Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כי יש אנשים שכל כך רוצים... אבל פשוט אין להם מספיק

בעיניי לבוא למירוץ כשאתה לא מסוגל לנצח בו אבל בכל זאת להיות תחרותי כמו כל שאר המתחרים - זה כבוד גדול וראוי להערכה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בעיניי לעשות פרוייקט ולא לעשות אותו כמו שצריך

כבר עדיף להשאר עם איזה רדיו דיסק וזהו

אני לא עושה אף פרוייקט כמו שצריך אבל עדיין יש לי בחתימה את מה שיש לי בחתימה :-P

אני פולני 8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כן נראה לי שאני אלך על העניין של לוח נורמלי וחזק ולאט לאט אני אשפר אותו עד כמה שניתן.

מה שכן הבעיה שלי היא זאת שאני צריך מסך נשלף מ DIN1 כי אין לי שום אפשרות לשים 2 DIN אפילו בקומבינה. הקונסולה של הרנו מגאן שלי (2002) לא מאפשרת בשום צורה ( לפי מה שנראה לי בכל אופן). אם למישהו יש איזה רעיון ל-2 DIN בקומבינהזה יתקבל בברכה כי כל הנשלפים למיניהם לא הכי אמינים (לפחות אלה עם המחירים ההגיוניים ) ואלה שכן עובדים כמו שצריך מחברה מוכרת עולים למעלה מ- 3000 ש"ח .

יש למישהו רעיון ?

פורסם

הכל שאלה של תקציב והשקעה

אם אתה מוכן להשקיע,

יש מצב שאומן כמו יוסי יכול להוריד את התריסים של המזגן קומה

ואז לעשות בניה למסך איפה שהיו התריסים עם בליטה למשולש למעלה

פורסם
הכל שאלה של תקציב והשקעה

אם אתה מוכן להשקיע,

יש מצב שאומן כמו יוסי יכול להוריד את התריסים של המזגן קומה

ואז לעשות בניה למסך איפה שהיו התריסים עם בליטה למשולש למעלה

אבל האם זהו דבר שמותר לעשות ? להזיז פתחי מזגן למקום אחר לגמרי ? הרי זה לא כמו ברכבים שיש להם אפשרות

ל-2DIN ורק חותכים קצת . אצלי יש צורך בשינוי קוסמטי מטורף.

בנוסף יש לי שאלה : אם יש לי CARPC אני בטוח יצטרך מגברים ועניינים לא ? ההגברה של המחשב לא מספיקה , אני צודק ?

פורסם

ראיתי כמה CAR-PC שהתחברו לHU רגיל דרך AUX במקרא כזה לא צריך מגבר כי יש את המגבר של הHU

אודי A4

דימה.

פורסם

לא צריך לעשות עיניין מיותר מכלום

מגבר פשוט משומש של 4 ערוצים (JBL C60 וכו') יספק הגברה שטובה מהגברה של HU בעשרות מונים

ויעלה מאות בודדות של שקלים

• תוכן חדש...