין לי שאני רוצה . הוסבר לי שיש בקר כלשהו שלא ניתן להחליפו כי ברגע שאני אכנס לטיפול או קריאה במוסך ויחברו את הרכב למחשב יקבלו תקלה ולא יהיה ניתן לגעת ברכב וזאת מכיוון שהרכב יצא שונה מגרמניה .

פורסם

עשיתי את זה בA6 ,

העניין הוא שהפנס של הS3 מגיע עם מערכת פנימית שמקבלת נתונים מחייישני היגוי, חיישנים בפגוש הקדמי וחיישן בשימשה , המערכת מפנה את את רפלקטור (ע"י שני מנועים וסולנוייד) לכיוון העקומה וקובעת את גובה האלומה (של הקסנון) לפי תנאי הדרך , ודואגת שהרכב שלך לא יסנוור רכב שמגיע מימול , לשדוגמא אם תסע בכביש חשוך הBI קסנון יתן אלומה גבוה וכשיצוץ רכב מימול המערכת תזהה , תוריד את האורות שלך ותסיט אותן ימינה ,

את כל המערכת הזו יש בפנס של S3 ולכן הוא כזה יקר , בגלל שאין לך S3 יש אפשרות להתקין את הפנס כפנס רגיל (סטטי) ולא תהיה אפשרות להפעיל את המערכת הנ"ל ,

במקרה של S3 שרוצה להתקין פנס רגיל (A3) מחשב של הרכב יזהה תקלה בגלל החוסר במערכת .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...