Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Eclipse 8445 או Pioneer Deh 7000bt

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקבל מחו''ל את המכשיר של אקליפס במחיר ממש מצחיק, ויש לי את הפיוניר הזה שאני יכול למכור במחיר גבוה ממה

שאני מביא את האקליפס, להחליף ?

רכיבים -

מגבר PULSE BA4400

MOREL DETECH OVATION

KICKER CVR

V12 MONO

פורסם

הBLUETOOTH של הפיוניר גם ככה לא משרת אותי כי רק בעיות הוא עושה, אז דיבורית זה פיתרון יותר טוב.

פאנל נשלף, גם אין צורך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא השתמשתי בפיוניר הנ"ל אבל היה לי את הECLIPSE, סאונד מדהים, כיוונים מפה ועד להודעה חדשה - אבל השליטה על הפנים שתיי חוגות מימין ומשמאל ששקועות בתוך המכשיר, עם הזמן מתרגלים אבל עדיין.

עכשיו יש לי את ה7200 ששם פתרו את החיסרון הזה.

מעבר לזה מכשיר מדהים, אבל איני יכול להשוותו לפיוניר.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מצטרף, גם ב8445 וב7200 התצוגה גרועה כשיש שמש.

Renault Megane RS Trophy

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ב7000 מסך צבעוני, ב7200 חזרו משום מה להשתמש בתצוגה של ה8445 :?

Renault Megane RS Trophy

פורסם

בוקר טוב

לעניות דעתי ה"אקליפס" מתעלה על הפיוניר כמעט בכל הפרמטרים של סאונד נטו

ישנם אבל מספר קריטריונים שצריך לקחת בחשבון לטובת הפיוניר

1. אני מקווה שלא תצטרך אבל במידה וכן אז ישנה בעיית שירות תיקונים ורכיבים להחלפה במכשירי "אקליפס" לעומת זאת ב"פיוניר"

תמיד יש רכיבים זמינים ושירות התיקונים הוא מיידי

2. כמו שכבר כתבו בפתח השרשור ה"פיוניר" הוא פנל נשלף שזה קריטריון חשוב באזורינו

3. הנדסת האנוש וקלות ההפעלה במכשירי "פיוניר" מתעלה על ה"אקליפס" כמו כן מכשירי "פיוניר" נפוצים מאוד וניתן להתייעץ

תמיד עם חברים לתחביב ומתקיני סאונד שזה לא תמיד אפשרי עם מכשירי ה"אקליפס"

וכפאנ"ץ הסיום אני רק יכול לומר שאני אישית הייתי מתקין את ה"אקליפס" מבין שניהם

דרור

פורסם

הנדסת האנוש, קלות התפעול, התצוגה יהיו לטובת האלפיין.

מבחינת איכות אני לא חושב שתצליח להבחין בהבדל כלשהו, וגם אם האקליפס איכותי יותר, למרות שאני בכלל לא בטוח שכן, שאר יתרונות האלפיין מבטלים אותו.

מבחינת כיוונים, האלפיין כולל בתוכו כול מה שאפשר לבקש מהHU.

הייתי הולך על האלפיין.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

cd 5000 גם בעיה בתצוגה שמש ישירה.כנראה שכמעט כל האקליפיסים כך.עוד דבר מרגיז זה הגבהת הווליום בשימוש בשלט.בהגבהה בכפתור ההעלאה של הווליום במכשיר עצמו מהירה ומצויינת ואילו בשלט היא מאוד איטית ועל כל קפיצה בדרגה צריך ללחוץ על הכפתור ולשחרר אותו.אחרי כל זה לא מתחרט לשניה שקניתי אותו ולא את האלפיין שהתחרה איתו בזמנו(אני ממש לא זוכר את הדגם של האלפיין).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...