Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקווה שלא התפתית לזבל סיני או סתם ל MERIDA שנראות בעל מפרט מפתה ותמורה מעולה לכסף אבל מאכזבות לא נוחות.(לפחות אותי)

אין שום בעיה עם מרידה. אתה פשוט משלם יותר על טרק בגלל המותג והצביעה היפה. ונוחות זה אכן עניין מאוד אישי (כמובן שלמתחיל אין סיכוי ללמוד מנסיעת מבחן קצרצרה מה יהיה לו נוח בטווח הארוך, אבל זה סיפור אחר).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה שזה אינדיבידואלי, כי ניסיתי להשתכנע בכל מחיר לקנות MERIDA בגלל המחיר המפתה או אפילו לקנות דגמים שלכאורה יותר איכותיים מהTREK שקניתי באותו מחיר של הTREK אבל לא היה לי נוח איתן והשיכוך בהן היה גרוע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לכל המגיבים תודה.

אני לא מחפש לדפוק אף אחד. הבולם זעזועים הקדמי לא מתפקד כראוי וההילוכים לא מכוונים טוב.

ה-7 ק"מ היו הנסיעה הראשונה שלי על האופניים.

ראיתי אופניים טובות יותר במחיר רק קצת יותר גבוה בחנות אחרת, זה כן.

טוב שאתה לא רוצה שיחזירו לך את הכסף כי אין אויר בגלגל.

קנית אופניים עם מפרט מסויים ואחריות. אם הבולם הקדמי תקין וכך הוא אמור לתפקד (ולחנות אין אינטרס לעבוד עליך אלא להיפך כי אתה הלקוח ונותן השירות הוא הנציג הרשמי של יצרן הבולם שלרוב הוא לא יבואן האופניים) אז אתה אשם אבל עם גישה חיובית אני מאמין שישדרגו לך בולם במחיר טוב.

לגבי ההילוכים מדובר בכיוון פשוט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנושא נפתר לשביעות רצוני - שדרוג במחיר נמוך.

הבולם צריך להגיע מחר.

דרך אגב - בחנות הודו שהבולם באמת לא תקין והציעו להחליף אופניים במקום.

ירון

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם
אין שום בעיה עם מרידה. אתה פשוט משלם יותר על טרק בגלל המותג והצביעה היפה. ונוחות זה אכן עניין מאוד אישי (כמובן שלמתחיל אין סיכוי ללמוד מנסיעת מבחן קצרצרה מה יהיה לו נוח בטווח הארוך, אבל זה סיפור אחר).

אממממ לא בדיוק בגלל השם, ולא בגלל הצבא.

תמצא לי דגם יותר טוב מהטרק 3700 2010 בתקציב של 1700 שקל בבקשה.

(מבחינת איבזור ומשקל)

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אמנם העניין של פותח הת'רד הסתיים , אבל לדעתי יש לשים לב למה שאתם מצפים כאשר אתם קונים אופניים,

לכל מי שרשם על מרידה , יש להם תמורה לשקל מהגבוהות בעולם ודגם או שניים שנחשבים מצויינים פלוס מול כל המתחרים,

יחד עם זאת לכל אחד יש את ההעדפות שלו מבחינת גיאומטריה ואיבזור.

המרידה טראנס מישן הם אופניים מצויינים, במיוחד בגרסה המאובזרת ביותר שלהם, הם נותנים בראש בכל מבחן שעושים להם,

אבל עדיין אל תשוו אותם לטרק פיול EX או לספשלייזד סטאמפג'אמפר , זו פשוט לא אותה רמה (וגם לא אותו מחיר).

אני מניח שכפי שנאמר פה יש תמיד לשים לב למה קונים ולעשות סיבוב או שניים לפני (אם יש אופני מבחן - יותר מטוב ..) ,

כמובן שבמצב בו מדובר על רוכבים חדשים ובדגמי הכניסה עם הזנב הקשיח צריך פשוט ללכת ולטייל בכמה וכמה חנויות ועדיף עם חבר מבין עניין ומנוסה.

גילוי נאות:

אני רוכב על ספשלייזד אנדורו SL אקספרט 2008

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אממממ לא בדיוק בגלל השם, ולא בגלל הצבא.

תמצא לי דגם יותר טוב מהטרק 3700 2010 בתקציב של 1700 שקל בבקשה.

(מבחינת איבזור ומשקל)

קודם כל, בוא נפסיק עם סיפור המשקל, הוא זניח בתקציבים הללו.

אבזור יותר טוב יש כאן וכאן.

אבל לא זאת הנקודה, כי גם הבדלי האבזור זניחים לרכיבה בעיר/שבילים (בכלל למי שלא יורד לשטח עדיף דגמי עיר, נוחים יותר). הנקודה היא לבחור מה שנוח, כי שאר ההבדלים זניחים. מה שכן, למי שחושב שהוא עלול למכור יהיה יתרון עם טרק, כי קל יותר למכור ביד שנייה. זה הפך להיות מין סטנדרט של העם, כמו מאזדה 3.

פורסם
אני רואה שTREK העלו מחירים, אני קניתי דגמי 2009 והמחיר שם היה מיושר בכל החנויות על 1495 (קיבלתי על זה 10 אחוז הנחת מזומן).

אני קניתי בנובמבר 09' טרק 3700 ב1700 שקל אבל זה כולל חומר בשתי הפנימיות ,מתקן+בקבוק (בצבע של האופנים משתלב יפה)וקסדה.

אני לא ממליץ ללכת על טרק כי יש להם שירות לא טוב,יותר מדי זילזול ,אני עד עכשיו החלפתי -ציר מרכזי של הקראנק ,שרשרת,קסטה,4 רפידות ברקס ,ועכשיו יש לי בעיה בציר האחורי הוא משמיע רעשים של מייסבים גמורים .

למרות שזה בגלל שהשתמשתי בWD40 בהתחלה ורק אחרי שקיבלתי את הקנסות האלה קניתי שמן ודגריזר ב90 שקל .

מצד שני כל מי שנוסע באופנים האלה אומר שהם ממש מהירות ונוחות.(הכיסא מקורי לא שידרגתי)

אפשר להגיד שכדי להנות צריך לשלם אין מה לעשות.

יש לי מזל שהחלקים זולים סה"כ 40 שקל שרשרת+60 שקל קסטה שימנו וציר מרכזי הוחלף בגלל פגם ייצור 4 רפידות 80 שקל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אני קניתי את הטרק בחנות אפניים קטנה ליד הבית, מאלה שקיימות 50 שנה ואני מקבל שם אחלה שירות. (הטרדתי אותם הרבה פעמים עם שאלות ושטויות)

בינתיים כל מה שהלך לי זה אחד הפדלים שהתחיל להרעיש בסיבוב והחליפו בחדש בלי ויכוח. [מצד שני אני לא נוסע יותר מ30-40 ק"מ בשבוע, אני לא יודע כמה אתה נוסע] גם ביצעתי כיוון הילוכים אחרי 3 חודשים בערך שזה הליך שעושים בכל זוג חדש.

1700 כולל חומר בשני הצדדים ,קסדה ובקבוק זה מחיר בסדר גמור.

אני לא יודע איך אתה רוכב על הכסא המקורי, אני אחרי רכיבה אחת טסתי לחנות (עם הרכב, אפילו לא רכבתי על האופניים) וקניתי אוכף של VELO , ליגה אחרת לחלוטין. וזה שלא שהוא מרופד ביחס למקורי אלא הוא בנוי בצורה ארגונומית יותר.

vsaddle_1.JPG

vsadlle_2.JPG

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא ממליץ ללכת על טרק כי יש להם שירות לא טוב,יותר מדי זילזול ,אני עד עכשיו החלפתי -ציר מרכזי של הקראנק ,שרשרת,קסטה,4 רפידות ברקס ,ועכשיו יש לי בעיה בציר האחורי הוא משמיע רעשים של מייסבים גמורים

כל מה שאתה מציין אפשר גם לייחס לבלאי ולתחזוקה שוטפת לקויה. כמה אתה רוכב?

לגבי ה-WD40, לגמרי לא מתאים, ואולי אחראי לחלק מהבעיות.

אבל מה שהכי חשוב הוא לקנות את האופניים מחנות קרובה שניתן לקבל ממנה שירות טוב.

נ.ב. גם לי הכסא המקורי של ה-3700 מועך את הביצים, למרות שהוא רך...

פורסם

רכשתי מטרק בפולג.

זה יותר תלוי מי מהעובדים נמצאים באותה משמרת, דווקא ה"זקנים" נותנים יחס טוב יותר ולא מזלזלים בך כי אתה לא מכניס להם כסף.

אני רוכב עם הכסא גבוה והמידה של האופנים זה L מידה אחת לפני ההכי גדולה.

יש לחבר שלי את הכיסא של אייל וזה באמת כסא ברמה אחרת שלא עולה יותר מ180 שקל אם אני לא טועה.

תנסה לכוון את הזווית של הכיסא ,אני כיוונתי ככה שזה לא מציק לי אבל ברכיבות ארוכות זה הורס תתחת וחייבים לרדת מהאופנים או לעמוד.

שהכיסא יהרס אני יחליף לכיסא כמו של אייל.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

הכסא עלה לי בTREK משהו כמו 150 ש"ח. הם הציעו לזכות אותי 50-60 ש"ח על המקורי אבל העדפתי לשמור אותו ספייר.

הכסא המקורי לא רק מרסק את הביצים אלא גם שובר את התחת. מהכסא הזה אני יורד אחרי 30 ק"מ נסיעה, כמו חדש.

אגב, איזה חומר מומלץ לשימון ? לא יצא לי עדיין לשמן את האופניים . עברתי בחנות מספר פעמים והם אמרו שאין צורך אז המשכתי לדרכי (עוד יתרון - החנות נמצאת על המסלול בין הבית שלי לפארק)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...