Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לצערי הרב יש לי הצטברות נאה של דו"חות תנועה שכוללת בין השאר אי ציות להוראת שוטר (בשפה יפה-ברחתי...) עקיפה מימין (בן זונה...לא הצליח למדוד לי מהירות אז נתן לי את זה) לוחיות מכוסות (אה...היה בוץ....) ועוד כמה תופינים לא משמעותיים.

ראוי לציין שעל אף אחד מהם לא קיבלתי שלילה.הכי חמור היה בריחה משוטר שהיה קנס ועל תנאי.

לפני 3 שבועות קיבלתי מכתב שאם לא אשלם את הקנסות רישיוני לא יחודש (זה במאי).

כלומר- אם אשלם רישיוני כן יחודש (!?!?!?)

אז הלכתי ושילמתי.

השאלה היא- הנקודות יהיו לפי השיטה החדשה? ("שיטת הניקוד עובדת...נזיין אותך כי יש לך אוטו...10 נקודות... 10 נקודות ...קבל טוסטר!!") או לפי המועד בו בוצעו העבירות.

הקנסות שולמו לפני שבוע וחידוש הרישיון הוא ב12 למאי- הם בכלל ישלחו לי חדש???

התייעצות עם חבר שוטר (לא תנועה....) העלתה שישלחו לי רישיון חדש בזמן הקרוב- אבל אני לא סגור על זה שהוא צודק.

מה דעתכם?

ונא לא לתת תשובות בסגנון "נדמה לי" או "אל תיקח את זה כתשובה בטוחה" או "אני בן 16 אבל הרשה לי לייעץ לך"- אם אתם יודעים נא לענות.אם לא אז לא- כי אני לא בטוח מה לעשות בקטע הזה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני לא יודע לגבי אם כן ישלחו לך או לא ,

אבל פעם שללו לאבי את הרשיון עקב אי תשלום קנסות רבות שהיו אצלו שהוכפלו הוכפלו עד שהגיעו לעשרת אלפים שקל .

אבי המשיך לסחוב את זה ואני הפכתי לנהג פרטי שלו , ואז עלה איזה רעיון , אנחנו אמורים לקבל את הרשיון אחרי התשלום בחיפה ושם כל הנתונים נדמה לי .

בזמנו נסעתי בטברייה וביקשתי רישיון זמני לאבי ולמרבית הפלא הם נתנו לי לחצי שנה ! אומנם זה היה סתם חתיכת נייר , אבל היה לו רשיון .

אני לא יודע אם זה מה שמדאיג אותך , אבל אני הקדמתי תרופה למכה , זה מה שאני עשיתי וזה הצליח , אם זה יעזור לך :)

מקווה שהוא כן יגיע ולא תתחיל עם בלאגנים ,

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ישלחו לך מין טופס חידוש רישיון כזה ואז שתלך לחדש את הרישיון פקידה זבל תגיד לך שאתה צריך לשלם קודם את כל הקנסות שיש לך!

אז בשביל למנוע אי נעימויות במשרד הרישוי לך תשלם את הדוחות ואז תלך לחדש את הרישיון

וזה בדוק!--דוד שלי היה בדיוק באותו מצב.... יותר נכון הוא ככה עד היום! 24 אלף זה החובות שלו! כשאר יותר מ60 אחוז זה ריביות והצמדות.....

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

נתחיל עם זה שבהנחה והעבירות בוצעו לפני 1.1.2003 הרי הנק' הן מהצבירה הישנה. (לעומת הצבירה החדשה וה"משופרת" מתאריך זה - אתה רואה , גם משרד התחבורה בעד שיפורים , אחותם הצולעת :evil: ).

מכיוון שמדובר בכמות מכובדת למדי של נק' (יש חבר מועדון?) הן לא יימחקו לך (רק עד 6 נק' ישנות מוחקים) אלא מתרגמים אותן לנק' מהשיטה החדשה (כלומר תקבל כמה נק' "בונוס" :( ) , ואלו יעמדו לזכותך (אלק...) בצבירה עד 36 נק' , שם תקבל 3 חודשי המתנה לאוטובוס על חשבון משרד הרישוי (או על חשבונך).

בקיצור , בלגן - מזלך שאתה עכשיו על רכב בורגני ומכובד. :wink:

עוד פרטים : http://www.mot.gov.il - המתן כמה שניות עד שיקפוץ לך ה-POP UP המעצבן של שיטת הניקוד וסע.

פורסם
ישלחו לך מין טופס חידוש רישיון כזה ואז שתלך לחדש את הרישיון פקידה זבל תגיד לך שאתה צריך לשלם קודם את כל הקנסות שיש לך!

אז בשביל למנוע אי נעימויות במשרד הרישוי לך תשלם את הדוחות ואז תלך לחדש את הרישיון

וזה בדוק!--דוד שלי היה בדיוק באותו מצב.... יותר נכון הוא ככה עד היום! 24 אלף זה החובות שלו! כשאר יותר מ60 אחוז זה ריביות והצמדות.....

קובי.

אז הלכתי ושילמתי.

כמו שאתה רואה אתה לא ממש טורח לקרוא הודעות... :?

ואני מניח שאתה גם מכיר את הפקידה אישית ויודע שהיא זבל... :mad:

פורסם
נתחיל עם זה שבהנחה והעבירות בוצעו לפני 1.1.2003 הרי הנק' הן מהצבירה הישנה. (לעומת הצבירה החדשה וה"משופרת" מתאריך זה - אתה רואה , גם משרד התחבורה בעד שיפורים , אחותם הצולעת :evil: ).

מכיוון שמדובר בכמות מכובדת למדי של נק' (יש חבר מועדון?) הן לא יימחקו לך (רק עד 6 נק' ישנות מוחקים) אלא מתרגמים אותן לנק' מהשיטה החדשה (כלומר תקבל כמה נק' "בונוס" :( ) , ואלו יעמדו לזכותך (אלק...) בצבירה עד 36 נק' , שם תקבל 3 חודשי המתנה לאוטובוס על חשבון משרד הרישוי (או על חשבונך).

בקיצור , בלגן - מזלך שאתה עכשיו על רכב בורגני ומכובד. :wink:

עוד פרטים : http://www.mot.gov.il - המתן כמה שניות עד שיקפוץ לך ה-POP UP המעצבן של שיטת הניקוד וסע.

השיטה הישנה כבר מתה.

אם העבירות מלפני 1.1.2003 (שים לב, 2003! השיטה החדשה נכנסה לפני יותר משנה!) - הרשעה לא תגרור נקודות כלשהן. בכלל.

לגבי עבירות שהן ברירת קנס - אם העבירות היו לפני התאריך הנ"ל - שלם ושכח, אין ניקוד. אם אחרי - אתה תחוייב בנקודות חדשות (אם קיימות לעבירה) - שקול צעדיך. בעיקרון אתה ממש ממש ממש לא רוצה להתקרב ל36, זה מספר הקסם.

לגבי עבירות שהן הזמנה לדין (או שהיו ברירת-קנס וביקשת להישפט) - הנקודות נכנסות מיום פסק/גזר הדין, אין משמעות ניקודית לתשלום או אי תשלום, כלומר כדאי לשלם כדי להימנע מכפל וכו', ואין שום יתרון לא לשלם.

אגב, גם כאן אם העבירות בוצעו לפני 1.1.2003, לא יהיו נקודות כלשהן.

אם תוכל לפרט את ההיסטוריה שלך בשנים 2003-2004, וכל אינפורמציה (נניח דואר...) ממשרד הרישוי שקיבלת לעניין ניקוד ו/או קורסים, זה יעזור לדיאגנוזה מדוייקת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

ויל, אתה צודק עקרונית שמי שעבר עבירה לפני השיטה החדשה והורשע רק אחריה לא קיבל נקודות. אבל כנראה זה לא רלוונטי כאן מאחר ומי שאיחר את 90 הימים שהיו לו כדי להגיש בקשה להשפט ופשוט לא שילם את הקנס נחשב כמורשע, הדו"ח שלו חלוט ומבחינת המדינה הוא אשם בדין ורק נשאר לגבות ממנו את החוב בעזרת סנקציות כגון עיכוב חידוש רשיון.

תומר, יש גוף שאחראי על כל הקורסים למניעת נהיגה, התקשר למשרד הרישוי ובקש את הטלפון של "המרכז להדרכת נהגים" או משהו בסגנון והם אמורים לספק את התשובה בקשר לכמות הנקודות שיש לך מכל התסבוכת הזו.

פורסם

אם תשלם את אגרת הרישיון באינטרנט (אם המערכת תאפשר לך...) אפילו תקבל תוך שבועיים את רישיון הפלסטיק (ולפי חשבוני זה יוצא לפני ה-12 במאי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...