Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת פאסאט שנת 97 1800 טורבו בנזין ידנית

וולקן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לחברי הפורום

למי יש ניסיון עם פאסאט שנת 1997 מנוע 1800 טורבו גיר ידני

170000 ק"מ יד שמינית

לפי מה שהבעלים אומר הרכב חסכוני בדלק 1ל15

מי יודע מי מכיר ? :-)

וולקן 2000 שנת 94

את ההבדל מרגישים בסיבוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיכוי שתמצא פה מישהו עם ניסיון עם פאסאט שנת 1997 מנוע 1800 טורבו גיר ידני

170000 ק"מ יד שמינית הוא אפסי אבל אולי יהיה פה מישהו עם ניסיון ברכב כזה יד 6 או 9 :roll:

בכל מקרה 1ל15 היא יכולה להגיע (קשה אבל יכולה) בישורת בכביש מהיר בנסיעה על 90 קמ"ש וחלונות סגורים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1 ל15? תנסה 1 ל11,אין חיה כזאת רכב כזה עם צריכת דלק כזאת,אתה לא קונה פונטו קטנטנה,אתה קונה משפחתית גדולה עם מנוע די חזק,1 ל13~14 אולי תוכל להשיג עם נסיעה כמו שהבחור מעליי כתב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיכוי שתמצא פה מישהו עם ניסיון עם פאסאט שנת 1997 מנוע 1800 טורבו גיר ידני

170000 ק"מ יד שמינית הוא אפסי אבל אולי יהיה פה מישהו עם ניסיון ברכב כזה יד 6 או 9 :roll:

בכל מקרה 1ל15 היא יכולה להגיע (קשה אבל יכולה) בישורת בכביש מהיר בנסיעה על 90 קמ"ש וחלונות סגורים.

קשקשן אם אין לך ניסיון אז על תבלבל ת'מוח .... לא מחפש אנשים צינים מחפש מישהו שיש לו ניסיון עם הרכב הנ"ל

וולקן 2000 שנת 94

את ההבדל מרגישים בסיבוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להגיד לדג שאין לו נסיון... זה מענין ומעיד קצת על נסיונך שלך.

הדג ענה לך נכון , 1:15 נשמע תיאורטי בלבד במנהרת רוח או על כביש ישר עם חלונות סגורים, כולמר , צפה למספרים אחרים פחות טובים בחיים אמיתיים.

מנסים לעזור לך, תהיה רגוע.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

בנוגע לשאלה, הייתה לי פאסאט זהה רק 98, אחרי שנתיים וקצת ברשותי אני יכול להגיד בוודאות שהצריכת דלק הממוצעת, כולל בין עירוני עמדה על 1-12.5 +-

אין סיכוי שאתה מוציא 1-15 והרכב שלי היה מטופל בכל טוב. (אגב עם צ'יפס סלט וחמוצים אז אני לא יודע עד כמה זה שונה מהמקור)

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשקשן אם אין לך ניסיון אז על תבלבל ת'מוח .... לא מחפש אנשים צינים מחפש מישהו שיש לו ניסיון עם הרכב הנ"ל

פששש, ואני חשבתי לתומי שתעריך תשובה אמיתית מבעל ניסיון עם הרכב הנ"ל לאורך של של כ21K ק"מ בערך למשך שנה לסירוגין.

ושבמקרה יש לו את אותו מנוע על רכב אחר עם פחות משקל כבר 3 שנים ומעל 65K ק"מ (וגם ברכב הנ"ל הוא עם גיר ידני)

ציני או לא ציני אתה לא חייב להיות פה,אם יש לך בעיה עם התשובה שלי אתה מוזמן להיתלונן להנהלה.

אגב, מה שרשמת באדום רק מראה על הרמה שלך ועד כמה אתה איכותי, עכשיו שתיסע "ברכב מנהלים" בלי יכולת לשלם על דלק (כי זה מסתבר מה שיעזור לך לגמור את החודש) שנת 97 יד 8 בכלל תוכל להיחשב כסמנכ"ל IBM:roll:

לכאוס היקר, ברכב הספיציפי שלך ולייתר דיוק עם התוכנה שאיתה נסעת דווקא יש שיפור קטן בצריכת הדלק בנסיעה מנהלתית בכביש מהיר, כל השאר (אינטרקולר וכו') לא משפיעים על הצריכה ללא גדישה חוץ מתוספת המשקל הזניחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן

לי יש ניסיון עם רכב כזה שנת 2002 ידני, המנוע זהה. אני יכול להגיד לך שהאוטו די חסכוני לביצועים שלו. כמו שמישהו כאן ציין הוא עושה 1-11 בערך, ובוא נגיד שרוב הזמן לא הייתי נוסע רגוע, זה פשוט דורש חחח.

אתה תהנה מהאוטו בסה"כ שהוא לא נמצא במוסך חחח. היו לי כמה בעיות, 4 כוהלים החלפתי , ציפ למזגן התקלקל(רצו עליו כמה אלפים לא זוכר), ועוד כמה צרות קטנות שעולות די הרבה כסף.

טיפולים שיגרתיים בפליקס עם החלפות של כל מיני דברים שנשחקו ברקסים וכד' , יצאתי עם 5500 שקל. בקיצור רכב יקר לאחזקה, לשיקולך (במיוחד שהרכב שנת 97 - 13-14 שנים על הכביש).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן

לי יש ניסיון עם רכב כזה שנת 2002 ידני, המנוע זהה. אני יכול להגיד לך שהאוטו די חסכוני לביצועים שלו. כמו שמישהו כאן ציין הוא עושה 1-11 בערך, ובוא נגיד שרוב הזמן לא הייתי נוסע רגוע, זה פשוט דורש חחח.

אתה תהנה מהאוטו בסה"כ שהוא לא נמצא במוסך חחח. היו לי כמה בעיות, 4 כוהלים החלפתי , ציפ למזגן התקלקל(רצו עליו כמה אלפים לא זוכר), ועוד כמה צרות קטנות שעולות די הרבה כסף.

טיפולים שיגרתיים בפליקס עם החלפות של כל מיני דברים שנשחקו ברקסים וכד' , יצאתי עם 5500 שקל. בקיצור רכב יקר לאחזקה, לשיקולך (במיוחד שהרכב שנת 97 - 13-14 שנים על הכביש).

תודה על התשובה העינינית (והלא צינית ומתנשאת כמו מיודעיינו "פיש" ) מברורים עם חברים שמכירים את הרכב החלטתי לחפש רכב אחר

נחפש גרמניה אחרת , ככל הנראה הכיוון האודי a3 ערב טוב

8)

וולקן 2000 שנת 94

את ההבדל מרגישים בסיבוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וולקן, כמו שכתבו לך מעליי -- מנסים לעזור לך אז.. נא להתנהג בהתאם!

לעצם השאלה; בעל הרכב אמר לך שהרכב צורך ליטר אחד לכל 15 קילומטרים. אז אמר! הוא גם אמר שהרכב (יד שמינית!) משנת 1997 (13 שנים!!) נסע 170.000 ק"מ! אז אמר...:x

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

וולקן, כמו שכתבו לך מעליי -- מנסים לעזור לך אז.. נא להתנהג בהתאם!

לעצם השאלה; בעל הרכב אמר לך שהרכב צורך ליטר אחד לכל 15 קילומטרים. אז אמר! הוא גם אמר שהרכב (יד שמינית!) משנת 1997 (13 שנים!!) נסע 170.000 ק"מ! אז אמר...:x

בהצלחה!

תודה ,התחדשתי באאודי a3 8)

וולקן 2000 שנת 94

את ההבדל מרגישים בסיבוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחדש!

תודה בקרוב אצלך 8)

מכיר במקרה צמיגי triangle ?

כרגע מורכבים 4 כאלה ?!!! מידה 195\65\15 ,נראים חדשים ולא יבשים

וולקן 2000 שנת 94

את ההבדל מרגישים בסיבוב