Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי שמן של AGIP 10W40 חצי סנטטי ששמו אם אני זוכר נכון LLF.

לפני השמן הזה עשיתי הרצה למנוע עם שמן של ACDELCO 10W40 חצי סנטטי, וכבר תוך כדי הסטרטר הנורה של השמן הייתה מתכבה.

עם השמן AGIP הזה ששמתי הנורה של הלחץ שמן מתכבת רק לאחר כחצי שניה לאחר ההתנעה(המסנן מקורי),וזה קרה בדיוק לאחר ההחלפה.

ובנוסף נסעתי עם השמן הזה 4Kק"מ וצבעו כחדש לגמריי, לדעתי השמן באיכות ירודה מאוד יכולת הניקוי שלו נמוכה וגם המהירות שימון...

הצבע של השמן הזה מאוד מוזר, בדרך כלל שמן מנוע יש לו צבע צהוב קצת כהה, השמן הזה שהוא חדש ניראה צהוב בהיר מאוד ומזכיר שמן בישול.

פעם ראשונה ואחרונה שאני אשתמש בAGIP.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל אשמח לקבל התייחסות לתגובה שלי לגבי צבע השמן.

המנוע היה אחרי אוברול, הרצתי אותו עם שמן חצי סנטטי 10W40 ACDELCO שעשה את עבודתו, אחרי 1Kק"מ צבעו השחיר רואים שהוא ספח אליו את הפיח.

לאחר 1Kק"מ רכשתי שמן AGIP מסוג LLF על המדבקה היה רשום חצי סנטטי 10W40, עברו 4-5Kק"מ ועדיין הצבע נישאר נקי מפיח רואים את השמן צלול אך הגוון שלו נעשה חום ככה כמו דבש.

מעולם לא נתקלתי בתופעה כזו, תמיד ששמתי שמן מנוע חצי סנטטי או אפילו סינטטי מלא, מכמה יצרנים מעולם לא קרה שהשמן נישאר בדיוק כפי שהוא, תמיד היו רואים לאחר כ1Kק"מ שהשמן סופח פיח ומשחיר.

מה קרה עם השמן הזה הAGIP יש בו משהו מיוחד משאר השמנים?

בזמן האוברול המנוע עבר ניקוי רציני החזרתי אותו חדש מבפנים, ואחרי זה שהשתמשתי בACDELCO כמו שאמרתי לאחר כ1Kק"מ השמן השחיר כמו תמיד, אך הפעם הAGIP הזה לא רוצה להשחיר, אני מאוד חושש להמשיך להשאיר את השמן הזה במנוע.

הנורה של הלחץ שמן מתכבת רק לאחר שניה מהתנעת המנוע, לפני השימוש בשמן הזה של AGIP תמיד כבר בזמן הסטרטר הנורה הייתה מתכבת.

אני חושד שנפלתי על זיוף כלשהו שקיים בשמן הזה, אולי הוא לא חצי סנטטי סתם רשום על האריזה והוא מינראלי?

מישהו מוכן לשפוך מעט אור על העניין הזה?

בזמן הקרוב אני מחילף את השמן הזה ולא מתכוון להמשיך להשתמש בו, השקעתי במנוע ואיני מוכן שיגרם נזק כלשהו כתוצאה מהשימוש בו, יש פה משהו חשוד מאוד.

כמו שאמרתי השתמשתי בעבר במגוון רב של שמנים חצי סינטטי, סינטטי מלא ותמיד לאחר כ1-2Kק"מ צבעו של השמן היה שחור.

פעם ראשונה אני משתמש בAGIP ופעם ראשונה אני נתקל בדבר כזה.

פורסם

יש לך ידע , והעיקר תחושה , וכנראה היא נכונה .

אני עד היום השתמשתי בשמנים של AGIP ללא בעיות מיוחדות , והמלצתי עלייהם לאחרים .

אבל - ברגע שנראה שיש בעיה , גם אם היא לא ברורה , חבל להמתין - עבדתה קשה על שיפוץ המנוע .

אני הייתי מחליף לשמן מנוע אחר של חברה טובה ורצינית .

( לא חובה להחליף גם את הפילטר שמן אם לא עבר את ה 5,000 ק"מ )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

תודה רבה אייל על התשובה.

מהרגע שרכשתי את המיכל, ראיתי שבכולם במדף לא היה לשמנים טבעות אבטחה שמראים שהפקק לא נפתח, פשוט אין אבטחה שתאמת שלא פתחו בעבר את הפקק.

דבר שני, זה כשהתחלתי למזוג את השמן למנוע, אני רואה שהצבע שלו מאוד משונה, בהיר מאוד כמו שמן בישול בדיוק.

אני לא אומר שע"פ הצבע שהשמן לא איכותי, אבל יש כאן משהו משונה אולי לטובה אולי לרעה שלא ניתן לדעת.

כתוב על המדבקה שהשמן מיוצר בטכנולוגיה מתקדמת שמאפשרת מעבר מהיר של השמן ברגע התנעת המנוע, בפועל אני רואה שזה הפוך משאר השמנים שהשתמשתי עד היום, ולוקח לנורה זמן עד שהיא מתכבת.

בכללי לאחר האוברול המנוע לא צורך אפילו לא טיפה אחת של שמן, המדיד תמיד בF ולא זז משם.

פורסם

יקיר - אם יש כאן ספק , אז אין ספק .

אני הייתי מחליף שמן מנוע , ונהנה מהמנוע עם שקט נפשי .

ברמת הצמיגות הנ"ל חצי סינטטי טובים יש את ה ESSO , MOBIL במחירים סבירים .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אני שם כבר 20K את השמן הזה בקרניבל ,רק אחרי 1500 ק"מ השמן ניהיה כהה (דיזל).

המנוע הזה עם טורבו אני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים.

אני שמתי 2 גלוני 10-40-חצי סינטטי אגיפ מאוטודיפו .

מותר לשים LM האפור? התוסף לא יהרוס את הטורבו?איזה חברה מומלצת במחיר של עד 110 שקל לגלון?(אני צריך 7 ליטר)

תראו בקישור הזה כמה יקיר צודק..

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=332082

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני רוכש AGIP מהיבואן הישראלי עבור ציוד כבד וזה מגיע בצוברים 200 ליטר סגור הרמטית ומיובא.את האריזות של 4 ליטר הפסקתי לרכוש כי איבדתי אמון בהם. נראה לי לא אמין במיוחד בשנה האחרונה. בפעם האחרונה שרכשתי אריזות קטנות זה היה בדצמבר 2009 נדמה לי כאשר הייתה מבצע באוטודיפו 5W/30 סינטטי מלא עלה כ-75 ש''ח. כיום בשוק יש שמנים יותר זולים ולא פחות איכותיים ולא מפוקפקים. בשבוע שעבר רכשתי ל-VW שיש לי שמן סינטטי EUROL 5W/40 VW 507.00 ב-98 ש''ח לפני מע''מ לאריזה של 5 ליטר. תאריך יצור 05/06/2010

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
תודה רבה אייל על התשובה.

מהרגע שרכשתי את המיכל, ראיתי שבכולם במדף לא היה לשמנים טבעות אבטחה שמראים שהפקק לא נפתח, פשוט אין אבטחה שתאמת שלא פתחו בעבר את הפקק.

דבר שני, זה כשהתחלתי למזוג את השמן למנוע, אני רואה שהצבע שלו מאוד משונה, בהיר מאוד כמו שמן בישול בדיוק.

אני לא אומר שע"פ הצבע שהשמן לא איכותי, אבל יש כאן משהו משונה אולי לטובה אולי לרעה שלא ניתן לדעת.

כתוב על המדבקה שהשמן מיוצר בטכנולוגיה מתקדמת שמאפשרת מעבר מהיר של השמן ברגע התנעת המנוע, בפועל אני רואה שזה הפוך משאר השמנים שהשתמשתי עד היום, ולוקח לנורה זמן עד שהיא מתכבת.

בכללי לאחר האוברול המנוע לא צורך אפילו לא טיפה אחת של שמן, המדיד תמיד בF ולא זז משם.

שלום לך

כיבואן של חברת AGIP אבקש לבדוק את תלונתך בצורה יסודית ביותר. הטלפון הישיר שלי הוא 0522639720 איציק

תודה לך

• תוכן חדש...