Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשילוב כרטיס קול xonar d1 עם קונסול

lirom10
שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכל תותחי הcarpc .

רכשתי אתמול כרטיס קול של asus xonar d1

הכרטיס תומך ausio אבל לא הצלחתי להתקין עליו את הkx

ניסיתי דרך קונסול ולא כל כך הצלחתי

ניסתי גם דרך virtual audio cable

ולא הצלחתי להגדיר את ה vac כמקור שמע יוצא במקום הכרטיס קול שלי

אני מריץ מערכת הפעלה של win7 x86

ואני די מיואש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי לירום,

קודם כל תירגע ! יום אחד ואתה מתייאש ? לי זה לקח שבוע בערך לקבל אות חיים מהקונסול.. :)

תוריד AUDIOMULCH, היא טובה יותר מקונסול. תגדיר את הדרייברים של ה XONAR להשמיע ב 7.1

תוריד תוכנה שנקראת ASIO4ALL (היא מאגדת את כל אביזרי השמע במחשב כך שתוכל להשתמש בכולם, כולל את VAC)

אחרי שתגדיר את ה ASIO4ALL כדרייבר ה ASIO ב AUDIOMULCH אתה תראה את ה VAC ותוכל להגדיר אותו כאות הכניסה במולצ' בדרך ל 8 יציאות האנלוגיות.

תעשה חיים !

אם אתה לא מסתדר, דבר איתי בפרטי.

...CASKA for life

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחת להוסיף מימן...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS2 + Audsion BitOne + Voce5.1K FullDA + MASSIVEBX4 +HatL1 + Morel CDM880 + Morel Hybrid602 + Micca COVO-S + Audison TH10 + Pioneer TS-X150

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה המהירה

ה audiomulch ניראית לי דיי מסובכת אני מבין שהיא מגיעה עם plugins מובנה.

יש בה קרוס 4 way או שאני צריך להוריד בניפרד ?כי יש לי vst plugin בשם ls filter

שהוא יכול לעשות גם bandpass וגם lpf לסאב וHPF לטויטרים

כל זה דרך פלגין אחד

דבר שני הכרטיס שלי תומך ב ausio אי אפשר להגדיר אותו ישירות בaudiomulch?

הנה קישור לכרטיס:

http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6p3ZFmkwzIKPTYLk&content=specifications

ניסיתי KX לא הלך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שיש לך עוד הרבה ללמוד ואתה עושה סבטאוחה מהכל

audiomulch או console זה לא משנה

שתיהן vst shell

ls filter זה vst וכל תוכנה שיכולה לארח vst תוכל להשתמש בו

הכרטיס שלך אמנם תומך בasio אבל אין לו internal routing ככה שאתה חייב משהו שינווט בין הכניסות והיציאות הווירטואליות

kx בכלל לא קשור לכרטיס שלך , זה דרייברים צד שלישי שמיועדים לכרטיסי creative ( וגם לא לכולם )

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...