Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב ברשותנו כ3 שנים ואנו מרוצים ממנו.

הבעיה היחידה שמטרידה את אבי (וגם אותי, כי אני עושה את העבודה).

שריפת נורות כל כמה חודשים.

המנורות הראשיים ואורות הברקס האחוריים נשרפים מעת לעת. שאר האורות לא נשרפים כלל או שלא זכור לי שהחלפתי.

מחיפוש באתר הבנתי שזאת מחלה באוטו זה.

מה עושים בעניין?

תודה לכל העוזרים.

פורסם

איזה מנורות אתה שם? סיניות או איכותיות ( אוסראם) ? או שאתה לוקח למוסך ואז אתה לא יודע מה שמו לך שם?

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תוחלת החיים של נורות הלוגן,היא ביחס ישר למתח על הנורה.

אם הנורה מקבלת מתח נמוך ,היא תישרף מוקדם.

בדוק שמגיע מתח טעינה נורמלי של,13.6 עד 14.4 וולט ,לנורות.

אם המתח נמוך,נסה להחליף ממסר.

פורסם

בנוסף, נורת הלוגן רגישה מאוד ללחות ויש לשים לב שלא לגעת בזכוכית שלה אחרת היא יכולה להשרף.

קח בחשבון ש-HELLA היא חברת אריזה בלבד ולא יצרנית הנורות. במקרים רבים הנורות באריזה של HELLA הינן נורות תוצרת סין. עם זאת, PHILIPS מייצרת נורות איכותיות.

1972 Mustang converyible 351c

1977 Corvette T-top 350

פורסם
תוחלת החיים של נורות הלוגן,היא ביחס ישר למתח על הנורה.

אם הנורה מקבלת מתח נמוך ,היא תישרף מוקדם.

בדוק שמגיע מתח טעינה נורמלי של,13.6 עד 14.4 וולט ,לנורות.

אם המתח נמוך,נסה להחליף ממסר.

בדיוק הפוך ממה שרשמת.

איזה כייף לי :)

פורסם

צודק ,טעות שלי,המתח המתאים לתוחלת חיים של 100 אחוז בנורת הלוגן הוא,13.5 וולט,מעל למתח הזה ,תוחלת חיי הנורה יורדת,

ו ב 14.18 וולט זה כבר 50 אחוז.

פורסם

היי, אני חושב שיש לך בעיה עם האלטרנטור, גם לי היה התופעה, רק שלא ידעתי על זה שיש בעיה והחלפתי כמו טיפש מנורות ע"ב שבועי עד שנדלקה נורת טעינה.

אלטרנטור בפוקוס לא סיפור יקר ולא מסובך להחלפה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כשעשיתי חיפוש ראיתי את הת'רד שלך שפירסמת לגבי הנורות האחוריים ומה שעשית, לתפוס עם בורג את ההארקה:-D.

אצלי זה גם ככה, ועדיין נשרפות נורות.

בקשר לאטרנטור אני אעדכן מתח טעינה ברגע שיהיה לי פלוק.

• תוכן חדש...