Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידנית 5 הילוכים, יד 3 (02 ברישיון), מנוע 1300 סמ"ק, שנת 1990. דגם gl

עבר צבע ופחחות בשנת 2000, מאז הצבע בגג ובמכסה מנוע מקולף, וכנף ימין מקומטת שום תאונה רצינית ורק תאונות חנייה יש לי אפילו איזכרוים לכך מחברת הביטוח (כמובן של היד הקודמת.) ניתן לראות תמונות בחתימה שלי ללחוץ על הלינק.

לי אישית חשוב היה יותר להשקיע במכלולים המכנים מאשר הקוסמטיים ולכן לא השקעתי בצבע ופחחות, מה גם שלא הפריע לי איך שהוא נראה כל עוד הוא נוסע, על אף שהחלק הקוסמטי לא הוזנח לחלוטין.

הרכב אצלי 3-4 חודשים, הוא נקנה במטרה להיות אצלי תקופה קצרה וכעת נמכר בשל התחלת תקופת הבגרויות הגיוס הקרב וחוסר כסף. היד הקודמת החזיק בו מעל 14 שנה והוא שמר את כל הקבלות, היה מורה מבוגר בבית ספר שהיה נהג יחיד כי אשתו נהגה רק באוטומט, היה נוהג בו על בסיס חיפה-ת"א פעמיים בשבוע, טיפל בו באהבה, לפניו הרכב יצא מהחברה ע"י אישה זקנה.

יש את כל הקבלות מהיום הראשון של הרכב.

המנוע עשה 273 אלף, שזה 13,650 לשנה פחות מהממוצע, לא נגעו כלל במנוע ראש מנוע מקורי, מעולם לא התחמם ב20 שנות חיו, מטופל רק במים ירוקים, נוסע על בסיס יומי עליות בעיר חיפה בלי להתאמץ, נוסע גם למרחקים גדולים בלי להתאמץ במהירות שיוט טובה, סוגר 140 (נבדק חד פעמית) ומעולם לא חויתי בעיות במנוע.

שאר המכלולים ברכב:

חשמל: הכל פועל כולל מזגן קירור\חימום, גז מולא לפני חודשיים, כל הנורות השרופות הוחלפו בטיפול הקודם.

שתי בעיות בנושא זה: אור ערפל אחור לא פועל, בעיה של כבל מנותק ששכחתי להזכיר בעת הטיפול במוסך, סה"כ לחבר כבל, ובעיה שנייה המזגן פועל פיקס בקירור רק שצריך להחליף מייבש בעלות 120 שקל.

חוץ מזה, מגב אחורי חדש, כל הגומיות של החלונות הוחלפו במשומשות במצב טוב לעומת הקודמות החלודות, פעומני צירייה חדשים, 2 צמיגים קדמיים חדשים מלפני חודשיים, 2 אחוריים מלפני חצי שנה בערך, 4 ברקסם חדשים אחרי ניקוי וכיון, הרכב בולם חזק ממש, רק דרוש החלפת שמן ברקס. אני נוהג לשטוף את הרכב תמיד בשביל שלא ייפתח חלודה, שדרך אגב כמעט ואין חלודה וגם עם יש זה לא נראה ממש לעין, אפילו המים של הוישרים באיכות טובה ולא סתם מי ברז.יש גם גלגל ספייר.

מפנים הרכב ממש שמור סה"כ קרע קטן במושב נהג שניתן לראות בתמונות, מעולם לא עישנו ברכב תמיד יש פחית ריח וריח טוב, דשבורד בלי סדקים נראה כמו חדש ותמיד נקי ומבריק עם ספריי סקאי שומר עליו מהשמש, מבפנים הרכב לא מרגיש ישן בכלל חוץ מרדיו קסטות שמעיד על כך, שדרך אגב ניתן לחבר אליו מכשיר סלולארי עם יציאת אוזניות וזה אפילו משמש כדיבורית (כמו שאני עושה).

רכב זריז חזק וזול ממש לתחזוקה, עושה 1-12 בדלק בעליות של חיפה ובנהיגה של צעיר שהיא קצת יותר חזקה משל זקן, ממש לא הרבה, טיפולים במוסך ממש לא יקרים וביטוח זול. לרכב דרוש טסט כל חצי שנה.

יש אימובלייזר אזעקה וגם אני נותן במתנה מנעול הגה והרבה חלקים שנשארו לי שמצבם טוב.

למען הגילוי הנאות החסרונות:

חלון נוסע ליד נהג קשה לפתיחה, חלון ידני עניין של זמן וידיים טובות.

דרוש החלפת מייבש מזגן בעלות 120 שקל, יש גז חדש.

דרוש טיפול עשר אלף בעלות של 370 שקל וגם ריענון שמן ברקס.

הטסט עד מרץ, יש לשלם אגרה בסך 466 שקל שזה ממש זול רק אין לי את הכסף הזה, ועוד 60 שקל למכון טסטים

גומיה של מסרק הגה עוד 100 שקל

הדלת של הבאגז' נפתחת אבל הלכו הבולמים אז היא לא נשארת פתוחה מצאתי פיתרקון יצירתי ואני מחזיק את הדלת בעזרת מקל מטאטא שנחתך בול לגודל.

הרכב לא מעשן ולא שותה לא שמן ולא מים.

כל הפלסטיקה בתוך הרכב הוחלפה ויש חלקי חילוף, כל מה שהיה קצת שבור הוחלף בחדש יותר.

הרכב דורש השקעה ממש קטנה שאותה ציינתי על מנת לעבור טסט, יש לי את האופצייה לזרוק אותו לגריטה ולקבל 3 אלף אבל הוא כל כך במצב מצויין שיכאב לי הלב לזרוק אותו ככה ואם היה לי כסף וזמן הייתי משקיע בו רק חבל שאין, עד עכיו לא חסכתי ממנו שקל והשקעתי בו 1500 שקל יישור קו.

ניתן לקבל עם הרכב ריפודים חדשים בני שבועים אם לא פחות+ 4 ליטר שמן מנו שהשתמשתי בו ממש קצת, ועוד 4 ליטר מים ירוקים לרדיאטור בתוספת סכום של 200 שקל.

יש עד 4 למרץ טסט, עם עד ה1 למרץ אף אחד לא יקנה הוא יילך לגריטה וחבל.

דורש עליו 4 אלף שקל, תאמינו לי ש4 אלף ועוד קצת השקעה שציינתי והרכב הזה יעבור טסט ושרת אתכם נאמנה.

מי שלא מפחד מרכב ישן.

עם שכחתי משהו אתם מוזמנים לשאול בה"פ או בטלפון 0524705962, שמי דניאל.

רק לבוא לעשות סיבוב העברת בעלות ולקחת, אין הרבה מה לשאול הכל ציינתי פה וכל מה שהוחלף יש לי בקבלות.

• תוכן חדש...