Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא חושב שאף אחד לא משלם על לוחית עם 666 באמצע.ראיתי כבר כמה רכבים יוקרתיים עם לוחית כזו,כמו יגואר XK,שירוקו,כמה אימפרזות טורבו,מיצובישי איוו,407 קופה וסובארו ג'אסטי.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

מנסיון שלי הדרכים היחידות לקבל "מספר זהב" הוא או "קומבינה מבפנים" , או קניה של הדגם הבכיר של אותו קונצרן.

מצטער לאכזבך, אך רוב הסיכויים שתקבל מספר "רגיל".

פורסם

בשביל מה צריך מספר יפה? אתה מתכוון לתת אותו לבחורות או משהו כזה? "אם תראי את מספר הרכב 96-100-96 זה אני"? מי שם לב למספר האוטו? המשטרה יכולה לזכור תמספר שלך בקלות אם זה מה שאתה רוצה..

פורסם
מה אם הבנאדם הזמין אלטו זה אומר שהוא בחורה? (כפיר בחורה עוד לא פגשתי)

חחח וכנראה שגם לא תפגוש :-)

כפיר הג'ינג'י

פורסם
מנסיון שלי הדרכים היחידות לקבל "מספר זהב" הוא או "קומבינה מבפנים" , או קניה של הדגם הבכיר של אותו קונצרן.

מצטער לאכזבך, אך רוב הסיכויים שתקבל מספר "רגיל".

אם יש למשהו פה קומבינות מבפנים אני אשמח.

ולכל אלה שלא מבינים למה : פשוט ככה. בא לי מספר יפה לאוטו. וכן אני יודע שאמכור אותו יום אחד והוא לא ימשיך איתי מן הסתם ואני יודע שהמשטרה גם ככה תזכור אותו אם צריך :-)

פשוט אני רוצה מספר "יפה" לאוטו הראשון שלי ועוד יד 1 מהיבואן.

אז יש למשהו איזשהוא קשר למשהו במשרד התחבורה? רישוי?

כפיר הג'ינג'י

פורסם
חחח וכנראה שגם לא תפגוש :-)

בחור עם אלטו? הלוחית היא הצרה הכי פחות גדולה שלך :lol::twisted:

וברצינות: אני מאמין שאם תבקש תקבל מספר נחמד.

ולגבי 666 - בנקודת זמן מסוימת שתי המכוניות שהיו ברשותי היו עם מספרי 666 (אחת בהתחלה. השניה באמצע). לא נרשמו אירועים חריגים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
מזל טוב - בחירה מצויינת - הזמנת ידנית או אוטומטית ?

ידנית. צבע תכלת.

למה אתה חושב שזאתי בחירה מצויינת?

כפיר הג'ינג'י

פורסם
אצלי זה הופיע בפאסאט

אין קשר בין זה שזה אצלך במספר לבין יבואן פורשה. כל יבואן מקבל קבוצת מספרים ובורר מתוך קבוצת המספרים שברשותו את המספרים המיוחדים ושומר אותם לחלוקה בהתאם לנסיבות.

קח בחשבון שעל כל 1000 מספרים יש XX-911-XX וחלק מן המספרים נמצאים אצל יבואנים אחרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...