Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה|קבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שסמתי סאב (Kicker VDS-12), בווליום גבוה בבאסים המנורות באוטו מהבהבות כולל הפנסים הראשיים והאחוריים. חבר שלי הביא לי קבל שהוא לא היה צריך, 1.6Farad:

31012010112.th.jpg

זה אמור לעזור נכון?

ועלגבי צורת החיבור שלו, לפי מה שהבנתי, צריך לחבר אותו ישירות למצבר לכמה שניות שיטען פעם ראשונה, ואחרך לחבר את ה + מהמצבר ל + של הקבל ומשם ל + של המצבר. ואת ה - של הקבל פשוט לאדמה. אני צודק? כי זה ניראה די גדול ומפחיד, ואני לא רוצה שזה יגרום לאיזה קצר, יתפוצץ או משהו כזה.

ועוד שאלה, כשהקבל טעון, עם לגעת ב 2 ההדקים שלו, אפשר להיתחשמל?

תודה על העזרה.

פורסם

ברוב המקרים כמו שלך אין צורך בקבל, והקבל יכול רק להכביד על מערכת החשמל.

ישנם עוד מספר פתרונות - דובר על כך מספר פעמים בפורום בצע חיפוש

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם
ברוב המקרים כמו שלך אין צורך בקבל, והקבל יכול רק להכביד על מערכת החשמל.

ישנם עוד מספר פתרונות - דובר על כך מספר פעמים בפורום בצע חיפוש

מה לחפש אבל?

ואיך זה יכול להעמיס? קבל סה"כ משמש כמו מצבר כשהוא טעון...

• תוכן חדש...