Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי זוג רמקולים ביתיים של aiwa דגם sx-ns222 וחשבתי לקחת את המידבאס שלהם ולשים אותו ברכב עם טוויטר אחר , בעבודה אקטיבית וחיתוכים משתנים,מישהו פעם ניסה משהו דומה?

תודה.

(כרגע ללא התייחסות להתנגדיות )

פורסם

הקוטר לא תמיד קבוע..תמדוד את האלמנט הספציפי שלך.

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

מנסיון אני אומר לך שזה ביזבוז זמן

ניסיתי המון רמקולים ביתיים ברכב על כמה סוגי מגברים בצורת אבודה אקטיבית פאסיבית

עם תיבה ובלי וכל שילוב הגיוני שרק אפשר לנסות

התוצאה הייתה זהה בכל המקרים: חרא!

אין לא יעזור לך שום דבר אלמנט של בית לא יעבוד טוב כשהוא ברכב בגלל המון דברים

למשל: רמקול לבית לא מאים למגבר של רכב, הרמקול לא מנגן כמו שצריך אפילו בתוך התיבה שלו

המבנה של הרכב לא מתאים לרמקול והסאונד לא מאוזן בגלל יותר מידי החזרים

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

מוטי

אתה מתפזר לכל הכיוונים..

קלריון 785 משומש

חדש

רפרבישד

HU של פיוניר עם קרוס אקטיבי של אדי

HU של פיוניר בלי קרוס אקטיבי

מערכת מקורית עם מנחת

מערכת מקורית בלי מנחת

טמפו

הרכבות קרוסים קאסטום

קרוס טמפו עם קבלים ממדיסאונד

החלפות נגדים בקרוסים אקטיבים

דוטק לא דוטק

פולס

רמקולים ביתיים ברכב (עם איזה קרוס בדיוק?)

בטח פספסתי עוד הרבה..

אני באמת חושב שכדאי שתתחיל ממשהו

בדיוק כמו שאתה ממליץ להמון אנשים מזדמנים בפורום - תן תקציב שאתה מוכן להוציא (והגיע הזמן שתבין שמערכת ברכב עולה כסף) ותקנה את הרכיבים שאתה יכול לקנות, בלי קומבינות ובלי מודיפיקציות. תתקין אותם היטב בעזרת אחד מהמתקינים האיכותיים בפורום וצא לדרך.

המשך ההתבחבשות הזו לא עוזרת ולא מלמדת - כי גם עוד 1000 הודעות בפורום לא יעזרו לך כמו נסיון מעשי.

גם אם לא תגיע לתוצאה המקסימלית בהתקנה הראשונה זה לא נורא - רק תלמד ותוכל להתקדם בתחביב.

אני לא אומר את זה כדי לפגוע או משהו, אלא באמת בחיבה.

קח החלטה, תחתוך, תקנה, תתקין.

ותתחיל להנות.

פורסם

מערכת ברכב עולה כסף ? עד עכשיו חשבתי שזה בחינם .:roll:

אני מנסה למצות את כל מה שיש לי , אני כנראה אבחר משהו .

תודה , מנהלים אפשר לנעול .

פורסם

אני חושב שמעבר לזה שמוטי מנסה לבנות מערכת במינימום הוצאות,הוא מנסה להכין לעצמו סוג של חצי פרוייקט/ניסוי מסויים שיתן תוצאה חדשה שלא כל כך מקובלת אבל יכולה להפתיע,בעצם גוון חדש ולא כל מערכת סטנדרטית של "התקציב שלי XXXX שקלים תציאו לי ר"ד מגבר סאב וקומפוננטים".

ואולי אני טועה,רק מוטי יוכל להגיד לנו מה באמת הוא מחפש,אבל גם להתפזר ליותר מדי רעיונות זה לא טוב כמו שציינתה עידו,ולפעמים גורם לכאבי ראש יותר גדולים ממערכות שעולות פי כמה וכמה בהם אפשר להתלבט שנה שלמה רק על הסט הקדמי.

אבל אני מאמין שגם מוטי לומד המון על הדרך מה כדאי ומה לא,ובסוף הוא יגיע לנקודה סופית כלשהי,יתכן מאוד שזוהי נקודת ההתחלה שאומרת-אל תנסה דברים חדשים,שאני בעצמי חוויתי אותה על בשרי.

בכל מיקרה אני מאחל לו רק בהצלחה בכל מה שהוא ינסה לעשות,סה"כ זה תחביב שמותר ואף רצוי לנסות בו דברים חדשים,ולמצות רכיבים שברשותך לפניי שאתה קונה חדש מהניילון.

פורסם
מוטי

אתה מתפזר לכל הכיוונים..

קלריון 785 משומש

חדש: תזכיר לי ?

רפרבישד אני ?

HU של פיוניר עם קרוס אקטיבי של אדי

HU של פיוניר בלי קרוס אקטיבי

מערכת מקורית עם מנחת לא ציינתי פעם אחת עם מנחת חיצוני , רק עם מנחת של המגבר מובנה.

מערכת מקורית בלי מנחת

טמפו

הרכבות קרוסים קאסטום

קרוס טמפו עם קבלים ממדיסאונד

החלפות נגדים בקרוסים אקטיבים תחבר את זה עם הקרוס אקטיבי של אדי

דוטק לא דוטק

פולס לא ציינתי

רמקולים ביתיים ברכב (עם איזה קרוס בדיוק?)

בטח פספסתי עוד הרבה.. לא חושב .

הכל זה חשיבה שמתרחשת אצלי ואני משתף בה את חברי הפורום כדי לקבל דעות וחוות דעת ,גם לזה הוא קיים לא ?

.

שי- שתי השורות הראשונות שכתבת מתאימות מעולה .

פורסם

חששתי שמא תגיב ככה כאילו אני תוקף ואתה מתגונן.. זו לא היתה כוונתי, ואני מעריך את הפעילות והמחקר שלך.

אני רק אומר, שלדעתי הגיע הזמן לשלב המעשי.

פורסם

אני יודע שאתה לטובתי , ואני לא מתגונן , רק מנסה להסביר את הנקודה שלי ומה אני חושב.

דעתך חשובה לי מאוד , ותודה על כל העזרה.

החבר'ה שמגיעים לפורום מבקשים המלצה , מקבלים ולא ממשיכים לחפור בנושא כי לרוב זה שדרוג מהזבל סיני שהיה להם .(כמובן שאני לא מדבר על הכלל , יש כאלה שנשארים , לומדים וממשיכים לתרום , לנסות להבין ולהשתדרג).

אני רוצה לבדוק את כל האפשרויות , ומכיוון שלי יש הרבה זמן פנוי , זאת לא בעיה בשבילי , כמובן שרוב חברי הפורום עסוקים וכל מי שהגיב לי עשה זאת מרצון טוב ותודה להם .

אני באמת מנסה לעשות משהו קצת אחר , כי אני דיי בטוח שאחד שיבקש המלצה בתקציב שלי , לא ימליצו לו על הקרוס של אדי , כי אני מעריך שהוא לא יישב ויחליף נגדים כדי לקבל נקודת חיתוך מתאימה .אני דיי בטוח שיסכימו איתי. מצידו פיוניר דולפינים יתאים .(בלי שום זלזול , יש כאלה שזה מספיק וטוב להם , ומאחל להם הנאה מהמערכת )

תודה.

• תוכן חדש...