Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים

אז הגיעה השעה לבחור רכב מליסינג... האופציות שלי הן יונדאי 30, מאזדה 3, מגאן או פוקוס.

עכשיו, אני בחור גבוה (1.90) ורחב, גר באיזור עם בעיות חניה קשות (נחשו איפה...) ואוהב שכשלוחצים על הגז, האוטו נוסע...

כרגע אני (כמעט) סגור על היונדאי (חייב להודות שהUSB קנה אותי...), אבל רציתי את דעת הפורום?

פורסם

הייתי הולך על היונדאי גם בגלל צורת המרכב שתקל עליך במקצת במציאת חניה, וכן - המנוע שלה חזק משמעותית משל המאזדה והפורד.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם

מבחינת מהירות וזריזות אין לך מה לחפש במגאן.

חוץ מזה הוא רכב מאוד נוח שקט מפנק ומעל ל 70 קמ"ש הוא נוסע יופי .

הבעיה עד 70 קמ"ש הרכב פשוט לא זז [שילוב של המצערת האלקטרונית הכי איטית בתגובה שלה שפגשתי בחיים וגיר אוטומאטי עם פיצול אישיות שלא מחליט באיזה הילוך אתה רוצה לנהוג.]

אני חושב שהמגאן הוא רכב מצויין לנהיגות ארוכות בסגנון אוטובאן ,הוא שקט ונוח שלפעמים אני תופס שעברתי את המהירות החוקית על הכביש המהיר בכמה עשרות קמ"שים ,פשוט לא מרגישים.

אבל עד שהוא מפתח את המהירות והדרך שהוא עושה את זה ,פשוט מורידים את החשק לנהוג בו.

המלצה על שתי המתמודדות האחרות, בהחלט נעימות לנהיגה והקרב ביניהן הוא ראש בראש.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אף אחת מהן לא באמת זזה בזריזות. וותר על הליסינג ובכסף שחסכת עד היום ומה שתחסוך, תרכוש משהו עם קצת יותר פלפל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מניסיון של 12 אלף קילומטרים על I30 חדשה (ועוד ניסיון קודם עם אחת משומשת) לדעתי לא תצטער.

רכב מאוד זריז בעל תגובה מיידית ומורגשת ללחיצה על הדוושה. מבחינת מרחב לנהג לא תהיה לך בעיה, גם אני לא פצפון, הבנתי שהמושב האחורי פחות חשוב אז קח בחשבון שאם המושב נמצא במצב הכי קיצוני אחורה המרחב שם מצטמצם.

תא המטען מספק אותי ואת בני משפחתי (4 נפשות) והאמת שבני הבית הכי התלהבו מהסאנרוף שהיווה שידורג מה-I30 הקודמת שלנו.

תתחדש.

פורסם

תודה לכולם... בסבירות גבוהה אלך על היונדאי, למרות ששמעתי שהיא עגלתית משהו (טוב נו, רכב ליסינג).

bar72: תאמין לי ששקלתי את זה טוב טוב ועד היום הייתי בעל רכב פרטי גאה... אבל אז התחילו הצרות המכאניות, ולמען האמת

גם אם בסוף היום (החודש) אני מפסיד קצת כסף (בנטו אני טיפה מרוויח, אבל בהפרשות הסוציאליות אני מפסיד בגדול), כמות הכאב ראש וההרגשה הנוראית של להגיע למוסך שווים את זה.

האמת שהחבר'ה במוסכים חייבים להבין את זה גם, הטלפון הנוראי הזה באמצע היום בו אתה מתבסר שהטיפול הקטנצ'יק טפח ל4000 שקל... שאתה לא יודע וכל הזמן חושש שדופקים אותך... שכל רעש קליל במנוע עושה פרפורים בלב... זו הסיבה האמיתית (לדעתי) שאנשים הולכים על ליסינג.

פורסם
לרוב הרכבים החדשים היום 3 שנים אחריות לפחות, על איזה טיפולים של 4000 ש"ח אתה מדבר?

לא מדבר על רכב חדש, אלא משומש. אם אני מחשב עלות קניית רכב חדש, אז (נכון להיום) הרבה יותר משתלם לי ליסינג ל-3 שנים.

פורסם

לטעמי ה 3 עדיפה על ה i30, לי היא מרגישה "אוטו יותר אמיתי".

אני יודע שזה לא נימוק מקצועי אבל לדעה הזאת שותפים עוד כמה חברים.

הכי טוב שתסע ותרגיש.

• תוכן חדש...