Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו יודע מה הפרוצדורה?

יש קומבינות כאלה?

האוטו אמור להגיע ביוני.

כשהזמנתי את הרכב ביקשתי מהסוכנות שיעשו ככל יכולתם אבל מי יודע אם הם יעשו משהו בכלל.

משהו???

כפיר הג'ינג'י

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מניח שאם היית מנסה לתת לאיש המכירות מעטפה עם 10,000 שקל, הוא לא היה מבטיח, אולי הוא היה מקיים.

כשאתה קונה מכונית ב-60,000, אזי 10,000 נראה לך המון. כשאתה קונה מכונית במיליון, זה זניח עד מגוחך.

מעבר לזה, כך בחשבון שיש מספרי רישוי שמראש החברה מייעדת אותם ללקוחות שירכשו דגם מסויים, בבחינת סמל המותג - כך למשל תוכל לראות שהמספר XX-911-XX מופיע על דגמי 911 של פורשה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אני מניח שאם היית מנסה לתת לאיש המכירות מעטפה עם 10,000 שקל, הוא לא היה מבטיח, אולי הוא היה מקיים.

כשאתה קונה מכונית ב-60,000, אזי 10,000 נראה לך המון. כשאתה קונה מכונית במיליון, זה זניח עד מגוחך.

מעבר לזה, כך בחשבון שיש מספרי רישוי שמראש החברה מייעדת אותם ללקוחות שירכשו דגם מסויים, בבחינת סמל המותג - כך למשל תוכל לראות שהמספר XX-911-XX מופיע על דגמי 911 של פורשה.

.

אה וואלה? לא שמתי לב.

בכל מקרה.. הרי יש בטח אפשרות לקדם עניין שכזה לא?

זה לא כזאת בעיה ליבואן בתכלס לדעתי.

כפיר הג'ינג'י

פורסם

.

זוהי בדיוק ההודעה (והדוגמא) שהתכוונתי לרשום בעת קריאת כותרת הנושא ואני חייב לציין שלך מנוסחת אפילו יותר טוב.

בברכה,

יונתן.

[email protected]

פורסם
אני מניח שאם היית מנסה לתת לאיש המכירות מעטפה עם 10,000 שקל

לאחר שהתברר לי מה המס' הרישוי של הפאביה שהזמנתי בזמנו רציתי לעשות את אותו הדבר, אבל לא מול היבואן אלא במקום אחר. לאחר בדיקה קצרצרה במקומות הנכונים התברר שצ'מפיון כבר הצליבו את מס' השלדה של הרכב מול המס' הרישוי שהם בחרו, ולכן העיניין לא התאפשר. אבל לא לדאוג, בפעם הבאה אני אגש לסוכנות לרכוש רכב אחרי שיש לי כבר מס' רישוי ביד :-).

פורסם

זה באמת לא בעיה ליבואן, במיוחד אם הוא גדול. דלק מוטורס דואגים למספרים יפים לכל המיאטות, למשל, אבל לסוזוקי אלטו? אל תצפה שישקיעו בשבילך...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה בעיקר קל אצל יבואן שמוכר הרבה רכבים 'עממיים' ומעט יוקרה.

לכן קל לדלק מוטורס לתת לכל מיאטה מספר יפה, כי כל המספרים הסתמיים יושבים על אלפי מאזדה 3 או 6.

לכן מרבית האלפות והלנצ'יות שתראה משנות ה 90 הן בעלות מספרים שכאלו, כי המאסות הגדולות הלכו לאונו/פונטו.

ועל אותו המשקל, לקבל ב.מ.וו. עם מספר יחודי די קשה לדעתי, כי שם אין מסה של רכבים עממיים.

אני בטוח שאם היית קונה גרנד צירוקי במכשירי תנועה היו מתייחסים לבקשתך בהתאם, מאחר וזו אלטו, כנראה תחושתך שהבקשה תישאר באולם התצוגה, נכונה.

נסה לראות אם יש לך קשר כלשהו למישהו המועסק שם.

שי

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

.

10K ש"ח ?!

לי חשוב שלא יהיה 666 באמצע :)

פורסם

עם מספר טלפון אני עוד יכול להבין, מילא היית רוצה שיזכרו אותו יותר בקלות.

אבל לוחית רישוי, לא היית מעדיף שדוקא הוא יהיה כזה שיהיה קשה יותר לזכור??

לא שנברח מהמשטרה עם האלטו אבל בכל זאת :lol:

פורסם
כך בחשבון שיש מספרי רישוי שמראש החברה מייעדת אותם ללקוחות שירכשו דגם מסויים, בבחינת סמל המותג - כך למשל תוכל לראות שהמספר XX-911-XX מופיע על דגמי 911 של פורשה.

.

גם XX-968-XX כאשר מדובר בדגם רלונטי.

יש בפתח תקוה סוזוקי SX4 בעלת מספר 11-111-68. מצחיק עד כדי גיחוך.

מכונית לנסיעות המבחן של הסוכנות בעיר.

פורסם

לוחית רישוי בד"כ משודכת לרכב רק לאחר שהוא מגיע ארצה ומשולמת התמורה בגינו. לכן הזמן הנכון להעלות את הנושא יהיה ככל הנראה כשתגיעי לשלם על הרכב. את רוב הלקוחות לא מעניינת לוחית הרישוי. כשעבדתי בתחום זכור לי סלב שרצינו להעניק לו לוחית יפה והוא סרב ובקש רק שסך הספרות על הלוחית לא יסתכמו למספר מסוים. לקוחות שביקשו לוחית נחמדה לרוב גם קיבלו (גם אם זה היה סתם רצף ספרות באמצע הלוחית. כמו 345 או 678).

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לכן הזמן הנכון להעלות את הנושא יהיה ככל הנראה כשתגיעי לשלם על הרכב.

מה אם הבנאדם הזמין אלטו זה אומר שהוא בחורה? (כפיר בחורה עוד לא פגשתי)

פורסם

דבר מגוחך בכל מקרה, כי כשתרצה למכור את האוטו (ותרצה למכור אותו מתישהו), המספר יילך עם האוטו לבעלים החדשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
10K ש"ח ?!

לי חשוב שלא יהיה 666 באמצע :)

זה בדיוק מה שקרה לחבר של אבי. הלך, הזמין רכב חדש ללא התענינות במספר.

הוא קיבל 666 באמצע. :shock::lol:

• תוכן חדש...