Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה מכונית חדשה ואני רוצה לשמור עליה נקייה ויפה, מאז הקנייה היא כבר הספיקה להתמלא בבוץ ואבק (מימיי השרב שהיו, והטיפטוף שבא לאחר מכן) אך הבעיה היא שאין לי מושג איך אפשר לנקות את המכונית בלי לשרוט את הצבע....

למכונת שטיפה אני לא מתכוון להכניס את הרכב, שמעתי שהמברשות שמסתובבות שם מצליפות חזק ברכב ושורטות את הצבע (הן גם מלאות בליכלוך מהמכוניות קהודמות שעברו במכונה...) כלומר הברירה היחידה שלי היא לנקות את המכונית בעצמי, עכשיו לפי מה שהבנתי החוק אוסר להשתמש בזרם מים מצינור לניקויי המכונית (גם אני באופן אישי משתדל להקפיד לא לבזבז) ומאפשר להשתמש רק בדלי עם מים, השאלה היא מה הפרוצדורה הכי יעילה נוחה ומהירה לנקות את הליכלוך והבוץ מהאוטו אך בו זמנית גם לא לפגוע בצבע....? נגיד שאני מרטיב את ספוג במים ומתחיל לשפשף את המכונית, הרי כל גרגר חול שנמצא בין הספוג למכונית ישרוט לי את הצבע.... אז מה עושים? האם כדאי אולי לעבור קודם עם מברשת רכה (כזו שמשמשת לניקוי אבק) ורק אחר כך לעבור לרטוב?

כמו כן על איזה סבון אתם ממליצים? המכונית עברה ציפויי מיוחד שנקרא Spark שמגן על הצבע, חשוב לי שהסבון לא יפגע בציפוי ולא ימיס אותו (אני לא יודע אלו חומרים כימיים יש בסבונים האלו...)

כמו כן אחרי שעברתי על האוטו עם ספוג מים וסבון, איך אני אמור לשטוף את הסבון מהאוטו ללא צינור מים?

האם קיימות משאבות ידניות שאפשרות להשפריץ מים בלחיצה, מצינור שקצהו נמצא בתוך הדלי?

בקיצור, אודה לכם על כל טיפ בנושא.

תודה מראש!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...