Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני חבר ותיק שהרבה זמן לא יצא לי להכנס לפורום.

אבא שלי קבלן שיש לו משאיות רכינה (היבר).

יש תופעה שהולכת וגדלה שה"ירדנים" מתעניינים לקנות משאיות יד 2 מישראל- בגלל הסיבה שאין להם כסף לקנות יד 1 אז הם מחפשים לקנות יד 2, בנוסף בגלל שהמלאי שלהם לא גדול בארצם של משאיות יד 2 אז הם פונים אלינו.

ישנם הרבה מתווכים למכירת המשאיות האלה שעושים עמלות מאוד שמנות.

אבא שלי ביקש שאני יברר לו אולי אני יוכל למצוא באינטרנט סוחרים כאלה ולעקוף כמה מעגלים של תיווך, ישר עלה לי לראש רק פורום אחד.

אני מאמין שיש פה אנשים שנתקלו בתופעה הזו ואולי מכירים כמה אנשים שמתעסקים בזה.

אז מי שיודע טלפון של מתווך כזה שישלח לי בבקשה בפרטי.

תודה רבה מראש, ניב בצלאלי.

פורסם

לא הבנתי, אבא שלך רוצה למכור משאיות לירדן? או שהוא רוצה לקנות משאיות לשימוש כאן בארץ?

אם הוא רוצה למכור לירדן, לא נראה לי שיש מתווך שישמח לעוד אחד בענף.

אם הוא רוצה לקנות לשימוש בארץ, הוא צריך להציע למתווך יותר ממה שהמתווך מקבל מהירדנים.

משאיות רבות שנמכרות לירדן, הן משאיות שהחוק בארץ לא מאפשר את תנועתן כאן בארץ תחת רישוי ישראלי ולכן הן חייבות יצוא.

מדובר במקרים שבהן נמכרות משאיות שהיו בשימוש כוחות או"ם/כוח רב-לאומי וכיו"ב. כמו-כן מדובר במשאיות שיצאו משימוש צה"ל ומכיוון שעברו 12 שנה ממועד יצורן הן לא יכולות לקבל רישוי ישראלי וחייבים ליצאם. יתכן ויש גם משאיות שעוכבו במכס מסיבות שונות של תקינה וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הוא רוצה למכור משאיות.

אבא שלי לא רוצה ליהיות מתווך הוא רוצה למכור מספר משאיות שלו ולהתחדש במודלים.

השאלה אם מישהו מכיר מישהו מהצד השני הירדני שמתעסק בזה.

פורסם

אני לא מצליח לחלץ את המספרים משמה ניסיתי להירשם ולא הצלחתי....

מישו יכול לתת יד אולי.?

תודה רבה וסליחה על הטרחה...

• תוכן חדש...