Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר יש לי ריאיון עם אלוף משנה בקשר להחלטתי הסופית לקבע, שחתמתי עוד לפני הגיוס, ואני לא ממש יודע מה לעשות מצד אחד יש יתרונות מצד שני יש חסרונות, זה לא משנה כרגע.

השאלה המרכזית שלי עם יש פה אנשים שמכירים נגדים שהתגייסו לא מזמן לקבע ומה המשכורת החודשית שלהם אני מאוד ישמח, המשכורת פה משחקת קריטריון מאוד חשוב.

שאלתי בפורום קבע אבל אנשים לא ממש עזרו לי שם.

חשוב שיעמדו בקריטריונים האלו:

1. השכלה תיכונית

2. שלב 09 בחשמל רכב\מכונאות

3. בסיס רמת פעילות ג'\ד'

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני חושב שלא ענו לך משום שזה משתנה.

מהם היציאות שלך?

איפה תשרת?

איזה חיל אתה?

תפקיד?

מתפקד בתור תפקידן יחיד?

זה דברים שממש משנים את הסכום שאתה יכול לקבל בקבע.

כמו כן תלוי גם לאיזה תקופה אתה חתום?

קובי

פורסם

יציאות יומיות

חיל חימוש

תפקיד: חשמלאי רכב שלב 09

לא יחידן, יש כבר מפקד מחלקה, וגם סגן מחלקה

אני חתום מראש כרגע ל-9 חודש

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בלי הוצאות נסיעה המשכורת נטו בהתחלה היא כ-4200-4300 ש"ח.

אני בקבע שנתיים וחצי גם כן בבסיס עם רמ"פ ג'.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני חושב שתקבל סביבות שכר המינימום.

יש מקומות שנותנים מענקים על חתימת קבע לתווך הארוך(שנתיים ומעלה).

קובי

פורסם

ואתה עומד בקריטריונים שציינתי?

לא יותר מהשכלה תיכונית?

ובאיזה תפקיד וחיל עם אפשר לשאול?

(עם אתה לא מעוניין לענות בפומבי תוכל לשלוח לי ה"פ בבקשה)

פורסם

kobic9, כיום הדברים השתנו קצת בצבא,

לצעירים אין אפשרות לחתום קבע ארוך כמו שהיה פעם קבע ראשוני (כ-7 שנים) ואז קבע מובהק.

היום מחתימים כל שנה מראש לשנה אחת קדימה ובמקרה הטוב החתימה היא גג לשנתיים קדימה.

מענק חתימה אתה יכול לבקש, אבל לא בטוח בכלל שתקבל ואאל"ט זה גם תלוי בקריטריונים מסוימים.

maatrixx, מכונאי בחימוש, בסיס פתוח, רמה ג'.

כיום בתור התחלה תקבל סכום מה שציינתי פחות או יותר, אם אתה ממלא הוצאות רכב ומגיע עם הרכב ליחידה אתה יכול לקבל תוספת של עד 487 ש"ח בחודש.

כיום יש לי שלב 10, רשיון מלגזה ומשאית על חשבון הצבא, דרגה, לימודים ותקן.

לכן עכשיו השכר שונה לטובה.

אני יכול לתת לך עצה אם אתה אוהב את הצבא תישאר בקבע אבל בגילך הצעיר עדיף לך בסיס סגור רמה א' או א' פלוס,

שם המשכורות גבוהות יותר, יש יותר הקצאות והחבר'ה יותר מגובשים.

ולאחר מספר שנים שם אתה יכול לחזור לבסיס יומיות ולצבור חלקית את המשכורת את הרמה א'.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

לירן תודה רבה לך על התשובה המפורטת עזרת לי מאוד, בקשר להוצאות נסיעה איך אפשר לממש את זה? עם אני ישאר בקבע אני מעדיף לקנות קטנוע כי מאזור שלי יש פקקים נוראיים, איך אני יכול לדעת כמה צה"ל יתן לי החזרים על הוצאת נסיעה כזאת לבסיס?

פורסם

הוצאות נסיעה בצבא מחושבות לפי מיקום מגורייך ועד הגעה לבסיס לפי המחירים בתחבורה הציבורית.

אתה צריך להתקשר ל"אגד" או "קווים" ולבדוק מה המחירים ומה הקווים של האוטובוסים שהכי קרובים לבית שלך ומגיעים הכי קרוב לבסיס.

אתה מקבל חזרה את הסכומים האלו של הלוך וחזור כל יום, והמקסימום שממלאים בחודש זה 19 ימים.

תכל'ס אתה לא מתעסק אם זה יותר מידי רק פעמיים בשנה במועד חידוש הטסט ובמועד חידוש הביטוח, אתה צריך לצלם ולתת לשלישות שלך והם כבר יזינו לך את זה.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

Liran xsi-

אני לא יודע מה זה אומר "כיום דברים השתנו" אני עתיד להשתחרר בעוד 3 וחצי חודשים.

וכמו שציינתי, הכל תלוי באיזה חיל אתה, התפקיד וכדומה.

אצלנו אתה יכול לחתום בכיף לשנתיים, לקבל מענקים ואת רמת הפעילות שלנו(שאגב נחשבת רק בבסיס סגור) ותסגור את החודש בין 7-8K.

יש אצלנו לא מעט אנשים שחתמו בתקופה האחרונה על חוזים של 6-10 שנים.

קובי

פורסם

עם רמת פעילות ג', מדובר בפחות מ4 אלף נטו יותר באיזור ה 3,600....

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...