Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הנראה המתח שם נמוך מאוד, כמה עשרות מיליוולט. יהיה צורך להוסיף ליין-דרייבר, ואני מתחיל לתהות אם כדאי ללכת על הפרוייקט הזה או להביא רדיו נורמלי שיכלול גם USB או לפחות MP3.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך אולי איזשהו נגן עצמאי שיכול להוות תחליף ל HU?

לדעתי פתרון אידיאלי כשלא רוצים להחליף מערכת OEM ועדיין לחבר מגבר.

מתחדשת*

פורסם

לפי דעתי חפש ביד שניה איזה HU פשוט קלאריון/פיוניר ב300-400 שקל תתקין בתא כפפות תהנה עם השלט אין מה לעשות המערכות המובנית זה ח*א בלשון המעטה,הכי חשוב תהנה ממה שיש,איתמר איזה מגבר יש פיספסתי עברתי פעמיים ולא מצאתי איזה מגבר?

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

איתמר, יש לי פתרון בשבילך: מנחת ג'נסיס (אני רכשתי יד שניה בפחות מ-400), יושב נפלא בתא המרכזי בתחתית הדשבורד (כאילו טויוטה הכינו את המקום בשביל מנחת :-) ) ואת המגבר תנסה אולי להשחיל מתחת לכסא הנהג.

יוסי כבר מומחה להתקנה כזאת :wink:

אתה מוזמן לפגוש אותי ולהתרשם מההתקנה שיוסי ביצע לי ביאריס TS (שודרגה היום):

מנחת ג'נסיס מחובר ל-HU המקורי, משם למגבר sundown audio חדש מהיום שמפעיל את המורל (טמפו) מקדימה וזוג באסים 9*6 של ג'נסיס מאחורה (טרי מהיום).

הדבר היחיד שחסר לי זה בידוד לדלתות וזה יהיה הדבר הבא שאעשה (תודיע לי כשאתה מכוון לשם).

זה אולי לא המערכות ברמות שאתה רגיל אליהם (כלומר, שימוש במנחת ו-HU מקורי) והחסרון בדמות ה-HU המקורי ללא ה-MP3 הפריע גם לי, אבל שמירת המקוריות והסולידיות יחד עם השימוש בצג המקורי ובשליטה מההגה מספקים אותי.

הגעתי היום ליוסי עם מגבר ששבק חיים (GTO P4000, כבן 6 שנים, עבד יפה מאוד כל חייו) ויחד עם החלפת המגבר במגבר החדש, לא יכלתי שלא לחשוב כמה חסרים לי הבאסים, אז לא עמדתי בפיתוי והוספתי את הסאבים במקום האובליים הרגילים שהיו קודם לכן (גם לי חשוב המעט מקום שיש מאחורה בתא המטען ולכן גם סאב '10 לא בא בחשבון).

פורסם

מצחיק, הייתי ליד יוסי כשהתקשרת ואמרת לו שיש לך בעייה במגבר :wink:

אני אעדיף לוותר על מנחת ובמקומו לעשות את הפרוייקט שדיברתי עליו לפני כמה שבועות, הוצאת RCA ישירות מהבורד של ה HU ועקיפת המגבר הפנימי. אם זה אכן יקרה התוכנית בעתיד היא להוסיף מתאם של חברת Connects2 שמוסיף כניסת USB למערכת המקורית. זה פותר את כל הבעיות, גם הרדיו נשאר מקורי עם המסך והשליטה מההגה, גם מקבלים איכות קול מירבית מהמערכת וגם יש חיבור USB.

את המגש האחורי אני לא מתכוון לחורר, לא חוזר על הטעות הזאת. מה גם שיוצא לי לפרק אותו מפעם לפעם לצורך העברת דברים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אצלי המגש האחורי כבר היה מחורר מהבעלים הקודמים אז זה רק היה עניין של זמן עד שסאבים יחליפו את ה-9*6 ויחסכו את המקום בתא מטען.

בכל מקרה, אני רוצה לראות את המוצר המוגמר עם ה-USB, נשמע מעניין!

:-)

פורסם

איתמר שלום

אין לי עצות או רעיונות, אני בטוח שאתה מסתדר.. רק בקשה:

אם אכן אתה הולך לבצע את הפרוייקט של הוצאת preout ישירות מהבורד של המערכת המקורית אשמח אם תתעד את התהליך ותעלה לפורום, כולל חומרים על הreverse-engineering שתבצע שם. זה נשמע לי מעניין מאוד. יהיה גם באמת מעניין לראות את עוצמת הסיגנל.

תודה!

פורסם

והוא בכלל לא יקה :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...