Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני רוצה להחליף שמן מנוע... היום ביקרתי בחנות לחלפים והציעו שמן מתוצרת ZIC חצי סינטטי 10/40 ... עכשיו אני כמעט בטוח ששמו לי פעם שעברה 10/40 סינטטי מלא, אבל המוכר בחנות אמר לי שאין דבר כזה 10/40 סינטטי מלא .

אז יש לי מספר שאלות :

1. איזה שמן 40/10 איכותי מומלץ (באיזור ה 150 שח)

2. האם יש שמן 40/10 סינטטי מלא ?

3. מישהו מכיר את החברה ZIC ?

פורסם

באמת שעשיתי חיפוש.

מצאתי רק ש ZIC זה חברה קוריאנית.

ושמן מומלץ זה LQ מתוסף. אני מחפש ללא תוסף.

התייחסויות יותר מפורטות בחיפוש לא מצאתי.

פורסם

שלום רב !

ליקווי מולי במיכל בצבע צהוב, הוא שמן איכותי לרכבך, ובצמיגות 10/40.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, לא בהכרח.

הוא צריך לבחור את דרגת הצמיגות לפי הוראות היצרן, ולודא שהשמן עומד בתקן שהיצרן דורש.

פורסם

הוראות היצרן אומרות 10/40 . לא שוללות שמן באיכות גבוה יותר.

10/40 זה שמן סינטטי או חצי סינטטי ?

פורסם
צביקה, לא בהכרח.

הוא צריך לבחור את דרגת הצמיגות לפי הוראות היצרן, ולודא שהשמן עומד בתקן שהיצרן דורש.

שלום רב !

אתה לא סומך עלי, וחושב שלא עשיתי תחילה תחקיר אומנם לא מחייב עלצמיגות השמן המומלצת לרכב זה לפני שציינתי זאת?!

ובכן לתשומת לבך, תחילה נכנסתי לארכיון ההודעות של פותח השרשור הזה, ושם קראתי את תגובה מספר 4, שבה צויין במפורש שהשמן שהוחלף במוסך היה בצמיגות 10/40, אם יתברר שהמוסך שגה, האחריות על המוסך ולא עליי, אני מתנער, לא הסתמכתי על הכותרת של כותב השרשור.

הפעם אני מאשים אותך בכך שבגללך, אני רושם את תגובתי ה10000 במספר בפורום מכובד זה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...