Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך להימנע מפגיעות חניה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה שמעליי נסחפת הרחק הרחק אם אתה מוכן לעזוב את הארץ בגלל זה

אם כל הכבוד, לא צריך לקפוץ. אם תקרה בעיון, זה לא ממש מה שאמרתי. אבל מי ששם בראש מעייניו את כבוד הזולת לרכושו צפוי בארץ הקודש לחיים קשים במיוחד, זו אמת לאמיתה.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז הנה עיצה שבאמת קצת עוזרת למגר/להקטין את הנזק של מכות חניה - כיסוי רכב. אבל לא הכיסוי 4 עונות הדק אלא הכיסויים הישנים מבד. צריך הרבה כח בשביל לעשות נזק דרכם, הבעיה אתם היא:

א) מאוד קשה למצוא כאלה למכירה כיום (לרוב צריך לחפש כאלה משומשים או ללכת לתפור כזה במיוחד לרכב).

ב) בחורף הם לא שמישים (אלא אם כן אתה רוצה להכניס סחבה רטובה בגודל של אוטו לבגז').

ג) גם כשהם יבשים הם נורא כבדים (במיוחד אם יש לך רכב גדול) + הם אוהבים לצבור לכלוך, אפילו יותר מהכיסוי 4 עונות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קיבלת עצות טובות. אני אוסיף:

1. כפי שנאמר, תחנה ליד האוטו הכי יקר\שמור שאתה רואה. תתרחק מג'יפים.

2. אם אתה יוצא ביום שישי ומחנה בחניון, תזהר פי כמה, רוב הסיכויים שלאוטו שלידך יכנס יותר מבנאדם אחד. נוסעים לא מודעים פותחים את הדלת בלי לשים לב, ואתה יודע את ההמשך.

3. אני לא אוהב בכלל לחנות ליד מדרכות. קודם כל, אני לא סומך על מי שלפני ומאחורי שיצליח להכנס\לצאת בלי לדפוק לי את האוטו, ודבר שני, מדרכות זה הגורם מספר 1 לעבודת מפתח על הצבע. תחשוב על ילדים משועממים שהולכים לצד המכוניות, מוציאים מפתח וחורשים.

4. כשאתה חונה בין מכוניות לאורך (חזית-אחור), תסתכל על הפגוש של המכונית לפניך. אם אתה רואה שם חיישני רברס, תצמד אליו; אם לא, תצמד אל מי שמאחורייך. אם יש למי שלפנייך חיישני רברס והוא עדיין דופק לך את האוטו, דיינו.

5. אל תתעצל ותחפש חניה מוצלחת, גם במחיר עוד כמה דקות או הליכה ממושכת יותר.

6. תזהר ממכוניות עם כיסא תינוק, בשביל להשחיל את פרי אהבתם פנימה, רוב ההורים יצטרכו להשתחל איכשהו וזה כרוך בפתיחת דלת רחבה, מה שכמובן יתבטא בצבע שלך.

7. אם אתה חייב לחנות ליד מדרכה, תחפש את המדרכה שעליה יש פחות סיכוי שיעברו אנשים (מעבר צר יותר או פחות נקודות עניין).

8. תמנע מחניות כפולות וכו', כפי שנאמר, כל הפגיעות הקטנות שתחסוך יהיו כאין וכאפס לעומת השריטה במכסה מנוע שיעשו לך.

אמנם הרשימה שלמעלה נראית כמו מסע למוחו של פסיכופט, אבל זה עובד לא רע. אין לי שריטות, מעט מאוד דפיקות מפתיחת דלת וכל הסמלים של האוטו עדיין במקום.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

יש לי פיתרון בשבילך ,

*תקנה סט של חיישני רוורס,

*תתקין שנים מלפנים ושניים מאחור,

*תחבר את כולם ל"מוח" ,

*תחבר למוח מתח קבוע אחרי מתג שאתה מוסיף , + מצבר (לא פיקוד מאור רוורס כרגיל) ,

*תחתוך את שני החוטים של הצפצף הקטן שמגיע עם הסט ,

*תחבר במקום הצפצף ממסר

*לכניסה של הממסר תחבר מתח קבוע

*את היציאה אתה מחבר לצופר של הרכב או לצופר שאתה מוסיף ,

התוצאה , מערכת נגד פגיעות חניה ,

כל פעם שמשהו יתקרב יותר מדיי לרכב שלך (פחות מחצי מטר רווח) הרכב יצפור וכך הוא יחזור בו ,

חשוב לציין שאתה צריך מערכת מהדגם עם המסך שמתחילה לצפצף רק בפחות מחצי מטר ,

חייב מתג, או אם יש לך אזעקת ביפר אפשר לחבר את המערכת בפיקוד האזעקה כך שתוכל לכבות/להדליק את המערכת גם מהבית .

כל הנאמר בגדר עצה בלבד, וכל העושה בו שישמוש הוא על אחריותו בלבד !

דרור.

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
יש לי פיתרון בשבילך ,

*תקנה סט של חיישני רוורס,

*תתקין שנים מלפנים ושניים מאחור,

*תחבר את כולם ל"מוח" ,

*תחבר למוח מתח קבוע אחרי מתג שאתה מוסיף , + מצבר (לא פיקוד מאור רוורס כרגיל) ,

*תחתוך את שני החוטים של הצפצף הקטן שמגיע עם הסט ,

*תחבר במקום הצפצף ממסר

*לכניסה של הממסר תחבר מתח קבוע

*את היציאה אתה מחבר לצופר של הרכב או לצופר שאתה מוסיף ,

התוצאה , מערכת נגד פגיעות חניה ,

כל פעם שמשהו יתקרב יותר מדיי לרכב שלך (פחות מחצי מטר רווח) הרכב יצפור וכך הוא יחזור בו ,

חשוב לציין שאתה צריך מערכת מהדגם עם המסך שמתחילה לצפצף רק בפחות מחצי מטר ,

חייב מתג, או אם יש לך אזעקת ביפר אפשר לחבר את המערכת בפיקוד האזעקה כך שתוכל לכבות/להדליק את המערכת גם מהבית .

כל הנאמר בגדר עצה בלבד, וכל העושה בו שישמוש הוא על אחריותו בלבד !

דרור.

DUDE

סטארט אפ ענק!

Auto Emoción

פורסם

זה עובד אחי ,

אבל זה רק למשוגעים כמונו , לא כל אחד יכול לסבול את זה ,

אנשים לא מבינים למה הרכב צופר , חושבים שיש משהו ברכב ,

אפשר לחבר גם לאורות וכאלה , בכל מקרה זה קצת מגביל , שהמערכת דלוקה אתה צריך להיות באזור כדי שתוכל לכבות בעת הצורך , וגם אדם שעובר ליד אחד הפגושים מדליק אותה כך שזה יכול גם להטריד . אני לא ממליץ לעשות אם לא מחברים לביפר .

ושוב כמו שאמרתי רק למשוגעים בלבד..!!!

פורסם
זה עובד אחי ,

אבל זה רק למשוגעים כמונו , לא כל אחד יכול לסבול את זה ,

אנשים לא מבינים למה הרכב צופר , חושבים שיש משהו ברכב ,

אפשר לחבר גם לאורות וכאלה , בכל מקרה זה קצת מגביל , שהמערכת דלוקה אתה צריך להיות באזור כדי שתוכל לכבות בעת הצורך , וגם אדם שעובר ליד אחד הפגושים מדליק אותה כך שזה יכול גם להטריד . אני לא ממליץ לעשות אם לא מחברים לביפר .

ושוב כמו שאמרתי רק למשוגעים בלבד..!!!

עשית את זה ברכב שלך?

יש מצב שתצלם בהזדמנות וידאו של המערכת בפעולה?

נשמע מגניב ביותר.

תתחיל לשווק את הדבר הזה, זה יכול לעבוד בתור מוצר.

Auto Emoción

פורסם

רק פתרון אחד לי למי שמכות חנייה מעכירות את שלוותו. אל תקנה אוטו חדש, הכאב של הסריטה הראשונה עלול להיות באמת קשה. הטוב ביותר להתנייד באיזו גרוטאה במצב מכני סביר. החופש לחנות היכן שאתה רוצה, חפשי מכל דאגה אם ה"זבל" הזה שבג'יפ לידך כשיחזור למשאית שלו, ישתמש באוטו שלך כמעצור נוח לדלת הגדולה והכבדה שלו, פשוט לא יסולא בפז.

פורסם

ברכב שלי זה עדיין לא מותקן אבל זה גם רק בגלל שבמקרה שלי הסנדלר הולך יחף ,

אין לי זמן לאוטו שלי, כבר חצי שנה שאני רוצה להחליף זוג 6*9 עניין של 8 ברגים ולא עשיתי כלום בנידון , ולחשוב שכל יום אני מפרק ומרכיב עשרות רכבים (חשמלאי רכב) ,

המערכת נבדקה ועובדת כמו על הדף גם על שני רכבים בנתים , ובקרוב גם ברכב שלי .

פורסם

דרור... ענק!

באוטו הבא אני יבוא אליך ותעשה לי את זה (יהיה ביפר כמו שיש גם עכשיו).

בנוגע לשאר העצות- המצחיק הוא שאוטו שעשה לי את השריטה הראשונה על הפגוש הקידמי שבגללו החלטתי לצבוע אותו שוב היה עם חיישני רוורס:?

האוטו שלי נחשב כ"גרוטאה". מיצובישי לנסר שנת 2000 שעל כל שריטה קטנה כואב לי.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם
ברכב שלי זה עדיין לא מותקן אבל זה גם רק בגלל שבמקרה שלי הסנדלר הולך יחף ,

אין לי זמן לאוטו שלי, כבר חצי שנה שאני רוצה להחליף זוג 6*9 עניין של 8 ברגים ולא עשיתי כלום בנידון , ולחשוב שכל יום אני מפרק ומרכיב עשרות רכבים (חשמלאי רכב) ,

המערכת נבדקה ועובדת כמו על הדף גם על שני רכבים בנתים , ובקרוב גם ברכב שלי .

אל תשכח לצלם ולהראות בפרום כשתתקין, לטובת המטורפים האחרים P:

Auto Emoción

פורסם

2. אם אתה יוצא ביום שישי ומחנה בחניון, תזהר פי כמה, רוב הסיכויים שלאוטו שלידך יכנס יותר מבנאדם אחד. נוסעים לא מודעים פותחים את הדלת בלי לשים לב, ואתה יודע את ההמשך.

3. אני לא אוהב בכלל לחנות ליד מדרכות. קודם כל, אני לא סומך על מי שלפני ומאחורי שיצליח להכנס\לצאת בלי לדפוק לי את האוטו, ודבר שני, מדרכות זה הגורם מספר 1 לעבודת מפתח על הצבע. תחשוב על ילדים משועממים שהולכים לצד המכוניות, מוציאים מפתח וחורשים.

4. כשאתה חונה בין מכוניות לאורך (חזית-אחור), תסתכל על הפגוש של המכונית לפניך. אם אתה רואה שם חיישני רברס, תצמד אליו; אם לא, תצמד אל מי שמאחורייך. אם יש למי שלפנייך חיישני רברס והוא עדיין דופק לך את האוטו, דיינו.

6. תזהר ממכוניות עם כיסא תינוק, בשביל להשחיל את פרי אהבתם פנימה, רוב ההורים יצטרכו להשתחל איכשהו וזה כרוך בפתיחת דלת רחבה, מה שכמובן יתבטא בצבע שלך.

7. אם אתה חייב לחנות ליד מדרכה, תחפש את המדרכה שעליה יש פחות סיכוי שיעברו אנשים (מעבר צר יותר או פחות נקודות עניין).

8. תמנע מחניות כפולות וכו', כפי שנאמר, כל הפגיעות הקטנות שתחסוך יהיו כאין וכאפס לעומת השריטה במכסה מנוע שיעשו לך.

אמנם הרשימה שלמעלה נראית כמו מסע למוחו של פסיכופט, אבל זה עובד לא רע. אין לי שריטות, מעט מאוד דפיקות מפתיחת דלת וכל הסמלים של האוטו עדיין במקום.

עד שתסיים לחנות את הרכב אני כבר אסיים את הקניות, אשתה כוס קפה בארומה ואהיה באמצע הדרך הביתה. אין לי בעיה עם אנשים שדואגים לרכב, אבל יש אנשים שהולכים עם זה יותר מידי רחוק. נראה לי אתה אחד מהם.

פורסם

מוסיף:

9.כמו שאמרו: חנית בין 2 עמודים-הרווחת, חנית שבצד אחד עמוד ובצד שני מכונית- חצי סיכון.

10.תשתדל לחנות בין רכבים שדוקא הדלת נוסע(לא נהג) בצד של האוטו שלך.ברוב המקרים יש רק נהג באוטו זה הדלת של הנוסע לא תפתח כלל

11. בקשר לבעיות עם שכנים/או כל מקרה של פתיחת דלת קבועה,אני מצאתי פתרון- שאני מגיע הביתה אני מדביק מגנט בגודל של A4 או חצי A4 (כמו המגנט של פלאפון עם הדגל שחולק בזמנו) באזור שתמיד נפתחת עליו הדלת. ושאני יוצא מהבית לנהיגה אני מוריד אותו.פשוט וזול.

פורסם

הרעיון עם החיישני חניה מעולה.

יצא לי לחשוב על זה המון אך לא ידעתי איך ליישם את זה(אני גם לא הולך לנסות).

אפשר לקבל המלצה על כיסוי טוב לרכב?

יכול להיות 4 עונות ופשוט לתפור לו באזור הפגיעות תוספת של ספוג/בד עבה.

בתודה,בן.

Got To love It

• תוכן חדש...