Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי ברכב יש סאב פיניקס גולד קסנון, הגודל של התיבה הוא כזה :

אורך התיבה הוא 55 ס"מ, עומק התיבה הוא 38 ס"מ וגובה התיבה הוא 35 ס"מ.

התיבה היא לא מקורית, יש לה פורט בצד ימין לכל גובה התיבה פורט ארוך וצר. בכל אופן בגלל אורך התיבה (55 ס"מ) המושב האחורי לא נסגר לי, אלא חסר לו בערך 7 ס"מ להכנס ואז הוא יסגר.

איפה אפשר למצוא נתוני יצרן לגבי הגודל המקורי, ומה ההשכלות אם אני אבנה תיבה פחות ארוכה, נניח 45-46 ס"מ אורך. מבחינת רוחב וגובה אין לי בעיה

אגב מדובר על הסאב עם ההספק של 500RMS 12D2 משהו כזה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תשמע.

לגבי תיבות סטנדרטיות (אטומה / פתוחה )

יש מלא מידע בפורום

ולגבי הסאב שלך יש עוד יותר מלא מידע לגבי תיבות. אטומות / פתוחות .

אגב התיבה שלך היא מסוג סלוט פורט.

אז לפני שאחרים מתחילים לחפש לך תשובה.

תתחיל בלעשות חיפוש בפורום

בהצלחה אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עשיתי כבר חיפוש, האשכול היחידי שמצאתי שמדבר בתכלס על מידות במספרים נגמר בזה שפותח האשכול לא הודיע על מה נסגר.

הסאב שיש לי אני חושב שהיה שייך לו בעבר :S אני אשאל אותו בפרטי, בכל אופן. אשמח אם תוכלו גם להמליץ לי אם להשאיר תיבה עם פורט או לאטום אותה.

בקולט אין מחסומים אין כלום, הסאב ממש יושב מאחורייך, ככה שאם אני אוטם תיבה וזה מוריד את הבאס בכמה מידות, אני עדיין ישמע את זה, השאלה מה היתרון באטימות? צליל נקי יותר?

ואיך ישפיע אם נניח אני אשאיר את התיבה ככה, ופשוט יחתוך אותה כמה ס"מ באורך, כלומר במקום אורך 55 ס"מ, אני יעשה אותה 45 ס"מ

פורסם

תיבה אטומה אני לא בטוח. תיבה פתוחה 2.75 cf=,שזה 78 ליטר. פורט 4 אינץ ואורך 8 אינץ

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה האדם שהתכוונתי לשלוח לו הודעה, יכול להיות שהסאב הנ"ל היה בעבר שלך ואולי אתה בנית לו את התיבה? :D

בכל אופן, לא אומר לי כלום האינצ'ים וכו', אם אפשר במספרים כמה כל פלטה צריכה להיות.

אגב, אטומה פחות עדיף על פתוח?

פורסם

פלטות מדוייקות אני לא יודע להגיד לך(אני בטוח שמישהו יחשב ויגיד לך אם תבקש) ואני לא בניתי לסאב הזה תיבה, שמתי אותו בתיבה רגילה פתוחה בזמנו. התעניינתי בתיבה פתוחה לכן אני לא יודע מה הנפח לאטומה. תיבה פתוחה תהיה יותר חזקה מאטומה, ככה שאני לא יודע מה ישמע לך יותר טוב, אטומה או פתוחה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...