Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם גוגל הוא 'האח הגדול'?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור, אבל זאת עוד דרך מצויינת לקבל עלי מידע שאני לא ממש מעוניין לחלוק עם אנשים זרים.

מי שבאמת רוצה להשיג אותי, ימצא כבר את הדרך להגיע אלי. ברוך השם, יש גם דוא"ל, גם טלפון, גם מסנג'ר וגם אתרים קבועים שבהם אני כותב. מי שבאמת חם עלי ידע כבר איך ליצור איתי קשר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני גיליתי לאחרונה שלפיקאסה יש גם פונקציה מטרידה במיוחד של זיהוי פנים!!

התוכנה ידעה לנבור בכל קבצי התמונות שלי במחשב, לדעת לשלוף מכל תמונה את כל הפרצופים (כן, גם אם מאחורה, ברקע, במטושטש, מופיעה איזה פרסומת עם דוגמנית - אמיתי!), ו"להציע" לי - לשייך את הפרצופים לשם.

ניסיתי סתם בשביל הקטע - לרשום את השם שלי על תמונה עם פרצוף שלי, ותוך מספר שניות, התוכנה זיהתה עוד כ100 תמונות נוספות שהפרצוף שלי מופיע בהן. כל לחיצה נוספת על תמונות (גם ממש ישנות וגם ממש חדשות) והתוכנה "למדה" לזהות אותי יותר ויותר טוב!!!

עכשיו - תתארו לכם, שמידע כזה דולף החוצה!

זה כבר ממש ברמת הריגול - אפילו דרך הגוגל מאפס...

תחשבו רגע על רעיון מטריד במיוחד - מישהו שיש לו את הנתונים של תווי הפנים שלי מפיקאסה, משתמש בגוגל, כדי למצוא במפות של גוגל שצולמו בלווין - את המיקום שלי ברגע מסויים על גבי הגלובוס...

או לחלופין - משהו הרבה יותר מציאותי - זיהוי ביומטרי של מחשבים חדשים - שעושים שימוש במצלמה המובנית בלפטופ כדי לזהות תווי פנים כדי להכניס למחשב.

:shock::shock::shock::shock:

האח הגדול אמיתי ומפחיד הרבה יותר מכל מה שהורגלנו לחשוב עליו.

מישהו ראה כאן EAGLE EYE?

בברכה!

יונתן.

פורסם

אכן, הגרסה העדכנית של פיקאסה מפחידה למדי -

זיהוי הפנים מאוד מדויק.

אם יש לך איזה שהוא ספק שבעתיד הקרוב מאוד כל תנועה שלך תזוהה

על ידי מצלמות המפוזרות באופן אקראי בכל פינה (סטייל בריטניה), אתה מוזמן להסיר אותו.

כל הכלים קיימים, נותר רק לחבר ביניהם ולהשתמש בהם. בטח כבר משתמשים בהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
כל הכלים קיימים, נותר רק לחבר ביניהם ולהשתמש בהם. בטח כבר משתמשים בהם.

במשך מספר עונות הייתי צופה נלהב של הסדרה '24'.

אין לי כוונה לנהל דיון על יכולותיו העל אנושיות של הסוכן ג'ק (יעקב) באואר (שלדעתי מנצח את צ'אק נוריס ורינג'ר טרייבט ביחד, כן? :-D ).

לפי התסריט, ל- CTU היו יכולות טכנולוגיות בלתי מבוטלות כמו: ניטור מידע ברשת, התחברות למצלמות רמזורים, התחברות לתאי סלולר, קבלת תמונה מדויקת מלוויין ומה בעצם לא.

קחו לדוגמא את מיקרה דודו טופז שנתפס (לפי הפרסומים), דרך איכון בדיעבד של מכשירי הסלולר שהיו באיזור.

תחשבו על פרויקט 'אשלון' מערכת הריגול האדירה שבנו האמריקאים בבריטניה.

עכשיו צרפו את כל היכולות הטכנולוגיות הללו יחד ותחשבו מה יקרה כשהיכולת הזו תיפול לידיים הלא נכונות, או סתם "רק" לגורמים פרטיים.

• תוכן חדש...