Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפשר המלצה לTV LCD ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצה שלי:

מחירי הפלאזמות של סמסונג הפכו להיות מאוד אטרקטיביים לאחרונה... כל כך אטרקטיביים שבראייה עתידית לשנים הקרובות אם הטלויזיה תתקלקל עדף לזרוק לפח ולקנות חדשה.

אם עיקר השימוש הוא טלויזיה בכבלים אזי לפלאזמה יש יתרון נוסף בנושא. שקול רכישה של סמסונג 42" פלאזמה (42B430). סדר גודל של 3300 ש"ח במחסני חשמל (זה מה שעלה לי לפני שבועיים) וגם היה מבצע במקביל לזה (כמדומני כבר לא בתוקף) ב 3000 ש"ח בשופרסל דיל (אותו הדגם בדיוק). לי יש את הדגם הקודם (42A450) כבר 7-8 חודשים (קודם לכן היתה לי LCD "37) וההבדלים בכל מה שקשור לתמונה בטלויזיה בכבלים הם לטובת הפלאזמה. גם מי שרכשתי עבורו את ה 42B430 מאוד מרוצה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
המלצה שלי:

מחירי הפלאזמות של סמסונג הפכו להיות מאוד אטרקטיביים לאחרונה... כל כך אטרקטיביים שבראייה עתידית לשנים הקרובות אם הטלויזיה תתקלקל עדף לזרוק לפח ולקנות חדשה.

אם עיקר השימוש הוא טלויזיה בכבלים אזי לפלאזמה יש יתרון נוסף בנושא. שקול רכישה של סמסונג 42" פלאזמה (42B430). סדר גודל של 3300 ש"ח במחסני חשמל (זה מה שעלה לי לפני שבועיים) וגם היה מבצע במקביל לזה (כמדומני כבר לא בתוקף) ב 3000 ש"ח בשופרסל דיל (אותו הדגם בדיוק). לי יש את הדגם הקודם (42A450) כבר 7-8 חודשים (קודם לכן היתה לי LCD "37) וההבדלים בכל מה שקשור לתמונה בטלויזיה בכבלים הם לטובת הפלאזמה. גם מי שרכשתי עבורו את ה 42B430 מאוד מרוצה.

איציק

איציק,ומה לגבי 50 אינץ'?

היום נוכחתי לדעת שאני צריך 50" ולא 42.

נ.ב

אם אתה יכול לערוך את ההודעה,יתקבל בברכה,

פורסם

+1 על פלאזמה.

הפלאזמות זולות יותר ,ומחינה טכנולוגית עדיפות על ה LCD.

המוכרים החנויות מנסים לדחוף לכם LCD כי הם מרוויחים יותר על כל מכירה.

החיסרונות העיקריים של ה LCD לעומת פלאזמה:

מריחת תמונה מהירה בצגים בעלי ריפרש רייט נמוך או טכנולוגיית נורות פלורסנט ולא לדים. [מחיר דגמי הלדים מקפיץ את המחיר ב 30% ].

אין גווני אפור \שחור אלא רק שחור.

וחוסר בצבעים חיים משום שהפלאזמה הינה גז אנרגטי ומפיק את התאורה מעצם הידלקותו [כאשר ב LCD תאורה אחורית דואגת לאור].

יום טוב.

נ.ב. אני קניתי פלאזמה של פאנאסוניק 42" HDREADY [ממרחק של 3 מטר לא ראיתי שום הבדל לעומת FULLHD ,ואני מזמין כל אחד לבצע את הבדיקה ולגלות שלא רואים הבדל חוץ מאשר עומדים קרוב מאוד למסך.]

במחיר מבצע של 2400 ש"ח.

אז תחשבו על זה.

טוב שם טוב משמן טוב

• תוכן חדש...