Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי מחר טרום משפט והעו"ד שלי התקשר אלי ואמר לי שהוא ככל הנראה מאחר בחצי שעה למשפט כי יש לו עוד איזה משפט לפני כן במקום אחר,הוא אמר לי לא לדאוג כי הוא שלח בקשה לבית המשפט לדחות אותו בחצי שעה וכרגע הוא מחכה לתשובה מהשופט.

כרגע אני מאוד מודאג כי כששאלתי אותו ובמידה והשופט לא מסכים לדחות בחצי שעה וכולם צריכים להיכנס לאולם והמשפט מתחיל כמתוכנן ובזמן מה אז אני אמור לעשות??? הוא ענה לי שאין לי מה לדאוג כי גם ככך המשפט לא מתחיל בזמן ובמידה וכן קורה כזה דבר אז להגיד יפה לשופט שהעו"ד שלי בדרך ושאני מבקש לחכות עוד חצי שעה!

מה דעתכם,נראה לכם הגיוני הדבר הזה? האם העניין הזה ישחק לרעתי בפני השופט? מה עלי לעשות? או שלדרוש מהעו"ד שלי שיגיע בזמן למרות שהכבר עשיתי את זה ואין סיכוי שהוא יגיע בזמן כי המשפט הראשון שלו בחיפה ב 8:30 ושלי בכפר סבא ב 10.

תודה מראש!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לרוב משפטים לא מתחילים בזמן,והשופטים מכירים את האיחורים של עו"ד ,הם לא יתחילו משפט מבלי שעו"ד שלך נוכח.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

• תוכן חדש...