Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב קריאה מרובה בפורומים בחו"ל (שמכניסה לי הרבה שטויות לראש :) )

אני בודק כמעט תמיד את מצב צינורות הגדישה, וואקום וכו

מהבדיקות שלי גיליתי כמה צינורות במצב גרוע ולכן אני פותח את השרשור הזה, בשביל לעדכן על ההחלפות שאני עוושה :)

בלי שום קשר השעון שלי מראה שאני גודש רק 0.5BAR, הרכב נוסע חזק אבל נראה לי שיש איזה בריחה שעדיין לא עליתי עליה שיהיה לי איזה יום פנוי אני יעשה בדיקת לחץ למערכת.

אוקיי לעניינינו לפני איזה חודש ראיתי שהצינור נשם עליון זה שיוצא ממש מהמכסה שסתומים שיש לו צורה של Y ממש מתקפל ואיבד מהחוזק שלו, הלכתי לברר במוסך מורשה כמה עולה הצינור והייתי קצת בשוק האמת, 520 ש"ח אמרתי למחסנאי תודה רבה אבל אני אוותר, אני כבר איזה חודש מחפש את החלק בEBAY ובסוף מצאתי ממוכר מאנגליה צינור נשם מסיליקון במחיר שווה לכל כיס, הזמנתי לפני שבוע והיום זה הגיע כמובן שלא יכלתי לחכות והלכתי להתקין אותו ברכב, נדרשה קצת התאמה בשביל שהכיסויי מנוע ישבו טוב.

והנה התוצאות, לא צילמתי כל שלב כי זה חלק שלא מסובך להחליף.

השלב הבא זה האינלט שצריך להגיע, ואחריו החלפה של כל צינורות הגדישה :)

IMG_0060.jpg

IMG_0061.jpg

IMG_0062.jpg

IMG_0063.jpg

IMG_0064.jpg

IMG_0065.jpg

פורסם

זה לא מהווה שיפור, רק שזה חלק משופר במקום הצינור גומי שהיה לפני.

גם לא רואים אותו כי הוא יושב מתחת לכיסוי של המנוע.

אגב יש למישהו את הסמל של סיאט שבא על הכיסוי מנוע?

פורסם

נקודה מעניינת העלית. אבל הרבה חברות מייצרות את הצינור הזה והרבה אנשים בחו"ל נוסעים עם זה אז אני לא יודע אם זה בעייתי או לא, בכל אופן הזמן יגיד את שלו

לפי המוכר זה החומר שהצינור עשוי ממנו silicone Polyester or Nomex compound

פורסם

היום שוב בדקתי את הצינורות וואקום\ גדישה ועליתי מאיפה יש לי בריחה סוף סוף!

מהצינור בצורת "ר" שיושב מתחת לבידוד איפה שיושב הטורבו לא יודע מה השם המדוייק שלו :(

יש שם חור ממש קטן אז הזמנתי סט של 5 סיליקונים להחליף את כל הצנרת המגעילה והמקומטת שיש לי שם.

התפתחויות בהמשך שהחבילה תגיע :)

ושוב אני שואל. יש מישהו שהוריד את הכיסוי מנוע ורוצה למכור אותו? אני רוצה רק את הסמל של הסיאט שיושב עליו מוכן לקנות את כל החלק

• תוכן חדש...