Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מימדים של כרטיס SIM?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכבוד מומחי הגאדג'טים בפורום,

ההורים שלי חזרו מסין עם זיוף אייפון (ה"חוברת" מתחילה בכותרת Qiuck Start Guide) :lol:

המכשיר אמור להיות dual sim, אבל יש בו חריץ SIM יחיד וקטנטן בהשוואה לסים שיש להם במכשיר שלהם (נוקיה 3120 ישן).

האם נדרש SIM דור שלישי, או שאפשר לבקש מאורנג' להחליף את ה- SIM באחד מהגודל הזה מבלי להצטרף ל"חבילות" דור 3 שלא צריך?

בכבוד רב,

:turn-l:
פורסם

לפי תמונות שראיתי יש מקום לשני סימים אחד ליד השני מתחת לסוללה.

חריץ קטנטן נשמע כמו כרטיס זיכרון.

סים של דור שני ושלישי נראים אותו דבר,יש מכשירים שעובדים עם שניהם.

אייל

פורסם

אתה צודק - זה המקום לכרטיס הזכרון. החריצים לסימים מוסתרים היטב. החוברת חסרת ערך. תודה לגוגל מצאתי תמונה של טלפון דומה עם סימון החריצים לסים. פה המקום להתנצל בפני הסינים, המכשיר אכן תומך בשני סימים.

עכשיו לסיכום ההתרשמות - מכשיר בפחות מ-200 ש"ח (דומה ב- $48 בדילאקסטרים), נראה כמו ה"דבר האמיתי", שימושיות בסיסית טובה, תפריט בעברית (לא יודע איך, בהפעלה הראשונה זה נדלק בעברית, למרות שלפי שעון בייג'ין). כרטיס זכרון 8G של סאנדיסק, מצלמה (איכות רעה), בלוטות'. במלה אחת: נחמד (או ביותר מלים: תמורה בהחלט הולמת ל-200 ש"ח).

פורסם

חבל שקנית את הזבל הזה.. היית משקיע עוד 2500 שקל וקונה את הדבר האמיתי.

תהיה בטוח שההבדל ביניהם הוא שמים וארץ.

Stay Dirty

פורסם

עוד 2500 ש"ח מסכם את הכל.

ה"דבר" לא מתקרב לאיכות של אייפון. מה שציינתי שביחס למחירו, הוא מפתיע מאוד לטובה.

גם ההבדל בין לקסוס לניסאן שלי הוא שמיים וארץ. האם לרוץ ולגייס את הכמה מאות אלפי ש"ח שמפרידים ביניהם?

פורסם

asafasaf באמת אתה לא מרגיש בהבדל בין הוצאה של 200 ש"ח והוצאה של 2500 ש"ח ?

אייפון 2G משומשים נמכרים באיביי בסביבות ה 200$,תלוי במכרז,תלוי ביום.

בארץ ב 200 ש"ח מקבלים משהו כזה:

24503714b.gif

עדיף זיוף אייפון במחיר הזה.

אייל

פורסם

חבל שקנית סופר לאנסר,

היית מסיף 400 אלף דולר וקונה R8

:)

פורסם

חח אתם צודקים , הניסוח שלי לא יצא טוב. ברור שזאת תוספת לא קטנה, אבל התכוונתי שאין כמו הדבר האמיתי.

אם יובל מבסוט מהמכשיר, אז זה שווה הכל.

Stay Dirty

פורסם
asafasaf באמת אתה לא מרגיש בהבדל בין הוצאה של 200 ש"ח והוצאה של 2500 ש"ח ?

אייפון 2G משומשים נמכרים באיביי בסביבות ה 200$,תלוי במכרז,תלוי ביום.

24503714b.gif

מה שבטוח, המכשיר הזה ימשיך לעבוד הרבה אחרי האייפון, ואת הפעולה הבסיסית שלו הוא עושה כנראה לא פחות טוב מהאייפון, ככה שתמורת המחיר שלו, הוא מעולה!

זה המכשיר הכי מוצלח שקניתי בחיים שלי, עשיתי בשכל שזה מה שקניתי לאמא שלי, אחרי כל הנפילות שהוא קיבל והוא עובד כמו חדש ואין לי צורך לרוץ לתיקונים כל פעם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

24503714b.gif

אם היו עכשיו מציעים לך חיקוי סיני של לקסוס במחיר של טויוטה קורולה, היית קונה?

אני אישית מבין השניים אעדיף טויוטה קורולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

במילים אחרות אמרת "חבל שקנית את הזבל הזה...היית משקיע עוד 1150% וקונה את הדבר האמיתי".

בהחלט שמיים וארץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...