Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיא, אין לי כוח לציטוטים, כתבת באחת התגבות, שאתה חוסך כסף על נורות.

האוטו שלי כרגע עם 47 אלף קילומטר, שום נורה עדיין לא נשרפה, כול הנורות כולל כולן עדיין מקוריות מהמפעל. כמו שאמרתי, נוסע עם אורות רוב הזמן. זה מרחק שנהג ממוצע צובר ב 3 - 4 שנים. בוא תסביר לי, מה הייתי מרוויח, אם הייתי נוסע עם אורות כבויים.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עזבו אתכם מהריבים האלה, פשוט עובדתית, שימו לב שרכב ביום שטוף שמש כמו היום, נראה הרבה יותר טוב עם אורות. אני תמיד נוסע עם אור דלוק, ובאמת על הזין שלי כמה שתעלה נורה וכמה שיוסיף לדלק - רואים אותך הרבה יותר טוב עם אורות.

לפני שנה עשיתי את הדרך לאילת שטופת השמש עם אורות - ותאמינו לי, גם ראיתי כמה רואים אותי.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...