Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי סיאט ליאון חדשה 1.8 טורבו (2010) וברצוני לשדרג את המערכת המובנית המותקנת ברכב. אני רוצה להוסיף מגבר, סאב ולהחליף את הרמקולים הקיימים בסט קומפוננט. מישהו יודע אם ליחידת הראש הקיימת ברכב יש יציאות RCA? האם החלפת הרמקולים בדלתות מסובכת?

פורסם

ליחידת ראש אין RCA, צריך להוסיף לה מנחת או לחלופין להחליף אותה, החלפת הרמקולים בדלתות לא מסובכת אבל מצריכה טבעות עץ, הכי חשוב מאיפה אתה ומה התקציב שלך?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
ליחידת ראש אין RCA, צריך להוסיף לה מנחת או לחלופין להחליף אותה, החלפת הרמקולים בדלתות לא מסובכת אבל מצריכה טבעות עץ, הכי חשוב מאיפה אתה ומה התקציב שלך?

יש לי כבר את כל הרכיבים של המערכת מהרכב הקודם שלי. אני צריך למעשה רק התקנה.

פורסם
למה צריך להוסיף טבעות עץ אם מחליפים רמקולים בדלתות?
כי הגודל שמגיע עם הרכב ומה שיש לבחור כנראה לא יתאים.

מאיפה אתה?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

התקנה בדלתות הקדמיות מאוד מאוד מסובכת, טבעות עץ צריך להרכיב בתור ספייסרים מכייון שהרמקולים המקוריים מגיעים כבר עם תושבת אינטגרלית (בלתי ניתנת לפירוק) שמרחיקה אותם החוצה, רמקולים אחרים יכנסו פנימה מידי ויפרעו לחלון לרדת,

תלך רק למישהו שכבר התקין מערכת בלאון החדשה כי הצורה שבה הדלת מורכבת מסובכת בצורה לא הגיונית, המנגון של החלון מורכב על הפלסטיק ועוד דברים הזויים שאתה לא רוצה לשמוע, תאמין לי, אם אתה לא רוצה שישברו לך פינים לך רק למישהו שאתה יכול לסמוך עליו. אגב עוד לא דיברתי על החלפת הטויטרים, שיושבים במקום שלהם עם הלחמת פלסטיק...

בקיצור לך רק למתקין מקצועי ואל תתפשר בשביל מחיר..

• תוכן חדש...