Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להימנע מפגיעות חניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי פיתרון בשבילך ,

*תקנה סט של חיישני רוורס,

*תתקין שנים מלפנים ושניים מאחור,

*תחבר את כולם ל"מוח" ,

*תחבר למוח מתח קבוע אחרי מתג שאתה מוסיף , + מצבר (לא פיקוד מאור רוורס כרגיל) ,

*תחתוך את שני החוטים של הצפצף הקטן שמגיע עם הסט ,

*תחבר במקום הצפצף ממסר

*לכניסה של הממסר תחבר מתח קבוע

*את היציאה אתה מחבר לצופר של הרכב או לצופר שאתה מוסיף ,

התוצאה , מערכת נגד פגיעות חניה ,

כל פעם שמשהו יתקרב יותר מדיי לרכב שלך (פחות מחצי מטר רווח) הרכב יצפור וכך הוא יחזור בו ,

חשוב לציין שאתה צריך מערכת מהדגם עם המסך שמתחילה לצפצף רק בפחות מחצי מטר ,

חייב מתג, או אם יש לך אזעקת ביפר אפשר לחבר את המערכת בפיקוד האזעקה כך שתוכל לכבות/להדליק את המערכת גם מהבית .

כל הנאמר בגדר עצה בלבד, וכל העושה בו שישמוש הוא על אחריותו בלבד !

דרור.

:-D

מעניין תוך כמה זמן הילדים יגלו את זה,ישחקו עם זה,יעירו את כל השכונה,ירד השכן הערס עם הסיגריה והתחתונים,ישבור את כל הרכב ולילדים את הידיים.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגלל זה זה חייב להיות מחובר לביפר לכיבוי המערכת ,

וגם עם רכב החליט כן להתקרב פחות מחצי מטר אחרי 5/10 שניות הצופר יפסיק , מוסיפים מערכת ממסר "טיימר" שיכבה אותה גם אם לא תיהיה ליד הרכב, בכל מקרה כל זה רק בשלבים ראשונים לאט לאט מוצאים פתרונות להכל .

דרור

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אני ממשיך את השרשור הזה - יש לי בעיה יותר נקודתית עם החניה.

הרכב חונה בחניה פרטית בצורה שמגינה בפני פגיעות צד כמו בתמונה ותמיד מכוסה.

אבל קיבלתי פגיעות ושריטות בפגוש אחורי - כנראה או רכב כלשהו תימרן בחניה ודפק או/ו נכנסו עם פחי זבל (חניש שלי ליד חדר זבל).

החלתטי שאני מתקדם קדימה 10-15 ס"מ כדי לצמצם אפשרויות פגיעה.

שאלה שלי מה אפשר לעשות עוד כדי למנוע מרכבים שמתמרנים במרחב הקטן שיש לנו כאן בחניה לפגוע בפגוש?

הייתי בכיף הולך על חיישני חניה אבל קירבת יתר לחדר זבל ואנשים שנכנסים/יוצאים תפעיל אותם יותר מדיי.

חשבתי אולי איזו גדר או מחסום או חבל/שרשרת - הבעיה שאם אני סוגר מקיר בצד אחד עד לעמוד בצד שני - השכן שחונה לידי לא יוכל יותר לעבור אל הרכב שלו - ובטווח רחוק זה מתכון לעצבים וצרות.

כיסוי לרכב שלי הוא רגיל - אולי לשים ספוג עבה באיזור הפגוש?

נראה לי שרוב הסיכויים שבטווח רחוק זה ישחוק צבע...

התחלתי לחשוב גם על איזהו חתיכת גדר כמו מחסום משטרתי שמקובעת לרצפה למקרה שמישהו נכנס בה - אבל צריך למצוא פתרון לפירוק קל מאוד כדי לצאת מהחניה.

אשמח לרעיונות.

נ.ב. חברים - זה לא צחוק ולא מגוחך. בשבילי זה נושא רציני.

תודה מראש לכל העונים/עוזרים.

IMG_1359small.jpg

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

CROC

לדעתי תקח איזה חתיכת בד עבה וכבד, ופשוט תשים אותו מהבאגז' שירד לכיוון הפגוש.

מכיוון שמהצדדים לא דופקים לך את האוטו, והחניה מקורה אז אין בעיה של שמש על הצבע.

אז חתיכת בד עבה לדעתי תעשה את העבודה.

פורסם

בדיוק באתי לשאול שאלה דומה לפניי יומיים שיפשפו לי את הרכב פעמיים, שלא נדבר על עניים יפות בפח, אבל השאלה שלי שונה קצת.

האם אפשר לסדר את העניים והאם פוליש וקס יוריד את השריטות? מה לעשות יש לי שריטה גדולה בראש אני שונא שריטות ברכב שלי.

בנוגע לחניות, כבר הבנתי שגם אם אני יחנה את הרכב באויר איכשהו מישהו או בעיקר מישהי תצליח לפתוח את הדלת על הרכב, מבחינה זו הרמתי ידיים . :cry:

פורסם

Croc לא הצלחתי להבין את מבנה החנייה שלך ,אבל נסה לחשוב על התקנת צמיג (ללא הג'אנט).

הצמיג יותקן או על הקיר בגובה הפגוש , אם מדובר בחלק האחורי של הרכב ,נסה לחשוב על מעין מתקן שישמש כעיגון בריצפה לצמיג ,ושתוכל לפרק ביציאה מהחנייה.

הרעיון כמו במפגש בין ספינות למעגן.

מקווה שלא יצאתי חומוס :-D

פורסם

צמיג שמגן על הפגוש האחורי זה רעיון מעולה.

אפילו זוג צמיגים.

עכשיו נשאר לפתור את סוגיית העיגון שלהם לרצפה (אבן משתלבת) עם אפשרות לפירוק והרכבה מהירים..........

פורסם

הפתרון הוא: עפ"י חבר שלי שפדנט לא קטן על צבע הרכב- למצוא צבעי רכב איכותי שיש לי את צבע הרכב המדוייק שלך (בעייה בצבע מטאלי).

זה נכון

פורסם

אז לי ידפקו את האוטו פעם בשבוע ואני אלך לשלם פעם בשבוע, אחלה סידור!

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאם אני שם מחסום/צמיג/חבל - הנהגים שמתמרנים פשוט יתחילו להתקרב אד הפגיעה - בצמיג המחסום הזה - זה הרי נראה הכי קלאסי עבורם - גם מרחב תמרון הכי גדול וגם נראה מאוד בטוח לא לפגוע ברכב שלי.

יום אד הצמיג/המחסום הזה יעופו על האוטו שלי ויגרמו רק יותר נזק........

כרגע אני שם סכך של 60 ס"מ כדי שאוכל להתקדם עוד יותר קדימה עם הרכב שלי ולהתרחק מהמפגעים......

700 ש"ח כולל הכל לסכך בגודל של 60 ס"מ על 3 מטר....

פורסם
והכי חשוב - אם יש כיסא תינוק בפנים לצד הרכב שלך - תעבור מקום.

מניסיון - להורים עם הילד על הידיים אין שום חשבון והם פשוט ישעינו את הדלת שלהם על הרכב שלך עם כל הלב כדי לשים את הילד בפנים.

ליביו

קיבלת עצות טובות. אני אוסיף:

1. כפי שנאמר, תחנה ליד האוטו הכי יקר\שמור שאתה רואה. תתרחק מג'יפים.

2. אם אתה יוצא ביום שישי ומחנה בחניון, תזהר פי כמה, רוב הסיכויים שלאוטו שלידך יכנס יותר מבנאדם אחד. נוסעים לא מודעים פותחים את הדלת בלי לשים לב, ואתה יודע את ההמשך.

3. אני לא אוהב בכלל לחנות ליד מדרכות. קודם כל, אני לא סומך על מי שלפני ומאחורי שיצליח להכנס\לצאת בלי לדפוק לי את האוטו, ודבר שני, מדרכות זה הגורם מספר 1 לעבודת מפתח על הצבע. תחשוב על ילדים משועממים שהולכים לצד המכוניות, מוציאים מפתח וחורשים.

4. כשאתה חונה בין מכוניות לאורך (חזית-אחור), תסתכל על הפגוש של המכונית לפניך. אם אתה רואה שם חיישני רברס, תצמד אליו; אם לא, תצמד אל מי שמאחורייך. אם יש למי שלפנייך חיישני רברס והוא עדיין דופק לך את האוטו, דיינו.

5. אל תתעצל ותחפש חניה מוצלחת, גם במחיר עוד כמה דקות או הליכה ממושכת יותר.

6. תזהר ממכוניות עם כיסא תינוק, בשביל להשחיל את פרי אהבתם פנימה, רוב ההורים יצטרכו להשתחל איכשהו וזה כרוך בפתיחת דלת רחבה, מה שכמובן יתבטא בצבע שלך.

7. אם אתה חייב לחנות ליד מדרכה, תחפש את המדרכה שעליה יש פחות סיכוי שיעברו אנשים (מעבר צר יותר או פחות נקודות עניין).

8. תמנע מחניות כפולות וכו', כפי שנאמר, כל הפגיעות הקטנות שתחסוך יהיו כאין וכאפס לעומת השריטה במכסה מנוע שיעשו לך.

אמנם הרשימה שלמעלה נראית כמו מסע למוחו של פסיכופט, אבל זה עובד לא רע. אין לי שריטות, מעט מאוד דפיקות מפתיחת דלת וכל הסמלים של האוטו עדיין במקום.

מוסיף:

9.כמו שאמרו: חנית בין 2 עמודים-הרווחת, חנית שבצד אחד עמוד ובצד שני מכונית- חצי סיכון.

10.תשתדל לחנות בין רכבים שדוקא הדלת נוסע(לא נהג) בצד של האוטו שלך.ברוב המקרים יש רק נהג באוטו זה הדלת של הנוסע לא תפתח כלל

11. בקשר לבעיות עם שכנים/או כל מקרה של פתיחת דלת קבועה,אני מצאתי פתרון- שאני מגיע הביתה אני מדביק מגנט בגודל של A4 או חצי A4 (כמו המגנט של פלאפון עם הדגל שחולק בזמנו) באזור שתמיד נפתחת עליו הדלת. ושאני יוצא מהבית לנהיגה אני מוריד אותו.פשוט וזול.

עצות זהב שאני מיישם את כולן על בסיס יום יומי.

בנוגע למרכזי קניות : אני עושה קניות מהאינטרנט בין היתר מהסיבה הזו , ואם אין ברירה אז מחפשים חניה מופרדת או סתם רחוקה מכל הרשעים (והעגלות)

לפעמים עוברת בראשי המחשבה לקנות עוד רכב גרוטאה קטן למטרת יציאות בתוך תל אביב על מנת שאוכל להשאיר את הGTI שלי בחניון התת קרקעי שלה , בטוחה ומוגנת.

אגב, עבדכם הנאמן הפסיכי שכר לעצמו חניה מקורה המרוחקת 7 דקות הליכה מהעבודה כדי לא להצטופף באיזור החניונים של החברה (אין חניות מוגדרות לאנשים) או חס וחלילה ברחוב כשאין מקום בחניוני החברה.

נ.ב. עם כמה ששמרתי על הרכב הקודם כמו ששומרים על אתרוג, ביום שלפני המכירה (אחרי שסגרתי עם הקונה)מישהו דאג לייצר לי שקע לא קל בדלת הנהג :( בחניון התת קרקעי של הבניין (חניתי בחניית אורחים זמנית רק למשך הלילה) . הסיפור הזה עלה לי כסף שהייתי צריך להוריד מהמחיר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מי שטרדות מהסוג הנ"ל גורמות לו לסיוטים, כדאי שישקול אם החדווה הנובעת משיטוטים עם אוטו חדש יפה ומבריק, שלא לשכוח את גאוות הבעלות, שקולה להיסטריה התמידית המקננת לה שמא לא חנה מספיק רחוק מהאוטו שלידו. אני שמח לראות שקודמי מתחיל להפנים שהחרדה הזו בעצם מגבילה לא מעט את חרותו ושוקל קניית אוטו משומש חבוט וזול לצרכים להם בעצם נועד הדבר הזה עם הגלגלים. ואת ה GTI אפשר בהחלט לאפסן באיזה חדר חסין לפגע, שהרי באמת אי אפשר לדעת מה עלול לקרות בין שאתה חונה ובין שאתה נוסע, בכל מיני שטחים עוינים המלאים בבריות חסרות הבנה לרגישות הזו. 

• תוכן חדש...