Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לסקודה סופרב 2010 1.8 אוטו' יש הילוך ספורט?

avidor12
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לא.

אין דבר כזה "הילוך ספורט" במכונית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נסעתי במכונית AUDI A3 של חבר שלי, והוא העביר להילוך ספורט שבו ההאצה הייתה מהירה יותר והשליטה באוטו בייתה טובה יותר. אולי יש להילוך הזה שם אחר, אבל התכוונתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין הילוך כזה.

אולי הוא פשוט שם שיר קצבי ברקע.

להחלפת הילוך אין השפעה על שליטה ברכב.

בגיר אוטומטי יש אפשרות להעביר למצב שבו החלפת ההילוכים מתבצעת בסל"ד גבוה יותר.

זה לא הילוך מסויים.

זה לא משנה את התנהגות הרכב, אלא בסה"כ מאפשר להשאר באותו הילוך בסלד גבוה יותר (להשגת הספק גבוה, על חשבון חסכון).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מצב ספורט שבו הסל"ד מתחיל מיותר גבוה ומסיים קרוב לאזור האדום,כמו כן הוא לא ממהר להעביר הילוכים גם אם מרפים את הרגל מהדוושה.

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שני מצבים, מצב Drive, D, ומצב Sport, S. מצב הספורט מאפשר לך להשאיר את האופנועים ברמזור מאחוריך....

נו ברור. ספינה עם 160 כ"ס תשאיר אופנועים ברמזור..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני זוכר נכון מהרכב שקיבלנו לנסיעת מבחן ללילה אחד היה מצב ספורט,האוטו הרגיש קצת יותר נוקשה ומגיב קצת יותר מהר ללחיצת הדוושה.

בנוסף במצב "ספורט" האוטו מושך את ההילוך לסל"ד גבוה יותר,ואם אני לא טועה (ככה זה בC5) אז במצב "ספורט" האוטו יתן קיק בלחיצה קצרה יותר על הדוושה מאשר בלי מצב ה"ספורט".

בכל מקרה האוטו חזק ומגיב מצויין בלי המצב "ספורט".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש שני מצבים, מצב Drive, D, ומצב Sport, S. מצב הספורט מאפשר לך להשאיר את האופנועים ברמזור מאחוריך....

אתה מתכוון לשליח של הפיצה על קטנוע 50 סמ"ק ?

CBR600F מאיץ 0-100 ב- 3.2 שניות.

גם "קטנוע" אוטומטי עם מנוע 500 סמ"ק כמו TMax מהיר יותר בהאצה 0-100 מן הסופרב. (8 שניות לעומת 8.5 , לפי נתוני יצרן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למען הדיוק, מדובר בתיבה אוטומטית עם שליטה אלקטרונית על מעבר ההילוכים, כך מתאפשר מצב Dרייב רגיל, בו ההילוכים עולים מהר יחסית, ומצב Sפורט בו ההילוכים מתחלפים מאוחר יותר וכך התחושה ספורטיבית יותר. בפועל, אם תשים את התיבה על D או על S ותלחץ פול גז, התוצאה תהיה דומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין הילוך כזה.

אולי הוא פשוט שם שיר קצבי ברקע.

להחלפת הילוך אין השפעה על שליטה ברכב.

בגיר אוטומטי יש אפשרות להעביר למצב שבו החלפת ההילוכים מתבצעת בסל"ד גבוה יותר.

זה לא הילוך מסויים.

זה לא משנה את התנהגות הרכב, אלא בסה"כ מאפשר להשאר באותו הילוך בסלד גבוה יותר (להשגת הספק גבוה, על חשבון חסכון).

אל תהיה קטנוני.

הרי ברור שזה לא "הילוך" כמו 1 2 3 וכו'.

אבל יש מצב "S" בבורר ה"הילוכים" (P R N D) ברכב, וברור לך שלזה הוא התכוון.

Auto Emoción

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...