Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שכמעט סיימתי (יש עוד מקצה שיפורים) ברכב שלי. הייתי זקוק לגירוי אודיופילי נוסף. הגירוי הגיע בצורת ציוד שאף אודיופיל לא היה מתנגד לו מתקפת THESIS. אז לאחר השקעה לא קטנה ולא מעט זמן הנה התוצאה הסופית:

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

8.JPG

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוסי זה אוטו שלך? הפעם אפילו התעלית על עצמך. נראה ממש מדהים ונדיר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

פשוט WOW של מי הרכב הזה? :shock2:

מדהים מדהים מדהים מפתיע כל פעם מחדש

סחטיין יוסי.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

אמא!!! איזה יופי ! השארת אותי עם הלסת למטה .

מדהים עד כמה שזה נוצץ!

שאלה קטנה : איזה לדים התקנת שם ? איפה שמת אותם ?

יוסי - וואלק אתה ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

וואוו, זאת באמת המילה הראויה לפה, אין מילים בפי, אחת ההתקנות היפות והנקיות שראיתי! :shock:

כל הכבוד יוסי, באמת מתקין על!

התזיס הזה חלום רטוב! :-(

שרון.

עריכה: יוסי האם תוכל לפרט איזה רכיבים ההתקנה הזאת כוללת?

פורסם

איך ייתכן שאתה עדיין מפתיע מחדש כל פעם?

לאן תגיע בסוף יוס'קה?

רמה שפשוט לא נראת במחוזותינו.

מתקין על במלוא מובן המילה.

ECLIPSE7200MKII, L6L1V2, GENESIS DUAL MONO EXTREME, ARSENAL 10, SUNDOWN SAE1000D

פורסם

מדהים :)

פשוט יפהיפה

אהבתי ממש את ההבלטה של התזיס על הקורות

אבל לא ממש הבנתי את הבחירה של הספוטים , תאורה מפוזרת נראה לי הייתה הרבה יותר זורמת לעין

ושוב לסיום , ואוו !

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

ומתפקיד זה שמבצע להמליץ על משהו שלדעתו יראה יותר טוב לא? בסופו של דבר החתימה שלו על זה..

השאלה היא אם הלקוח התעקש על זה או לא

פשוט אמרתי שלטעמי זה היה נראה יותר טוב אחרת לא הבנתי מה פשר התגובה שלך..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...