Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אז ככה... ברשותי סקודה או' טור 2006, יש לי רק זוג רמקוליים קדמיים מעפנים אני מאמין 50 וואט לאחד, ורדיו דיסק קנווד לא משהו רציני.

אני מעוניין להחליף את הרמקולים לזוג עוצמתי יותר ואיכותי יותר, חשבתי על זוג של קנווד לא יקרים במיוחד 350 וואט לרמקול.

השאלה שלי היא כזאת, נניח שאני מנתק\מוריד את הקדמיים או פשוט מוציא אותם משימוש, וקונה זוג 350 וואט אחוריים 6/9 מה הולך עם המגבר שאני ייצתרך בשביל לנצל אותם כמו שצריך (לא לקרוע אותם, בכל זאת זה לא רציני בכלל) *ללא סאב, האם מגבר של 1000 וואט ייסדר אותם, זתאמרת איך זה הולך בדיוק עם המתח, חיווט והכל - אין לי שמץ של מושג באודיו ברכב כלל כלל ואני צריך כמה כיוונים לפני שאני עושה את הצעד הקטן ביותר לקראת זה.

אני מעוניין לשמוע בעוצמה דיי סבירה וברורה.

פורסם

מגבר 2 ערוצים יכול לסדר אותך

אבל הרמקולים של קנווד זה סתם..הכל תלוי בתקציב שלך גבר כמה אתה מוכן להשקיע בשביל לשמוע סבבה

A3

K04 Inside

פורסם

התקציב שלי דיי נמוך, השקעה שלי היא 800 שקל מגבר וזוג רמקולים יד שניה או חדשים. (לא כולל התקנה וחיווט)

אין עדיפות לקדמיים או אחוריים...

פורסם

דווקא בסכום כזה עדיף לך להשקיע במורל טמפו,

לא הייתי מתקרב לJBL מאחר והסאונד שלהם ממש גרוע בלשון המעטה.

ואולי הייתי רוכש מגבר 4 ערוצים זול (לא סיני מיד II או שתדבר איתי בפרטי ואני יבדוק מה אני יכול לעזור לך מהציוד שיש לי), והמורל פולס, ובהמשך הייתי מוסיף סאב.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

נשמע נחמד מאוד Audio King, בכל זאת העוצמה שנותן הרדיו דיסק היא סבירה לחלוטין מבחינתי, רק חבל שאיכות הרמקולים זוועה ברכב (Build in) ואני מסוגל לשמוע רק עד 28 בווליום, וזה גם באילוץ זתאמרת הנמכת באסים בצורה מטורפת 3-

עוד משהו, יש למישהו מושג מה מידת הרמקולים קדמיים בדלתות באוקטביה טור 2006 GLX בנזין ?...

• תוכן חדש...