Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננטים מעולים, אני מאוד אהבתי את הסאונד

אבל עדיף שתשמע לפני שאתה קונה

HU: Eclipse CD7200mkII

Comp: DLS Iridium 6.2i Amp 1: JL Audio 300/2

Sub: JL Audio 10W3v3 Amp 2: JL Audio 300/2

פורסם

חח ***חחח היא לא מילה תקנית ובטח שלא מוסיפה לנראות הפורום. קרא את הכללים*** תודה על התגובה אבל אתה אחד מאלה שהציעו לי אישית...(אתה ועוד ג'ינג'י אחד)

פורסם

מדובר בסט מעולה מהסידרה הכי גבוהה של JL אודיו

לא מדובר בסט זול בכלל,השאלה מה התקציב שלך.?

יש סט קומפוננט ששמעתה ואהבתה.?,בכמה הציעו לך את ה JL הנ"ל.?

פורסם

תראה אני כרגע בארה"ב ואני רוצה להביא איתי,התקציב הוא בסביבות ה500 דולר מצאתי את אלה ב450 ,2 חברים קרובים שלי המליצו לי מאוד על הג'יי אל ,הבנתי שהיחידים שמתקרבים אליהם זה MB QUART ועכשיו כבר לא מייצרים אותם אותו הדבר ולא באותה איכות כמו פעם וכנראה בגלל זה המחיר בדיחה הסט הכי טוב שלהם עולה פה 150 דולר.

ולא לא יצא לי לשמוע את הג'יי אל...

פורסם

ב-450 דולר זה מחיר טוב,ה-MB קווארט לא מתקרבים אליהם לטעמי לא סידרת ה-signature הישנה והיוקרתית

ובטוח שלא סידרת הפרימיום החדשה.

בתמחור של ארה"ב ה-JL אודיו הנ"ל הוא אחד הסטים הטובים ביותר למחיר שתוכל להשיג.

לך עליו.!

פורסם

תודה רבה על התשובה,ונגיד שאני מגרד עוד 100-200 דולר יש משהו יותר טוב בטווח...?

בכלל בוא נשאל את זה ככה מה אתה חושב שעובר את הJL האלו,המליצו לי פה למשל על פולק אודיו אבל על הנייר הJL ממש לא רואים אותם הנתונים הרבה יותר טובים.

פורסם

אם תמצא פולק אודיו SR6500 במחיר שאתה מציין אז הם עדיפים מהג'יאל .

מציע לך גם לשמוע סטים של CDT AUDIO החל מהHD ומעלה.חוץ מזה הג'יאל בהחלט סט מצויין גם אבל אם אתה בארהב אז יש לך כמה אפשרויות.בהצלחה.

פורסם

Boston acoustics PRO זאת סידרה טובה מאוד,והמחיר בארה"ב הוא הגיוני,לא כמו בארץ

הMB QUART,זם הסידרההQ וגם NANO הם מאוד טובים,ומיוצרים בגרמניה עדיין,לא כמו הסידרות הנמוכות.

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם
הנה קישור לאתר שמצאתי אותם,פולק אדיו 500 דולר לעומת JL ב450 והנתונים שהJL נותנים הרבה יותר טובים..

http://www.sonicelectronix.com/item_6851_Polk+Audio+SR6500.html

http://www.sonicelectronix.com/item_7610_JL+Audio+ZR650-CSi.html

במה יותר טובים?

לך תשמע אותם קודם את שני הסטים ואחריי זה תחליט.

אני שמעתי והפולק חתימה הזה נשמע לי הרבה יותר טוב מהג'יאל.

רמקולים לא קונים לפי מה שכתוב ב"נתונים" אלא לפי שמיעה.אם כל כך חשובים לך נתונים אז תקנה פיוניר 500 וואט כל רמקול בארץ.:-D

פורסם

אני יודע שסידרה Q היא המפורסמת והאיכותית של MB קווארט אבל כבר אי אפשר למצוא אותה...גם באתר שלהם היא לא מפורסמת יש הכי גבוהה את סדרת הפרימיום.

פורסם

ובקשר לנתונים אני מקווה שאתה יודע שיש הרבה נתונים הרבה יותר חשובים מהRMS

כמו רגישות,טווח תדרים,חומרים שהרמקול עשוי מהם ועוד הרבה שמשפיעים הרבה יותר מהוואט.

פורסם

הפולק SR6500 הוא סט מעולה ,מידבאס פאאס פלג' עם טוויטר רינג רדיאיטור

הוא מאוד איכותי בסגנון מוזיקה ווקאלי ,המידבאס שלו לא יורד נמוך כמו ה-JL אבל הוא מתעלה עליו בכול השאר.

הבחירה לא קלה בניהם ,כי שניהם טובים מאוד אך אתה אומר שאתה יכול "לגרד" עוד 200 דולר על ה 500 שהתחלתה

מהם ב-700 דולר יש כול כך הרבה אופציות טובות אחרות שלא קל לבחור.

תזרוק מטבע על זה יהיה לך יותר קל ,מסטים במחירים הנ"ל קשה להאמין שתתאכזב לא משנה במה תבחר.

פורסם
ובקשר לנתונים אני מקווה שאתה יודע שיש הרבה נתונים הרבה יותר חשובים מהRMS

כמו רגישות,טווח תדרים,חומרים שהרמקול עשוי מהם ועוד הרבה שמשפיעים הרבה יותר מהוואט.

תאמין לי אני יודע.

לך תשמע כמה סטים לפני שאתה מחליט.

ותעבור שוב על הנתונים (אם זה חשוב לך כל כך)כי הנתונים של הפולק טובים יותר.:-)

• תוכן חדש...