Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדיוק מה שרציתי להביע, יש אנשים שעבורם רכב הוא אמוציונלי וזה בסדר!

גם אצלי דרך אגב זה אמוציונלי רק האמוציות מושכות לכוון אחר -אף אחד לא יכול לחשוב שהפזילה שלי למיאטה או איוו היא מושכלת.

דרך אגב , אני אומר שזה לא הטעם שלי היום, יתכן שמחר יבוא לי על איזה דיסקו 3 או אולי על איזה CTS בהמתית וצעקנית.

בכל מה שקשור לרכב שלי אני לא עושה חשבון לדעות שלי אחרים.

בדיוק כמו שעברתי מרכב חדש ל 306 XSI ישנה כי זה היה חלום ילדות שכמעט וברח לי.

העיקר, תהנו ותנו להנות :wink:

אתה מכיר מישהו שכן עושה חשבון לאחרים? מה הבעייה ? אתה רוצה תקנה,איש לא צריך להפריע לך,דיברנו על היתרונות שברכישת רכב חדש ומודרני עבור כולנו,אתה נהנה והמדינה שהיא שלנו יוצאת נשכרת,אין נוסחא טובה מזו.

שיהיה לך בהצלחה וסע בזהירות.

• תגובות 166
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כל, זה התפתח ליופי של שרשור ומעניין לשמוע דעות שונות. ועכשיו אתייחס לבאגירה שפנה אלי אישית:

אתה יודע מה, בא נעשה תרגיל מחשבתי קטן לנסות ולראות מה בדיוק מפריע לך.

בא ניקח משפחה של זוג הורים ו 2 ילדים ונזרוק למשוואה גם לברדור.

יוצאים לטייל די הרבה אבל לא טיולי שטח.

עד עכשיו, מדובר בחלק ניכר של משפחות ישראל.

אם הם נוסעים באוודי A-6 קואטרו אני מאמין שזה בסדר גמור מבחינתך.

בטח גם A-6 סטיישן קואטרו זה סבבה מבחינתך.

מה עם ALL-ROAD? סבבה? סביר? מגניב? נורא ואיום?

אז אם זה נורא, תסביר בבקשה למה.

אם זה סבבה, אז הקפיצה הקטנה מאול-רואד ל Q5, זה החטא הגדול שלהם מבחינתך?

זה העניין, שכשאתה מדבר על משפחה שיוצאת לטיולים, ברור שהם יעדיפו רכב גדול, נעים ונוח. אודי אולרואד היא אפשרות מצוינת במובן הזה. אני התייחסתי בעיקר לאנשים שנוסעים לבד ואין להם באמת שום צורך ברכב פנאי, או למשפחות שעבורן כמעט תמיד עדיף מיניואן מגודל על פני רכב כאילו-שטח.

אבל כמו שנאמר כאן כבר כמה פעמים - זה הרבה מאוד עניין של פוזה ואיך שהסביבה תופסת אותך.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בואו, חייבים להודות על האמת:

1. אין ממש מיניואנים מפנקים בסקאלת המחירים של X5 או של דיסקו.

2. מיניואן נראה רכב של חננה ולא של מסוקס.

3. לא ממש סקסי להסתובב בטרספורטר או בטרנזיט.

4. מי שיש לו ילדים כן מקווה שיצא לו לטייל איתם ברכב שבילים המגניב שלו.

5. יש יותר מקום ויותר קל להכנס לרכב גבוהה.

6. זה עושה רושם.

7. בעלי עסקים שרוצים לעשות רושם לא רוצים להסחף עם איזה S-Class שתתן לו מימד של מאפיה או מדושן מידי, שטח זה עדיין "קרוב לעם" ו "לא מפחד להתלכלך" גם אים מדובר על פורש קיאן.

8. קל לטפס על המדרכה ליד ארקפה בלי לדפוק איזה ציריה עם רכב שטח.

9. אין מה לעשות, לרכב גבוה יש יתרון בטיחות.

10. רכב שטח ימכר לא רע גם ביד שניה, רכב פאר מאבד ערך בארץ כמו משוגע.

11. לפעמים הגודל כן קובע.

12. יש הרבה אנשים שזה פשוט עושה להם את זה, יש כאלה שלא מבינים מה אני מתלהב מרכבים ספורטיבים ("אבל זה ידני!") , אני כן מבין את אלה שאוהבים רכב גדול.

למרות שזה לא הטעם האישי לי (כמה שפחות אוטו עם כמה שיותר כיף) אני יכול להבין בעל משפחה שהגיע לנחלה מבחינתו ובא לו לפנק את עצמו במה שמסמל עבורו "עשיתי את זה", עבור חלק זה רכב ספורט, עבור חלק זו יכטה, עבור חלק רשיון טיס ואולטרה לייט, עבור חלק זו אישה שצעירה ממנו מ 30 שנה ועבור חלק זה רכב שטח ומה שנחמד הוא שזה בסד גמור ,הכל מותר.

הגה אפיץ, מיתלים סופר משכחים, שילדה פונה וכולי לא מדברים לחלק גדול מהאוכלוסיה, סלון גדול גבוה על גלגלים עם הרבה מקום לכולם,עם הכלב, עם האופנים, עם הסבתא, מסכים לכל נוסע ומערכות dvd כן.

נתן.

אגב סעיף 3 ,דוקא בטרנזיט ובטרנספורטר ניתן לקיים יזמות סקס עשירה ומהנה,הכל רחב נוח ומתקפל.

פורסם
קודם כל, זה התפתח ליופי של שרשור ומעניין לשמוע דעות שונות. ועכשיו אתייחס לבאגירה שפנה אלי אישית:

זה העניין, שכשאתה מדבר על משפחה שיוצאת לטיולים, ברור שהם יעדיפו רכב גדול, נעים ונוח. אודי אולרואד היא אפשרות מצוינת במובן הזה. אני התייחסתי בעיקר לאנשים שנוסעים לבד ואין להם באמת שום צורך ברכב פנאי, או למשפחות שעבורן כמעט תמיד עדיף מיניואן מגודל על פני רכב כאילו-שטח.

אבל כמו שנאמר כאן כבר כמה פעמים - זה הרבה מאוד עניין של פוזה ואיך שהסביבה תופסת אותך.

מדבריך כעת בתשובתך לא הבנתי משהו.

טענתך היתה שאינך יכול להכנס לראש של אותם בעלי רכבים שטח או השד יודע מה,כעת אתה אומר שהבנת מהתשובות כאן שיש כאן פוזה ואיך שהסביבה תופסת אותך,שאלתי פשוטה,כיצד אתה בעל נסיון לא הצלחת לפרשן את המצב והיית נצרך לפילוסופיה של אזובי קיר כמונו ?

שהרי אתה טענת בפרוש שאינך מצליח לפצח את הקושייה הכבדה.

?

פורסם
אתה מכיר מישהו שכן עושה חשבון לאחרים? מה הבעייה ? אתה רוצה תקנה,איש לא צריך להפריע לך,דיברנו על היתרונות שברכישת רכב חדש ומודרני עבור כולנו,אתה נהנה והמדינה שהיא שלנו יוצאת נשכרת,אין נוסחא טובה מזו.

שיהיה לך בהצלחה וסע בזהירות.

תהיה רגוע, למה אתה קופץ, סכ"ה הסברתי לקרמבו בהקצנה שזה מאד לגיטימי לדעתי לקנות רכב בצורה אמוציונלית.

וכן אתה צודק, כל קניה, מכירה מסחר ותנועת כספים תורמים לכלכלה אז קדימה בא נקנה איזה אוטו מגניב.

פורסם

אני איש של שטח, חולה על רכבי שטח - בשטח. בכביש זה פשוט זוועה. לא מזמן יצא לי לנהוג פראדו ארוך בירידות מהגולן - מה אומר - כיף גדול זה לא היה. לא מבין את מי שבוחר לבלות את זמנו בתוך "מפלצת" כזו כשהוא אפילו לא שוקל ירידה לשטח. המשקל, המתלים הרכים, המימדים - זו חווית נהיגה פשוט מחורבנת. כאן המקום לציין שאת חינוכי המוטורי רכשתי על רכבי שטח של אבא (איש מדבר מסוקס), כולל פראדו, היילקסים, סדרה 70, סיקסים, סופות, רנגלר ובצבא האמר. נהגתי בכולם עשרות אלפי קילומטרים גם בכביש וגם בשטח, זה תמיד היה נראה לי הגיוני כי הכביש תמיד הוביל לשטח.

אם ניקח בחשבון שמרבית האוכלוסיה לא רק שלא תרד לשטח, אלא גם מבלה את מרבית זמנה באיזורים אורבניים - אין לי כל ספק שההנאה והתועלת של ב.מ.וו סדרה 1 גבוהה פי אלף מ-X6. אבל זה אני וההדיון המעוות שלי, המציאות מוכיחה שאני כנראה טועה, כי נראה שהמון אנשים אוהבים להתנהל בנפילים מוטוריים צורה מגושמת ברחובותיה הצרים של תל אביב.

למי שהשווה את זה לרכב ספורטיבי - אין שום מדד להשוואה. רוכשי הרכב הספורטיבי מפיקים ממנו את מה שהוא תוכנן לעשות בכל נסיעה, גם מנהלתית. ממש לא כך הדבר אצל רוכשי רכבי השטח.

אישית אני מת על סטיישנים, וחושב שסדרה 5 סטיישן (אם יש כסף), מונדיאו סטיישן (אם יש פחות כסף) וסובארו (אם יש עוד פחות כסף, אבל זו הבחירה שלי אם הייתי צריך גם בלי שיקולי כסף) יעשו את העבודה פי 1000 טוב יותר מג'יפ שופוני.

אם לא צריך את המקום הנוסף - סדאן או 5 דלתות. בתקציב של רכב השטח ניתן לקנות רכב פרטי מוצלח פי כמה, וודאי אם אין כוונה לרדת מהכביש.

למשל אצלי אני צריך את ה-X5 מכיוון שהוא "הכרטיס ביקור" שלי לאן שאני הולך למקומות מכובדים אני צריך רכב שיהיה מרשים שיראו שאני לא סתם בנאדם שבא עם איזה מאזדה 3 מה גם אני אוהב את הגודל של הרכב, לכן הרכב הבא יהיה או X6 או ML או ריינג'רובר ספורט וזה לא משנה לי שיש רכבי מנבלים שהם יהיו יותר טובים על פני הרכבים שציינתי.

נ.ב אני יכול להעיד שיש איזה 6 רכבי SUV בשכונה שלי כמו האמר H3 או סוזוקי XL7 של מאור בוזגלו וגם יש 2 מרצדס ML יש גם לאנד רובר ריינגרובר ספורט ואחת X6 שחורה זה על קצה המזלג כי אני אעבור לרחוב השני גם שם יש מלא SUV.

א. אני מפחד לשאול מה כתוב על כרטיס הביקור שלך. מה זה "לא סתם בן אדם", "צריך כבוד"?

הזלזול שלך מתאר כ"כ במדויק את הסיבה לסלידה שיש כאן לחלק מחבר'ה לרוכשי הג'יפים.

ב. רציתי לשאול מי זה מאור בוזגלו, אבל חיפשתי בגוגל :).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
אני איש של שטח, חולה על רכבי שטח - בשטח. בכביש זה פשוט זוועה. לא מזמן יצא לי לנהוג פראדו ארוך בירידות מהגולן - מה אומר - כיף גדול זה לא היה. לא מבין את מי שבוחר לבלות את זמנו בתוך "מפלצת" כזו כשהוא אפילו לא שוקל ירידה לשטח. המשקל, המתלים הרכים, המימדים - זו חווית נהיגה פשוט מחורבנת. כאן המקום לציין שאת חינוכי המוטורי רכשתי על רכבי שטח של אבא (איש מדבר מסוקס), כולל פראדו, היילקסים, סדרה 70, סיקסים, סופות, רנגלר ובצבא האמר. נהגתי בכולם עשרות אלפי קילומטרים גם בכביש וגם בשטח, זה תמיד היה נראה לי הגיוני כי הכביש תמיד הוביל לשטח.

אם ניקח בחשבון שמרבית האוכלוסיה לא רק שלא תרד לשטח, אלא גם מבלה את מרבית זמנה באיזורים אורבניים - אין לי כל ספק שההנאה והתועלת של ב.מ.וו סדרה 1 גבוהה פי אלף מ-X6. אבל זה אני וההדיון המעוות שלי, המציאות מוכיחה שאני כנראה טועה, כי נראה שהמון אנשים אוהבים להתנהל בנפילים מוטוריים צורה מגושמת ברחובותיה הצרים של תל אביב.

למי שהשווה את זה לרכב ספורטיבי - אין שום מדד להשוואה. רוכשי הרכב הספורטיבי מפיקים ממנו את מה שהוא תוכנן לעשות בכל נסיעה, גם מנהלתית. ממש לא כך הדבר אצל רוכשי רכבי השטח.

אישית אני מת על סטיישנים, וחושב שסדרה 5 סטיישן (אם יש כסף), מונדיאו סטיישן (אם יש פחות כסף) וסובארו (אם יש עוד פחות כסף, אבל זו הבחירה שלי אם הייתי צריך גם בלי שיקולי כסף) יעשו את העבודה פי 1000 טוב יותר מג'יפ שופוני.

אם לא צריך את המקום הנוסף - סדאן או 5 דלתות. בתקציב של רכב השטח ניתן לקנות רכב פרטי מוצלח פי כמה, וודאי אם אין כוונה לרדת מהכביש.

א. אני מפחד לשאול מה כתוב על כרטיס הביקור שלך. מה זה "לא סתם בן אדם", "צריך כבוד"?

הזלזול שלך מתאר כ"כ במדויק את הסיבה לסלידה שיש כאן לחלק מחבר'ה לרוכשי הג'יפים.

ב. רציתי לשאול מי זה מאור בוזגלו, אבל חיפשתי בגוגל :).

א. אתה מוזמן לשאול אין לך מה לפחד לגבי מה שרשום אצלי בכרטיס. הרושם של הרכב שאני צריך מתחלק לשניים אחד הוא לאנשים שאני עובד אתם יום יום כשאני מתכוון ל"כרטיס הביקור" שלי הכוונה, היא מכיוון שיש לי גם חברת ליסינג עם עוד שותף לכן כאשר אני ניפגש עם אנשים מכובדים מהתעשייה אני צריך שיראו עם מה אני מגיע הרושם הוא דבר שמאוד חשוב לי.

הרושם השני שמור לעיסוקי האחרים שלא אמור לעניין אף אחד לגבי "צריך כבוד" זה לא לכאן ואין סיבה שאני אפרט על כך.

ב. מאור בוזגלו הוא שחקן קבוצת מכבי תל - אביב בכדורגל אתה בטוח שחיפשת טוב בגוגל?

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם

אני לדוגמא לא יודע מי זה מאור בוזגלו אבל מכל רשימת רכבי השטח שהוזכרו כאן שבאים להראות לכולם כמה אני גבר וכמה הצלחתי בחיים, XL7 יכול מקסימום לשדר לסביבה שהוא אחלה ספר שבעולם.:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש אנשים שאוהבים מכונית ספורט עם גג נפתח, יש כאלה שאוהבים מכונית קטנטנה, יש כאלה שאוהבים את האמריקאיות הגדולות, ויש כאלה שאוהבים ג'יפים - הגיוני לגמרי.

אם למישהו יש מספיק כסף, והוא חושב שהאוטו הכי יפה בעולם זה פג'רו קינג קצר, והאוטו נוח לו ומרווח לו והוא נהנה מהנהיגה - למה לא?

בארה"ב אנשים כאתה קונים אסקלייד, או נביגייטור, או טאהו, בארץ אין ממש כאלה (יש אבל יקרות) אז קונים לנד קרוזר או פג'רו או X5...

Auto Emoción

פורסם
אני לדוגמא לא יודע מי זה מאור בוזגלו אבל מכל רשימת רכבי השטח שהוזכרו כאן שבאים להראות לכולם כמה אני גבר וכמה הצלחתי בחיים, XL7 יכול מקסימום לשדר לסביבה שהוא אחלה ספר שבעולם.:lol:

:lol:

לגמרי. לחלופין יכול לשדר "הרכב שלי במוסך אז לקחתי את של אישתי".

י.ל - חיפשתי בגוגל, הבנתי מי הוא, זה מה שכתבתי בהודעה.

הבנת את כוונתי, לא? בכל מקרה אתה ממשיך להוכיח אותה. רוב רוכשי הרכבים האלה הם אנשי שופוני/תראו כמה גדול הז*ן שלי/ת'זהרו ממני למה אני מסוכן.

אגב הסתייגות קלה - הX5 הוא רכב כביש נהדר (אני זוכר לו יום מהנה במיוחד בכרמל), ולמרות שזה דיסוננס עצום - אם הייתי רוכש משהו מהמגזר הזה זה כנראה היה X5, אלא אם כן כמובן היה לי כסף לריינג' רובר (ואז הייתי מוכיח לכל מי שרוצה שגם רוכשי ריינג' יורדים איתו לשטח).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

שלא תבין לא נכון הסוזוקי הזאת ייבוא אישי ולא מה שנמכר לפני כמה שנים אגב הרכב הזה אני ייבאתי לו אותו והיא כל מיני שטויות כמו למשל גלגלי מגנזיום מניקל או כל מיני שטויות ששכחתי אבל דוגרי אני לא הייתי קונה את זה לעצמי.

אנלוגי, אני הבנתי את כוונתך פשוט זה היה מוזר שחיפשת בגוגל ואתה לא מכיר אותו או בכלל אנשים מהפורום יש לו שם דיי ידוע אבל לא כול אחד אוהב כדורגל בכל זאת.

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
(ואז הייתי מוכיח לכל מי שרוצה שגם רוכשי ריינג' יורדים איתו לשטח).

בטיול ממש לא קל במדבר (אזור צין/ שלוחת צלמון/נחל חווה) שבוע שעבר נתקלתי בטיול של 5 משפחות חביבות ורעשניות במיוחד.

נהגו ב 3 דיסקברי חדשים למשעיי ריינג' רובר אחד וטוארג V10 אחד! :shock:

צחקתי איתם שאם הם יעברו לילה בשטח, איזה שבט בדואי יכול להביא מכה שכנראה תאפשר לו לקנות את כל הנגב ולהכריז עליו כעל מדינה בתוך מדינה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תהיה רגוע, למה אתה קופץ, סכ"ה הסברתי לקרמבו בהקצנה שזה מאד לגיטימי לדעתי לקנות רכב בצורה אמוציונלית.

וכן אתה צודק, כל קניה, מכירה מסחר ותנועת כספים תורמים לכלכלה אז קדימה בא נקנה איזה אוטו מגניב.

קניתי כבר יש לי,אירוסטאר ישן מרווח גדול ,לא מתקלקל,אוהב קצת דלק אבל זה לא משמעותי עד כדי כך,אגב אני מאוד רגוע ואוהב את חליפת ההודעות בין פומפה לקרמבו,בכלל כל השרשור הזה מאוד מרתק אותי...הוא מאשש בדיוק את מה שידעתי וחשבתי עד היום בנושא הזה,בעיקר על המנטאליות של היושבים בציון.

תמשיכו לרכוש כלים יפים ויוקרתיים כמה שיותר,תהנו ותביאו לנו חוויות,אפרופו חוויות...זה הדבר היחידי שאין כאן בשרשור,שמת לב לכך ?

להתראות עד הקפיצה הבאה.

פורסם

קודם כל כל הכבוד לרוני שהרים להנחתה נושא שהפך באמת ליופי של שרשור.

צבי, אני לא בעד קניה של רכבים יפים ויוקרתיים בלבד אלא של כל דבר שעושה לך טוב, אפילו אירוסטאר :shock:.

וזה בדיוק הקטע הנחמד, לכל אחד משהוא אחר עושה טוב וזה סופר לגיטימי ועדיין מענין להבין מאיפה זה בא.

דרך אגב שלא תחשוב שהיושבים בציון המציאו את ה SUV או מכוניות גדולות או מכוניות "פוזה", עשה סיבוב בארה"ב.

עצם העובדה שבישראל של 2010 אנשים קונים רכב כחלק מתדמית או בשביל הכיף מעידה על עליה ברמת החיים וזה מעולה ועדיף על תקופות צנע, העובדה שיש פורום חובבי רכב כמו זה שאנחנו כותבים בו, הדרכות נהיגה, קבוצות הנלחמות על זכותן לספורט מוטורי מעידה שהיושבים בציון יכולים להרשות לעצמם גם להינות וזה מעולה.

אני חייב להגיד שאני אישית מאד אוהב מכוניות ומתחבר כמעט לכל סוג ואם הייתי יכול הייתי מחזיק גם ספורטיבית נפתחת, גם נינג'ה מטורפת בסגנון evo גם איזה ואן מפלצתי כמו הטרנספורטרים 4*4 טורבו הישנים, גם איזה דיסקברי גם איזה קאדילק אספנות עם כנפיים באורך הגלות ואפילו איזה טנדר סילברדו ענק שחור ומרובה ניקלים (וכמובן את הקליאו ספורט שלי, לא נשכח שלא תעלב).

דרך אגב,

אפילו יותר מענינת היא חיבתם של האמריקאים לטנדרים הענקיים כדוגמת ה F350, שם אנשים שממש אין להם שימוש למטרות עבודה קונים כאלה בכמויות.

• תוכן חדש...