Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בעקבות חיפוש חלקים לרכב שלי

החלטתי לחפש דברים מעניינים,ונתקלתי בדבר הזה,שאין לי מושג מה זה,ומה הוא נותן

אשמח אם תשיבו לי עם הסבר על המוצר הנ"ל.

והאם התוספת הזאת תתין לי שיפור?

קישור למוצר :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OBX-Individual-Throttle-Body-ITB-Honda-B16-B18C-DC2-EG6_W0QQitemZ190354092983QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item2c51fcf3b7

הוספתי גם תמונה

ותודה מראש 8)

10607-3.jpg

פורסם

זה מצערת לכל צילינדר.4 סה"כ.(זה בניגוד למצערת אחת שיש לך במקור)

עד עכשו חשבתי שזה קיים רק באופנועי סופר ספורט.כל יום לומדים משהו חדש :roll:

V5

פורסם

טוב אני יסביר בקצרה יחסית

כאשר משפרים מנוע אמטוספרי יש עדיפות שתיהיה זרימת אוויר ותגובת מנוע הכי טובה שאפשר,

כלומר ברגע שלוחצים גז, המנוע יגיב כמה שיותר מהר ויאיץ.

את התיאוריה אני לא ירחיב כי זה ארוך ומסובך , אבל זה מתבצע בכל ששמים מצערות\קרבורטורים , במקום המצערת המקורית שקיימת ברכב, וזה נותן בעצם מצערת לכל צילינדר.

בעיקרון למנועים כמו 1600 ו1800 של הונדה שמים מצערות של 40-42 מילימטר שזה לפי הנתנוים הבסיסיים , פי שי בגודל מהמקורי כי המקורי אם אני לא טועה בסביבות ה60 מ"מ

הקיט שציינת נראה מעולה, ומרכיב בתוכו כמעט כל מה שצריך,

אך הדבר היחיד שנשמע הזוי , זה שזה 48 מ"מ, שזה לפי הבנתי עצום למנוע קטנים כאלה, אז כנראה בנוי לכאלה עם קאמפשטים רצחניים ועבודות פורטינגים קיצוניים

התוספת הזאת תוסיף לך שיפור אבל קיט אחר לגמרי, זאת אומרת תקנה קיט מצערות של הגודל שאני ציינתי,

ובנוסף תצפה לעוד הוצאות רבות, תלוי עם מה יגיע הקיט, אבל בהנחה שיגיע מושלם עם כל החיישנים שצריך ומזרקים, תוסיף עוד ניהול מנוע, כיוונים, חיווט חדש. ועוד כמה דברים.

A.R.T Performance

פורסם

שמח שעזרתי,

מקווה שאולי זה יהיה יותר מהסבר ותצא להרפתקאה הזאת, למה בארץ עדיינ לא ראיתי\שמעתי הונדה מנוע נורמלי מצערות.

מקווה לשמוע בקרוב.

A.R.T Performance

פורסם

מצערת לצילינדר לא עובדות היטב בד"כ בנהיגה רגילה, מאחר ובטווח הסל"ד הנמוך,

האויר שהמנוע יונק דרך הפתחים הרחבים זורם באיטיות משוועת לעומת פתח צר במצערת רגילה.

הוואקום היונק חלש מאוד, ללא סעפת יניקה משתנה והתוצאה ללא מיפוי מדוייק תערובת עשירה מידי.

בכל מקרה גם עם מיפוי מדויק ,עדיין תנועת האויר האיטית ללא עירבול תערובת האויר-דלק לא מבשרת טובות לאיכות הבעירה.

אם כבר אז עדיף מצערות סלייד עם מנגנון ללא פרפר החוסם את הפתח

snapper1158841454596bs3.png

פורסם

טכניקה מדהימה שהישתמשו בה לראשונה בתוך M3 E30 בDTM

זה מדהים איך שהדבר עובד,

פרוקסימה,

למרות התמונות המפורטות, לא כזה קל לבנות כאלה,

סיבוך יתר, ובידיוק אותו הדבר כמו הבעיות שציינת, אפילו יותר גרוע,

אז אם אתה מדבר על מגרעות המצערות, אני מקווה שאתה מדבר מנסיונ כי אצלי אינ דברים כאלה, ועוד אני מדבר על קרבורטורים,

גם בסלד הנמוך קיים מומנט שמשמש אצלי ליום יום.

בכל מקרה, המגרעות האלה ניהיות יותר גרוע עם המכניקה של הSLiDE .

A.R.T Performance

פורסם

אכן טכנולוגיה מדהימה, אבל אפילו בקונפיגורציה של BMW היא הייתה רחוקה ממושלמת.

http://www.e30m3project.com/e30m3performance/tech_articles/engine-tech/dtm_slides/index.htm

There is a downside to slide throttles, which is that they have a reputation for offering poor driver control at part throttle. The modulation is not as good as with butterfly throttles, or barrel throttles for that matter. Perhaps for this reason, they are not all that common in motor racing, not even in F1. Personally I feel that BMW's resorting to slide throttles in the later part of the E30 M3's racing career shows how intensely they were trying to increase horsepower, and in fact, they did successfully achieve some impressive figures, with reports of as much (or more than) 365HP from 2.5 liters, naturally aspirated
פורסם

proxima - תודה,אבל מה זה עוזר לי?,אין לרכב שלי מצערת סלייד עם המנגנון ללא פרפר.

וחוץ מזה בטח רק בבניה אישית באיזה פרוייקט רציני בחו"ל שעשו זאת.

שלא נדבר על המחיר! מצערת סלייד כזאת אם אמצא בכלל.

אבל תודה על ההסבר,ותמיד טוב לדעת דברים מעניינים וחדשים. :-P

יום טוב לכולם,ושבוע מצויין .

פורסם

לא חושב שהוא באמת היתכוון לעזור לך ולגרום לך להתקין את זה

הוא רק ניסה להגיד לך שלנסוע ברכב יום יומי קצת קשה עם מצערות,

A.R.T Performance

פורסם

אני חולם שנים רבות על פיתוח מצערת בעצמי, הרעיון :שימוש באייריס חשמלי, יענו צמצם כמו במצלמה רק בגודל המתאים,

כך כל החסרונות הפרפר והסלייד יעלמו והמודולציה תעשה מדויקת הרבה יותר.

אבל כנראה שכולם ילכו לבסוף בדרך ב.מ.וו והמצערת תעלם לאט ולגמרי ואח"כ גם מנועי הבנזין.

פורסם
שימוש באייריס חשמלי, יענו צמצם כמו במצלמה רק בגודל המתאים,

.

נשמע מעניין ...בתיאוריה זה קל אבל בפועל זה קשה ומסובך מדיי בהשואה לתפקיד שלו אבל בכל זות רעיון מאוד מעניין

תכלס אותו עיקרון של פתח אגזוסט של מנוע סילון !

חומר למחשבה אבל למשהו אחר:lol:

פורסם

לא בטוח שזה אותו מנגנון כמו AFTERBURNER NOZZLE

הזוויות שונות לגמרי והעלים נעים בזויות חדות בכל המישורים , לעומת מנגנון האיריס במצלמה ששטוח לגמרי, הבעיה שצריך מנגנון עם סגירה מלאה ונראה שגם במצלמה וגם

במנוע סילון אין מצב סגור לגמרי, יכול להיות שאני טועה ?

לא הצלחתי למצוא תמונה של נחיר מנוע סילון סגור לגמרי.

jet_engines_afterburner_F-18_fighter_plane.jpg

Afterburner1.jpg

camera2.jpg

• תוכן חדש...