Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,יש לי שאלה לגבי הרכבת בוסטקונטרולר והשימוש בו.

מעבר לזה שהוא נותן אפשרות למספר כיוונים של הגדישה בהיי-בוסט ולאו-בוסט וביטול N75 (איביזה קופרה) שמהווה מיכשול בבניית לחץ גבוה האם יהיה איזשהו הבדל בשטח לאחר הרכבתו לעומת מצב הנוכחי שבלעדיו? כרגע לא מעניין אותי כל הנושא של נוחות שהוא מספק,כוונתי לביצועים נטו.

תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא אמרת מה יש לך כרגע לכן אני מניח שיש לך N75 ולא ברז מכאני.

כיוון נכון של בוסט קונטרולר יאפשר לך להחזיק קצת יותר טוב את הגדישה בסל"ד גבוה כמו כן יאפשר לך להעלות את הגדישה מעבר למה שה-N75 היה מאפשר לך, תוכנה של בוסט קונטרולר אינה מוגבלת מבחינת Overboost לכן ניתן לכוון גדישות גבוהות מאד.

אז במילה אחת: ישפר.

***Skodillac***

פורסם

לשם השוואה אם ניקח קופרה עם צ'יפ מדף של אבסולוט ואחת עם צ'יפ פתוח לבוסט קונטרולר מה זה יתן על הכביש?

האם זה נבדק פעם ?

פורסם

עם כיוון לא נכון,הביצועים אפילו היו יותר גרועים מול אחת בלי.

עם כיוון נכון היה שיפור מורגש לטובה.

נבדק מזמן.

פורסם

ד"א ,האם בוסטקונטרולר בכלל יעיל לטורבו קטן כמו שיש באיביזה בקופרה ,K03S?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

היא כבר נופלת משם.זו בדיוק השאלה שלי.אז למה אני בוסטקונטרולר אם הטורבו הקטן הזה לא מחזיק אותה בגבוהות?

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

• תוכן חדש...