Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב,

אני מעוניין לקנות רכב בקרוב והתקציב שלי מאוד דל בגלל שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף לאוטו לפני הצבא.

יש לי רישיון כבר כמעט ו 10 חודש, התקבלתי לעבודה במקדונלדס אני מתכוון לעבוד שם בערך כחודשיים ואז אני טס לחו'ל לחודש בערך.

אחרי זה כנראה אני הולך לעבודה במפעל עד שאני מתגייס וצריך להביא אוטו בתקציב של עד 5 אלף עדיף לשנת 96 (חשבתי להביא פיאט פונטו, ראיתי הרבה מוכרים אותם ביד שניה במצב סביר ובמחיר הזה.)

יש לי כמה שאלות..

לפני שאני קונה את הרכב מה אני צריך לבדוק ואיך אני יודע עם יש תקלה גדולה באוטו, איך אפשר לשים לב לזה ?

האוטו יהיה אצליי קצת פחות משנה ואז אני ימכור אותוו במחיר זנות.. האוטו אמור לעבור בערך כ 20-30 ק''מ ביום בערך..

אז אני מאוד אשמח לקבל המלצה לאוטו שבאמת יעשה את העבודה...

ואגב כמה יעלה ליי בערך ביטוח חובה ..??

חשבתי על מספר אופציות.. (כל המכוניות שנתון 96-98)

פיאט פונטו

סיטרואן סקטו

פורד פיאסטה

רנו מגאן

פיג'ו 205

קיה פרייד

סיטרואן AX

סקודה פליסיה

סיאט אביזה (שנת 94-95)

אשמח לקבל תשובה לעניין, תודה רבה לעוזרים וערב טוב..

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אתה יכול להוסיף גם את הרנו טווינגו - זול, קטן, חסכוני ואמין.

ביטוח חובה כ-1800 ש"ח ו-ג' ב-850 בערך.

* אין בהודעה זו פרסומת סמוייה - הרכב שלי מחוץ לתקציב של פותח השרשור:-P

פורסם
אתה יכול להוסיף גם את הרנו טווינגו - זול, קטן, חסכוני ואמין.

ביטוח חובה כ-1800 ש"ח ו-ג' ב-850 בערך.

* אין בהודעה זו פרסומת סמוייה - הרכב שלי מחוץ לתקציב של פותח השרשור:-P

אחיי יש לך אוטו נחמד אבל אני לא מחפש אחד כזה, תודה בכל זאת.

וביטוח חובה לא יעלה לי 1800 ש''ח כיי אני נהג חדש, זה הכלל תלוי בגיל הנהג וכמה וותק יש לו.

ובליי לעליב אותך או משהו אחיי אבל האוטו לא ממש שווה את המחיר שלו.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

במחיר הזה לא כדאי לך להנעל על דגם ספציפי.

מבין כל מה שרשמת תמצא את הרכב במצב הכי טוב ותרכוש אותו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
במחיר הזה לא כדאי לך להנעל על דגם ספציפי.

מבין כל מה שרשמת תמצא את הרכב במצב הכי טוב ותרכוש אותו.

כן אני בוחן עכשיו עוד כמה אופציות חדשות שנפתחו לי, יש אחד בשם דניאל מהפורום מוכר את הפורד פיאסטה שנת 90 שלו במצב מעוד טוב אבל מה שלא כל כך אהבתי את השנה של האוטו ושזה יד חמישית ואני יהיה שישית..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=322318

וואלה אחיי באמת אוטו נחמד ומחיר גם לא רע אבל אני יכול להביא פיאט פונטו שנת 2000 ב 7500 שקל שיהיה במצב הרבה יותר טוב לנסיעה. למרות שהוא הזה לא עבר כמעט כלום.

סובארו לאונה DL , סוס עבודה. 8)

כן אני יודע שהאוטו הזה באמת מצוין מבחינה מכנית ולא עושה בעיות כמעט, אבל אני לא אוהב את העיצוב שלו וזה גם חלק מאוד חשוב.

פורסם
אחיי יש לך אוטו נחמד אבל אני לא מחפש אחד כזה, תודה בכל זאת.

וביטוח חובה לא יעלה לי 1800 ש''ח כיי אני נהג חדש, זה הכלל תלוי בגיל הנהג וכמה וותק יש לו.

ובליי לעליב אותך או משהו אחיי אבל האוטו לא ממש שווה את המחיר שלו.

יש לי הרגשה שהבחור לא אח שלך וייתכן והוא גם לא מעוניין להיות, אז תחסוך את ה"אחי".

הוא המליץ לך על הרכב וציין בפירוש ששלו מחוץ לתקציבך, כך שאת ההתייחסות שלך למחיר שהוא דורש ודעותייך על ערכו תשמור לעצמך, לא נראה לי שאתה שמאי או בעל ניסיון רב, הרי יש לך רשיון בערך "יומיים" (עם אתה סופר חודשים אז בחייך :roll:)

לא נהוג פה בפורום לזלזל באנשים, בטח לא בכאלה שרק רוצים לעזור לך ובכל זאת נעזור לך:

הבחור המליץ לך על רכב שנמצא בתקציב שלך שהוא חסכוני (בין 1/15 עד ל1/19 תלוי בסגנון הנהיגה שלך) ואמין (מנסיון, כבר רכשתי 2 מרוב שאני מרוצה מהרכב, שיהיה גם לחברה). מחירון של שנת 94 ידני עומד כעת על 4,200 (לוי יצחק) כך שלא תהיה לך בעיה לרכוש אחד אפילו בפחות מסכום זה.

לא מתאים לך? תסתפק ב- "תודה על ההצעה, אך אני מחפש משהו אחר" מבלי לפגוע או לזלזל.

בהצלחה

כבר חתמתי...

פורסם

דייהו רייסר,למרות הסטיגמה הרכב הזה סוס עבודה משרת אותי יופי,נכון האוטו מכוער אך בשביל 5 ק"מ ביום זה מספיק לי

פורסם

א. בתקציב הנ"ל הדגם לא ממש משנה. מצב הרכב הוא שקובע.

ב. ביטוח החובה לרכב אינו מושפע מהיותך נהג בן 17 או בן 80 (אאל"ט)

ג. זכותי לפרסם את הרכב שלי בכמה שאני רוצה- שווה או לא זה לא לדיון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
א. בתקציב הנ"ל הדגם לא ממש משנה. מצב הרכב הוא שקובע.

ב. ביטוח החובה לרכב אינו מושפע מהיותך נהג בן 17 או בן 80 (אאל"ט)

הביטוח לנהגים חדשים מאוד יקר וכן יש הבדל מהותי בביטוח חובה.

ג. זכותי לפרסם את הרכב שלי בכמה שאני רוצה- שווה או לא זה לא לדיון.

עידן

......

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך:

תקנה אוטו כלשהו שנת 91 עם טסט לשנה, סע בו את העשרה חודשים האלה, ורגע לפני הגיוס תפקיד אותו לגריטה, 3000 ש"ח ללא מאמץ חוזרים חזרה לכיס והרכב איננו.

קח בחשבון כי קשה הרבה יותר למכור רכב משומש ופרמיטיבי בחמישיה פלוס מינוס, מאשר רכב ממוצע ממודל מתקדם בעשרות אלפי שקלים.

לכן הצעתי בעצם לחסוך לך את יום המכירה, כי הסבירות היא שתספיק להתגייס ויתקע לך אוטו מתחת לבית עם טסט פג תוקף.

בנוגע לביטוח חובה, זה ייתן לך אינדיקציה.

אופנוען

• תוכן חדש...