Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני משאר שזה היה באחד החניונים באזור סיטי צודק?

החניונים שם פשוט מלאים בגנבים כל מי שצריך משהו הכי קטן בא למקום הזה ופשוט מוציא,אין שם מצלמות אין שום דבר,לי אישית קרה שבאתי לחבר ולא היה איך להחנות למעלה אז ירדנו לחניה תת קרקעית ואני מגלה ילדים בני 17 מתעסקים באזור החלונות (כנראה היו מגני רוח) ואיך שראו אותי התחילו פתאום ללכת מהר וברחו(כנראה היה רכב שחיכה בחוץ כי נעלמו תוך שניות) כמובן שאחרי זה כבר לא חניתי את הרכב שלי שם והעדפתי לחנות במרחק של כ 500 מטר מהבית שלו העיקר שאני אהיה רגוע שפחות דברים יכולים לקרות(וגם יש אזעקת ביפר)

חבריקו אכן זה היה בסיטי לא משנה איזה רחוב,רק תן לי לעדכן אותך,יש מצלמות והרבה ואין סיבה שהם יהיו גלויות לעין ויש קשר ישיר לחברת אבטחה ,שחברת הביטוח כבר תבדוק איתם למה לא היה מענה מצידם.

תודה רבה על התנחומים חברי פורום יקרים, אך זה יעבור, רק רציתי לעדכן את המתעניינים בהצעת מחיר לנזק (שהוא גדול ממה שנראה בעין ובתמונה). בכל אופן ממה שהבנתי מאבא שלי, החלפת 4 דיסקיות ופגוש קדמי מוחלף לחדש, השלמת 4 ג'אנטים וצמיגים 17'' , החלפת ממיר קטליטי ,שני דודים וצנרת פליטה שנשברה, החלפת חצאיות צד שניזוקו לגמרי ללא מע''מ , אתם מחזיקים חזק?

35500 ש''ח לאחר מע''מ ולא כולל עבודה שזה עוד 3000 ש''ח? מה אתם אומרים ,אני יותר מאוחר ינסה להעלות הצעת מחיר אם יתאפשר, אבל מה אומרים ,העיקר הבריאות, לא?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ליאור במקרה אני מתגורר קרוב אלייך ואני מכיר הרבה אנשים מהבניינים שיש שם חניונים כאלו ואחרים ומכל אחד שמעתי את אותה תשובה שאין,וביררו את זה.

Scan Speak

פורסם
לא רק דלק מוטורס.התופעה מוכרת כמעט אצל כל היבואנים.

נחש כמה עולה סט מגנזיום אצל צ'מפיון לגולף שלי? 4000ש"ח,לפני מע"מ ועבודה כמובן. :evil:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

התיקון עולה יותר מכל האוטו שלי אני פשוט לא מאמין , לא נשאר לי לאחל דבר לגנבים חוץ ממוות בגלל שבן אדם שגונב ג'אנטים זה לא בגלל שהוא רעב ללחם אז הוא היה הולך לגנוב מהסופר , זה פשוט אנשים חלאות תתי אדם :x גניבה זה פשוט דבר נבזי ושפל ואמן שכל אדם שעולה על דעתו לגנוב ולקחת משהו שלא שלו אמןןן שרק דברים רעים יקרו לו !!!!

פורסם
נחש כמה עולה סט מגנזיום אצל צ'מפיון לגולף שלי? 4000ש"ח,לפני מע"מ ועבודה כמובן. :evil:

אופיר, זה מחיר סביר בהחלט בעבור סט מקורי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
היום בפחות מאלף שקל אפשר לשים מצלמה יחסית איכותית שתיתן שקט מסויים וגם(אולי) לתפוס את הנבלות.

אני לא רוצה לבאס אותך ,

אבל חוץ מכמה פריימים מטושטים לא תוכל לעשות כלום עם המצלמה.

גנבי ג'אנטים בד"כ לא חוזרים למקום האירוע.

הם מקבלים הזמנה ,מתצפתים על הקורבן המיועד לפעמים במשך מספר ימים על מנת לזהות דפוס חוזר ואיפה הכי כדאי לבצע את המכה.

כמובן שאזורים חשוכים ומבודדים עדיפים.

ברגע הביצוע תוך פחות מ 7 דקות הרכב שלך על הבלוקים והם בתוך המסחרית בדרך למבצע ההזמנה.

אז אל תבנה על מצלמות לתפוס גנבים שזה המקצוע ביומיום שלהם.

ילדים מהשכונה שעושים נזקים זה כבר סיפור אחר 8)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא מתפלא שתיקון עולה 35K ש"ח. ככה זה במאזדה, האוטו כולו פח אחד גדול, ובכל זאת בסך הכל להחליף טמבון עולה כ-7-8 אלף ש"ח.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אפרופו ילדים,אתמול חנתה בשכונה שלי קאדילק חדשה ישבתי לי במרפסת וראיתי אותו מנסה לקחת לה ונטילים של הגלגל.

:x עד שצעקתי עליו הוא כבר ברח עם האופניים והונטילים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
אפרופו ילדים,אתמול חנתה בשכונה שלי קאדילק חדשה ישבתי לי במרפסת וראיתי אותו מנסה לקחת לה ונטילים של הגלגל.

:x עד שצעקתי עליו הוא כבר ברח עם האופניים והונטילים.

ילדים לא גונבים ונטילים,

הם גונבים את הפקק שמגן על הונטיל

• תוכן חדש...