Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להימנע מפגיעות חניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר פשוט בלתי נסבל.

אוטו בן 10, שמור להפליא מכאנית וחיצונית אני כבר לא יכול יותר.

כל שבוע מתווספת איזה פתיחת דלת עסיסית שהביפר אפילו מצפצף ממנה (!).

השבוע זה עבר כל גבול, שרטו לי את הפגוש האחורי (שריטה קטנה, דיברתי עם השכן, כמובן שהוא אמר שהוא בכלל לא שם לב והוא נורא מצטער, אני לא מניאק, ראיתי שזאת שריטה קטנה והנחתי לזה).

לא מספיק הפגוש האחורי, גם את הפגוש הקידמי שרטו, ושרטו חזק. נראה כמו שריטה של טנדר, שריטה לא עמוקה אבל מעצבנת במיוחד בגלל שהצבע חדש (נצבע לפני חודשיים רק הפגוש כי הצבע היה מפוצץ תודות לפגיעות נוספות).

ואני שואל, להתחיל להיות מניאק ולחנות על שתי חניות? לחנות רק במקביל תוך שאני משאיר מרחק של חצי אוטו מקדימה וחצי אוטו מאחור?

מה כבר ביקשתי, קצת זהירות על האוטו שלי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הפתרון הוא להפעיל קצת יותר שיקול דעת בעת החנייה. כמה יותר? תלוי בפדנטיות שלך ובמקום המגורים.

דבר ראשון, אל תחנה על שתי חניות. דובר על כך רבות בפורום. זאת פעולה שמובנת לי ולך, שדואגים לשלמות הרכב שלנו, אבל לא לאנשים אחרים - שמגיעים לחניון מלא ורואים אותך תופס שתי חניות. במקרה הזה אתה לא רק תחסוך פגיעות אלא תזכה לשריטת מפתח עסיסית.

ובכל זאת, אפשר לנסות ולהשתדל להחנות את הרכב בחניה מרוחקת עד כמה שאפשר. אם יש אפשרות לחנות בחניה מבודדת בין שני עמודים - מצויין. אם לא, תנסה לחנות ליד עמוד אחד או ליד המדרכה. ככה אתה מקטין בחצי את הסיכון.

כיוון אחר: תבחר טוב-טוב ליד מי אתה מחנה. לנהג ב-S קלאס חדשה אין אינטרס לפתוח את הדלת באלימות, כי חבל לו עליה. לנהג של סוויפט 89 לא. בהעדר S קלאסים בחניון השכונתי, נסה לחנות לצד מכוניות שנראות שמורות ומטופחות, ולא רכבי ליסינג חבוטים מכל הכיוונים.

כמובן שתמיד יש פתרונות יצירתיים יותר. זכור לי שחבר פורום אחד ששכחתי את שמו סיפר על הפתרון שלו למצב: להניח שתי אבנים בצידי המכונית ובכך להכריח את הנהגים לידך להתרחק ולא לחנות קרוב מאוד אליך.

פורסם

כיוון אחר: תבחר טוב-טוב ליד מי אתה מחנה. לנהג ב-S קלאס חדשה אין אינטרס לפתוח את הדלת באלימות, כי חבל לו עליה. לנהג של סוויפט 89 לא.

ועל הדרך, נסה לדאוג שנהג הS קלאס לא יחזור לרכב ויראה את מה שאתה ניסת למנוע לרכב שלך.

:|

Insane things comes from insanely people.

פורסם

גם אני הייתי מאוד מתעצבן על המצבים האלה פעם.

אבל הגעתי למסקנה, שכל העצבים האלה כל יום מקשים על החיים וחבל.

בארץ אין סיכוי להמנע מזה, גם אם תנסה לתכנן את החניות שלך מראש. אנשים פה סיפרו כבר שהם חנו בכוונה רחוק מכולם וכשחזרו מצאו מעיכות בדלת ודברים דומים.

נפלטת לי "ברכה" כל פעם שאני רואה סימן חדש ואני משתדל לשכוח מזה כמה שיותר מהר.

הדרך היחידה באמת למנוע דברים כאלה היא להשאיר את הרכב בחניה בין שני עמודים ולא לנסוע איתו לשום מקום ואז כבר עדיף למכור אותו.

אז פשוט תנסה להנות מהרכב ולנצל אותו ולא להשתעבד אליו.

לי אישית חשוב יותר לשמור על הרכב בצורה מכאנית פיקס.

וכל השריטות מקבלות וקס פעמים בשנה יחד עם שאר הרכב.

פורסם

כלום. להתרגל. בסופו של דבר הרכב משרת אותך, לא אתה משרת אותו. אף פעם לא הבנתי אנשים שמתחילים לחנות 2 ק"מ מהיעד כדי שחלילה לא יפתחו על הרכב דלת. פשוט חולני.

פורסם

אני תמיד מנסה צמוד לעמוד\קיר\מדרכה כך שהסיכוי שמישהו יפתח עלי דלת קטן ב50%.

אם אין בנמצא אחד מהנ"ל אני מנסה לחנות כמו שאמרו כאן,ליד מכוניות חדשות או מטופחות,ומקווה שלבעלים אכפת מספיק מהרכב שלהם כדי שיפתחו את הדלתות שלו כמו בני אדם.

V5

פורסם

והכי חשוב - אם יש כיסא תינוק בפנים לצד הרכב שלך - תעבור מקום.

מניסיון - להורים עם הילד על הידיים אין שום חשבון והם פשוט ישעינו את הדלת שלהם על הרכב שלך עם כל הלב כדי לשים את הילד בפנים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ועל הדרך, נסה לדאוג שנהג הS קלאס לא יחזור לרכב ויראה את מה שאתה ניסת למנוע לרכב שלך.

:|

כאחד שיוצא לו לנסוע פה ושם בטרנטות מלאות בוץ ואבק, אני יכול להעיד שמעולם(!) לא פתחתי דלת על רכב שכן. גם במקומות מאוד צפופים, אני תמיד מכניס את האצבעות בין הדלת שלי לדלת של הרכב השכן. "ואהבת לרעך כמוך".

מה שכן, קרה לי שבחורה בפג'ארו חדשה פתחה עליי את הדלת חזק (סקודה פייבוריט של 1000 שקל). כמובן שביקשתי ממנה יפה לא לשרוט לי את הרכב :lol:

פורסם

תזהר מה S CLASS האלה, בעיקר השחורות,יש להן נטייה להתפוצץ כשמניעים אותן.

עדיף לחנות ליד הסוויפט.

:lol:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

באמת מכה הפגיעות חניה האלה.

אנחנו מחנים את האוטו מחוץ לבית, ולעיתים קרובות אנחנו יורדים ורואים דפיקות.

לפעמים זה דפיקות קטנות, לפעמים זה דפיקות שפשוט כואב הלב, ועל הדרך הכיס.

הפתרון שלנו הוא לחנות רחוק יותר, במקום עם קצת פחות כלי רכב.

עובד יופי.

פורסם

ומה תגיד על חרקים שמדממים לי על האוטו ומשאירים על הצהוב כתמי דם קטנים , ודם זה דבר שפשוט קשה לנקות צריך להוריד אם האצבע , דמיין לעצמך מזה לעבור נקודה נקודה בשביל להוריד את זה ,

פורסם

הפתרון האולטימטיבי - לרדת מהארץ. גועל נפש ורוע לב שכאלה לא קיימים באף מקום, אפילו ביוון ודרום איטליה התופעה קיימת במימדים פחותים בהרבה. אבל כמובן שיהיו מעט מאוד משוגעים אשר יעשו כן בגלל חתיכת פח. אלה אם כן גועל נפש ורוע לב מתפשתים גם לתחומים אחרים של החיים, ואז זה באמת נהיה בלתי-נסבל.

הפתרון הריאלי הוא לכסות רכב בכל הזמנות. הכיסוי הדו-שכבי (למשל של דוד פוגל) מונע את התופעה כמעט לחלוטין. יש להימנע מחניונים ציבוריים, במחיוחד בקניות יום השישי. בהרבה סופרים ניתן להחביא את הרכב בפינות ניסתרות, למשל מאחרי הביניין. אגב, הכי גרוע זה החניונים התת-קרקעים. החודש נסענו לחו"ל ועלתה לנו לראש השטות להשאיר את הרכב אצל ההורים בחניון התת-קרקעי של ביתם היוקרתי בעיר מודעין. הרכב המסכן ספג כפי שיצא לו לספוג בשנתיים האחרונות: שיפשוף על פלסטיק של מגן דלת מצד אחד, פתיחת דלת מצד שני וגם נגנבו כל ארבעת המכסים של הניפלים (כל זאת תוך 8 ימים!). אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה בעיר אחרת.

לסיכום: יש לבחור חנייה בקפדנות, לכסות, והכי חשוב לקבל את התופעה בשווין נפש, כפי שמקבלים בקנדה את הקור של 40-, ואת הגשמים בבריטניה.

פורסם

זה שמעליי נסחפת הרחק הרחק

אם אתה מוכן לעזוב את הארץ בגלל זה, אז מעניין מתי תעזוב את היעד הבא שלך וזה שאחריו...

אני לפחות משתדל לא להחנות בערב בחניה שיש לידה ספסל.

ערב/לילה ילדים יושבים על הספסל חלק פשוט נשענים ולצערי יש "תוצאות"

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

מעבר ללהסתובב הרבה בחיפושים אחרי חניה נורמלית יש לי פתרון קצת חולני.

יש לי שתי אבנים באוטו, אם אני נאלץ לחנות קרוב למכוניות אחרות אני מניח את האבנים ליד הדלתות שלי (בלי לחרוג לחניה הצמודה) כך שמי שיחנה לידי יאלץ לשמור קצת יותר מרחק.

פורסם

תגדר את האוטו עם גדר חשמלית 8)

או שתפעיל שיקול דעת בנוגע לחנייה ..

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

• תוכן חדש...