Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להחליף גיר לידני, לשדרג תוכנה, לעשות פורטינג לראש, לשדרג צנרת פליטה.

תמצא גיר 02J מפירוק ואת השאר תעשה ב-E&A שנראה לי היחידים שמוכרים תוכנה לרכב שלך (תקנו אותי אם אני טועה)

לפי הנתונים באפסולוט אתה תעלה ל185 כ"ס ו-24 קג"מ רק מהתוכנה ואני מניח שתקבל בערך עוד 5-10 כ"ס מהפורטינג והצנרת.

מה עוד שכל אלה ישמשו אותך במידה ותחליט לעשות פרוייקט טורבו בעתיד.

הצעה קטנה, אם אתה עושה צנרת שים ממיר קטליטי ספורטיבי גם בשביל הטסט וגם בשביל ה-Back Pressure.

בהצלחה.

***Skodillac***

פורסם

יש פה כאלה ששיפור מורגש אצלהם זה עוד 100 כ"ס, ואז התשובה היא לא. אני מניח שתצטרך יותר להסביר את הציפיות שלך.

הדבר הכי טוב שתוכל לעשות ביחס לכסף שלך זה הסבה לידני. בלי שינויים מרחיקים זה השטויות הרגילות, פילטר פתוח וכאלה.

אבל אתה לא נותן תקציב להבין אם אתה רציני או לא.

Race Smart

פורסם
יש משהו מעשי לא ב40 K שניתן לעשות בלי לעשות שינויים מרחיקי לכת ברכב ?

כן ולא, אני אסביר את עצמי.

יש לך מנוע מדגם AQN אם אני לא טועה, אני לא מחבב את הגירסא הזו של ה V5 אבל בכל אופן -

הגיר שלך עדין מאד הוא לא יוכל להתמודד עם עוד הרבה כוח - תאמין לי עברתי את זה .

אז הגדלת ההספק על ידי טורבו ברכב עם בסיס כזה ירד מהפרק.

הכי רחוק שאני הייתי הולך אצלך זה כל האבוג'ראס שרן ( אנדרנלין ג'אנק ) כתב לך -

צנרת 2.75 - 2K

קיט יניקת אוויר. 1K

צי'פ - יש צ'יפ מדף וניתן לעשות קאסטום על גביי הניהול המקורי. 1K

סט פולים קלים - לא יודע מחיר.

מה עוד ?

מכאן הסכומים יהיו סכומיי עתק ולא בא לי להכניס אותך לבור שכזה.

רק שתבין משהו, הידע על המנועים AGZ \ AQN מאד קטן.

אז תעשה לעצמך טובה קפוץ לאלי\אביחי מ E&A הם ממש טובים בתחום שלהם, תעשה צי'פ " ניסיוני " ל 24 שעות ותראה את ההבדלים, אני יכול לומר לך שהרכב יסע יותר טוב שלא תצפה לחיית כביש אבל הרכב יסע טוב יותר.

נ.ב - אם תחליט שאתה רוצה לגדוש, קח בחשבון שעדיין לא ראיתי \ שמעתי על מישהו שגדש את הדגם מנוע שלך אבל לגביי הדגם שלי בהחלט עשו פרוייקטים נאים בהחלט -

קצת V5 בעולם -

ללא ספק יש לה צליל מדהים -

V5 ממש מושקעת וגודשת -

הבורה הכי מדהימה לטעמי וגם לדעת מלך הפטל לדעתי -

מטוס סילון ?

דראג -

הבורה שלי, בימים שהייתה עוד אוטומטית עם כל האבוג'ארס שרן כתב לך :)

http://www.streetfire.net/video/S-BORA_687316.htm

יש סירטון שממש לא הבנתי למה הוא עולל כזה דבר לבורה V5 שלו, אולי אתם תבינו -

http://www.youtube.com/watch?v=HBQueKc8K88

הכל תלוי בתקציב.

בברכה אסף.

פורסם
להחליף גיר לידני, לשדרג תוכנה, לעשות פורטינג לראש, לשדרג צנרת פליטה.

תמצא גיר 02J מפירוק ואת השאר תעשה ב-E&A שנראה לי היחידים שמוכרים תוכנה לרכב שלך (תקנו אותי אם אני טועה)

לפי הנתונים באפסולוט אתה תעלה ל185 כ"ס ו-24 קג"מ רק מהתוכנה ואני מניח שתקבל בערך עוד 5-10 כ"ס מהפורטינג והצנרת.

מה עוד שכל אלה ישמשו אותך במידה ותחליט לעשות פרוייקט טורבו בעתיד.

הצעה קטנה, אם אתה עושה צנרת שים ממיר קטליטי ספורטיבי גם בשביל הטסט וגם בשביל ה-Back Pressure.

בהצלחה.

קבל, מדריך להסבת גיר -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=272676

בברכה אסף.

פורסם

צנרת 2.75 - 2K

קיט יניקת אוויר. 1K

בברכה אסף.

היי אסף

יש לך לינקים לגרפים של דיינו שהראו שיפור כלשהו [כלשהו?] ממעבר מהצנרת הרגילה לצנרת 2.75?

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לפי הבנתי אתה רוצה שיפור בקטנה,ציפ,פילטר פתוח,דוד אחורי,ממיר ספורטיבי או ללא ממיר כלל

תעשה,הוצאה לא גדולה תהיה מרוצה טוב,לא מרוצה לא קרא כלום ולא נקרע הכיס

אם אתה מחפש שיפור יותר גדול תחליף אוטו לידני מוגדש

כמה זמן האוטו אצלך,נשמע שמספר שנים הגיר הציק לך?מחשב הגיר באוטו הזה רגיש מאוד וגם לא זול

פורסם
אתה מבין שכרגע זרקת פה כמעט 30K כן ?

איך הבולמים בני ? :wink:

יותר מזה, אני יכול לומר לך עוד דבר 1 .

אם אתה מוריד ראש אתה חייב למצוא מישהו לפניי שידע להתמודד עם הטיימינג ב V5, סיפור לא זול ולא פשוט בכלל.

אבל בשיא הרצינות, אם אתה רוצה שיפור בקטנה פשוט תתקין צי'פ + צנרת + קיט יניקת אוויר העלות לא גבוהה במיוחד .

לגביי גרף, לא עשיתי בדיקה על דיינו אף פעם.

בברכה אסף.

פורסם

לא היו לי בעיות עם הרכב בסך הכול , היתה בעיה עם הקולר שהמאורר הפסיק לעבוד ולכן הוא לא התקרר.

נשמע לי שלא ניתן הרבה לשפר.

אולי אני ימכור את הרכב בקרוב לרכב יותר חדש, איזה רכב יכול לתת לי יותר ממה שנתן לי הV5 בזמנו .

חשוב לי כוח ( בעיקר בעליות ובעקיפות ) מראה , 5 דלתות מנוע טורבו או יותר חזק וחסכוני , אבזור נדיב ופאר.

אפשרי גם רכב גדול יותר , אבל לא קטן יותר.

חשבתי על הדגמים של במוו אבל הם יקרים 525/523.

מה לגבי האודי ?

פורסם
לפי הבנתי אתה רוצה שיפור בקטנה,ציפ,פילטר פתוח,דוד אחורי,ממיר ספורטיבי או ללא ממיר כלל

תעשה,הוצאה לא גדולה תהיה מרוצה טוב,לא מרוצה לא קרא כלום ולא נקרע הכיס

אם אתה מחפש שיפור יותר גדול תחליף אוטו לידני מוגדש

כמה זמן האוטו אצלך,נשמע שמספר שנים הגיר הציק לך?מחשב הגיר באוטו הזה רגיש מאוד וגם לא זול

סיפור ארוך היתה בעיטה בן 3 ל4 לקחתי אותו לצמפיון ועוד כמה מוסכים מורשים כולם שלחו את הרכב לשיפוץ גיר + מוח .

למרות שבסקנר הרכב לא הודיעה על כל בעיה בגיר!!!

לבסוף שיפצו את הגיר החליפו מוח אפילו מחשב כמובן שהבעיה לא נפתרה האוטו הגיב בדיוק אבל בדיוק כמו קודם.

טרטרו אותי אולי איזה 6 חודשים בכל מניי נסיונות לתקן סיפרו הרבה סיפורים על סדקים בגיר ועל ככה האוטו היה כשיצא מהמפעל.

בסוף החזירו לי את הכסף של השיפוץ , פשוט כבר נמאס לי מהם ולהם מימני . הבינו שסיפורים כבר אי אפשר לספר לי.

אני לא מכונאי אבל באחד הפעמים שבאתי לראות מה קורה עם הרכב אמרו לי שיש בעיה עם אויר .

בלי שום קשר לקחתי את הרכב לטיפולבמוסך אחר של פולקוואגן וצינתי שוב את הבעייה אמרתי להם שיש בעיה של אוירואין בעיה בגיר , נפלתי על מכונאי טוב שמצא שהיה צינור אויר מנותק , לאחר חיבורו מחדש כבר הרכב נסע יותר טוב והפסיק לשתות דלק ,היה צורך יותר 20 אחוז דלק לפני ( לא שמתי לב לזה כי היתה עסוק בבעיה עם " הגיר ") אחרי זה שם לב שהמאורר הראשי לא זז היחליף אותו ואז נפתרה הבעייה , פשוט הקולר היה מגיע לטמפרטורה גבוהה אבל בגלל שהמאורר של המזגן עבד לא התחמם הקולר יותר מדי ולכן לא הודיעה על תקלה .

בקיצור רצו להרוויח כסף וחשבו שנפלו על פראייר שלא מבין , ברגע שראו שאני לא לוקח את הרכב ( עמד אצלהם כמעט חודש ) בלי שיהיה תקין , הודו שיש בעיה ושהם לא יודעים מה לעשות.

פשוט חוסר מקצעיות .

עד היום אני לא מבין איך 2 מוסכים שונים לא ראו שהמאורר לא עובד , מין הסתם שלא עבד הרבה לפני הבעיה .

זה שתיקן לי את הרכב אמר לי שיש הוראה בפולקסוואגן להחליף מאורר פעם ב5-6 שנים , אבל הם לא מחליפים כי זה הוצאה יקרה, איך הם קוראים לעצמם מוסך מורשה מרכזי מה לא ברור להם שצריך ללכת לפי הוראות יצרן , בזה הם כן מנסים לחסוך לכך ,

כולה 1200 ש"ח מאורר , לעומת 14000 שיפוץ גיר , ממש נחמד מצידם .

פורסם

גם לי הייתה v5 וגם אני חשבתי על שיפורים ועל תוספת של כוח במחיר סביר , אבל הבנתי שההשקעה והסיכון (גיר עדין) לא ממש שווים את התוספת כוח שאני אשיג.

אני אישית עברתי להשקיע במראה החיצוני במקום במנוע , ויותר מאוחר שידרגתי לקופרה :wink:

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...