Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להימנע מפגיעות חניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם הפיתרון שלך הוא לקנות שברולט אבאו במקום הרכב שאתה כל כך אוהב אז סלח לי אבל מקומך לא בפורום רכב ,

לי יש רכב אחר (הונדה סיוויק הייבריד) ולעיתים אני מצטער שלא מדובר באבאו של 30 K ש"ח. בינתיים אני מחנה את רכבי בין הגרוטאה שלא זזה ולא פותחת דלתות לבין המדרכה + כיסוי. אבל כאשר תופסים לי את החנייה ההיא - מצבי בכי רע.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה שאני אתן לברברים שחיים כאן שאין להם כבוד לרכוש, לקבוע לי איזה רכב לקנות?

אני מעדיף פשוט לא להכנס עם הרכב למקומות המועדים לפורענות.

תנחומיי על רכישת האוויאו. מדובר בגרוטאה שלא מתאימה לשנות ה2000.

אגב הצילום בסמלון שלי הוא של הרכב במקום חניה מקורה ששכרתי עבורו באיזור מקום העבודה שלי וזאת על מנת להימנע מחניה בחניון ציבורי

או בחניון החברה שמלא רכבי ליסינג שלא מחשבנים לאף אחד או סתם במקומות חניה חשופים לשמש היוקדת.

אז זה עולה לי 200 שקל בחודש ואני צריך ללכת מספר דקות מהעבודה אל האוטו ובחזרה אבל זה נותן לי שקט נפשי.

את הדירה שבה אני גר בחרתי בלי פשרות על נושא מקום החניה. זה מנדטורי אצלי בחיפוש דירה ועד שלא מצאתי חניה פרטית תת קרקעית פשוט פסלתי את הדירות אחת אחרי השניה.

תקרא לזה פנאטיות, תקרא לזה פסיכיות . אני קורא לזה שקט נפשי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בזמנו עלה לי הרעיון לחפש מגנט דק (כמו של הדגלים של יום העצמאות שמתמגנטים לרכב) למצוא דבר כזה לפי מטר, וכמובן בצבע של האוטו בצד אחד (אפשר להדביק עליו או לצבוע עליו), ופשוט להדביק על הרכב כך שיכסה את איזור הפגיעה המיועד במידה ולא מצאתי חנייה נורמלית.

המגנט יחסית עבה כך שאם יפתחו דלת הוא יספוג את המכה, ובגלל שהוא בצבע של הרכב לא יגנבו אותו כי מרחוק לא רואים אותו.

סיימת לחנות אפשר לפרק ולשים בתא המטען.

השאלה איפה מוצאים את המגנט הזה לפי מטר..

פורסם
למה שאני אתן לברברים שחיים כאן שאין להם כבוד לרכוש, לקבוע לי איזה רכב לקנות?

אני מעדיף פשוט לא להכנס עם הרכב למקומות המועדים לפורענות.

תנחומיי על רכישת האוויאו. מדובר בגרוטאה שלא מתאימה לשנות ה2000.

אגב הצילום בסמלון שלי הוא של הרכב במקום חניה מקורה ששכרתי עבורו באיזור מקום העבודה שלי וזאת על מנת להימנע מחניה בחניון ציבורי

או בחניון החברה שמלא רכבי ליסינג שלא מחשבנים לאף אחד או סתם במקומות חניה חשופים לשמש היוקדת.

אז זה עולה לי 200 שקל בחודש ואני צריך ללכת מספר דקות מהעבודה אל האוטו ובחזרה אבל זה נותן לי שקט נפשי.

את הדירה שבה אני גר בחרתי בלי פשרות על נושא מקום החניה. זה מנדטורי אצלי בחיפוש דירה ועד שלא מצאתי חניה פרטית תת קרקעית פשוט פסלתי את הדירות אחת אחרי השניה.

אין לי מושג אם המדובר באוטו שלך, אבל בחניון סופרסל בגלילות ראיתי מספר פעמים GTI שלוש דלתות שחורה, החונה צמוד לפסי ההפרדה המוגבהים בין מגרש החניה לבין השטח הצמוד למבנה. אני מניח שסיבת החניה הזו היא אותו חשש מפגיעה חלילה מדלת של "ברברי", אלא שהסיכוי שעגלת קניות שהאוטו הזה חוסם לה את הפתח הצר למגרש החניה ( מצוי בין פסי ההפרדה הנ"ל ואינו ממש בולט ), תשרוט חס וחלילה וטפו טפו את האוטו, גדול מכל פגיעה שכזו. וכבר היו דברים מעולם. האמת היא שתמיד סברתי שמי שחונה כך, תוך חסימה של דרכי היציאה מהחנות עם עגלה עמוסה, כדאי אולי שיסרטו את מכוניתו למען ילמד לקח, אלא שכעת כשאני חש בפוטנציאל הנזק הנפשי הכבד לבעל האוטו, אני כבר לא בטוח. ורק למען הסר ספק, אציין שמעודי לא נקטתי בדרך כזו שהיא אכן ברברית, לפחות כמו זו של בעל האוטו שאינו מתחשב באחרים.

פורסם

אין דבר כזה - שקט נפשי. אומנם לא שילמתי על החניות, אך עשיתי אינספור מניפולציות ע"מ לשמור על הרכב. אבל בסוף תמיד בא הטמבל, אם זה בחניה, אם זה בנסיעה - ודופק. או בא הילד עם המפתח ועושה עליו אומנויות. או סתם מנחית כדור על הגג. את הרשימה ניתן כמובן להמשיך. וכך כל הטרחה והתעסקות עם הרכב הולכים לתמיון.

אני עוד לא סגור מה יהיה אחרי ההייבריד. מה שבטוח הוא - אך ורק גוונים בהירים: הכסף או הלבן. מאוד לא בא לי שוב לחטוף כאבי לב עם כל פתיחת דלת. ואם כבר חדש - השיקולים של המבנה והמגנים מסביב יהיו חשובים מאוד.

ולגבי הטרנטה, במיוחד כזאת שלא מתקלקלת כל שני וחמישי (אני מאוד מקווה שאבאו תהיה כזאת). - איזה כיף איתה! זורק אותה היכן שרוצה ומתעסק בדברים חשובים באמת.

פורסם
אין לי מושג אם המדובר באוטו שלך, אבל בחניון סופרסל בגלילות ראיתי מספר פעמים GTI שלוש דלתות שחורה, החונה צמוד לפסי ההפרדה המוגבהים בין מגרש החניה לבין השטח הצמוד למבנה. אני מניח שסיבת החניה הזו היא אותו חשש מפגיעה חלילה מדלת של "ברברי", אלא שהסיכוי שעגלת קניות שהאוטו הזה חוסם לה את הפתח הצר למגרש החניה ( מצוי בין פסי ההפרדה הנ"ל ואינו ממש בולט ), תשרוט חס וחלילה וטפו טפו את האוטו, גדול מכל פגיעה שכזו. וכבר היו דברים מעולם. האמת היא שתמיד סברתי שמי שחונה כך, תוך חסימה של דרכי היציאה מהחנות עם עגלה עמוסה, כדאי אולי שיסרטו את מכוניתו למען ילמד לקח, אלא שכעת כשאני חש בפוטנציאל הנזק הנפשי הכבד לבעל האוטו, אני כבר לא בטוח. ורק למען הסר ספק, אציין שמעודי לא נקטתי בדרך כזו שהיא אכן ברברית, לפחות כמו זו של בעל האוטו שאינו מתחשב באחרים.

זה לא אני.

אני נראה לך כמו מישהו שיחנה בחניון עם עגלות? עברתי לקנות בשופרסל ישיר בגלל הסיבה הזו :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...