Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני די חדש פה אבל עוקב המון זמן אחרי כל מה שקשור ל- CAR PC והייתי רוצה לציין שלאנשים פה יש ידע מטורף והתמקצעות פנומנלית בכל מה שקשור לעולם האודיו בכלל וה-CAR PC בפרט . אז גם אני מעוניין להתחיל איזה פרויקט משלי

אבל יש לי מספר שאלות מקדימות:

1. בקשר לספק כוח : לא כל כך בא לי להזמין מ EBAY וחשבתי האם ישנה אפשרות להשתמש בספק כוח של מחשב רגיל וכמובן

לפרק כל מיני דברים שצריך לפרק בשביל להתאים אותו למתחים של CAR PC (יש לי קצת ידע בנושא חשמל וגם עזרה אם אני

צריך ) .

2. האם ישנה אפשרות לקיצור תהליכים ? כלומר לקחת למשל מחשב נייד די חזק שהלך לו המסך , לפרק אותו לגורמים ולהרכיב ממנו

CAR PC , כי המתח צריכה שלו לא עולה על 12V במקרים קיצוניים וגם לחבר אותו למערכת החשמל ברכב לא תהיה בעיה בכלל

עם מתאמים למיניהם .

אני מאוד מודה לכל העוזרים ומקווה לתמיכה רחבה ...:lol:

אלעד

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשובות :

1.כן , עם ממיר מתח - אופציה מאוד לא מומלצת ומאוד ישנה . אין סיבה ללכת עליה היום עם המחירים של הספקים היעודיים

2.כן , אין שום בעייה ויש סקשן שלם לזה בפורומים של MP3CAR אם זה מעניין אותך.

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

סתם שאלה ,

מה רע בלהזמין מאיבי , יש כך כך הרבה אופציות ל carpc להזמין באיבי שבארץ עולים לפחות כפול .

תשקול שנית את העניין ,זה יחסוך לך הרבה כסף.

פורסם

תיקח בחשבון שלהמיר ספק כוח להיות ספק כוח DC-DC זו רק הבעיה הראשונה שלך.

מה לגבי שליטה על הדלקה וכיבוי של המחשב... מה קורה אם אתה שוכח לכבות את המחשב אחרי שהורדת את הסוויצ' של הרכב...

תשתמש בספק כוח ייעודי לרכב שכבר עשו בו את כל העבודה בשבילך כולל הגנת נפילת מתח והגנה של מתח התנעה של הרכב - חבל להרוס מחשב שלם בגלל חוסר ידיעה או חוסר לקיחה בחשבון של כאלו גורמים.

על כל השאר אופיר כבר ענה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

פשוט בולשיט גורל ואתה יודע את זה..

אין שום דבר רע באטום והוא יספיק לרוב האנשים

ואם אתה הולך על מחשב budget זה פתרון מעולה וזול שמתמודד יפה עם כל דבר שקיים היום כולל 720p

זה שקצת קשה לו להריץ סימולציה של igo שרץ על אמולטור של ppc לא אומר כלום

עובדה שרוב האנשים בארה"ב בכלל לא מסתכלים על המפלצות שאתם בונים פה.. לרובם כן יותר ממספיק האטום

יש אנשים שבכלל רצים על צ'יפסטים של via ומרוצים..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אמממממ אוקי, זכותך לחשוב ככה

אני בעמדתי נשאר

היום שיש לוחות MINI ITX בכמה מאות שקלים

אתה יכול להרים באלף שקל לוח-מעבד באותן מידות - 17 על 17

רק שיכול להריץ דברים רציניים ומאפשר גמישות,

אני למדתי בפרוייקט הזה שכל הזמן מתפתח, וכל הזמן הדרישות עולות.

שהתחלתי אותו הייתי צריך ווינאמפ וזהו, החיתוכים נעשו עם KX על הכרטיס קול,

וגם מעבד של מחשבון קסיו היה מספיק

עכשיו פתאום אני מוצא את עצמי מריץ 4WAY אקטיבי על אסיו

במקביל ל-OBD, ברקע יש GPS - כן, מבוסס VM של PPC כי זה הפתרון העדכני באמת היחיד שכרגע קיים בשוק,

ובפועל בכלל צופים ב-DVB

ופתאום אתה מגלה שכל מה שהמעבד נותן לך, היית רוצה יותר.

פורסם

סבבה כשהתקציב מאפשר הכל טוב ויפה

אבל פה אתה מקבל פתרון של לוח+מעבד ב400 ש"ח מול 1000 ש"ח

זה יותר מ100 אחוז הבדל

לאנשים בעלי תקציב מוגבל זה כן סיפור , במיוחד שזה לרוב אובר-קיל

כמו שראית אצלי גם 4way אקטיבי אפשרי עם האטום ובלי הרבה זלילת משאבים ( 20-30 אחוז בשבילי זה בסדר גמור )

ואין שום בעייה גם שהgps ירוץ ברקע , לראות סרט של 720p או כל דבר אחר

כמובן המעבד הזה לא סופרמן ועושה לי בעיות לדוגמא בגלילה של ilist עם הרבה רכיבים

אבל לרוב אני חושב שהוא יספיק בהחלט

בקיצור הנקודה שלי הייתה שלא כל אחד צריך להדחף לפתרונות חזקים כל כך

אצלנו בארץ הנושא התפתח בתור נישה של אודיו לרכב

בשאר העולם זה הפוך , האודיו לרכב זאת הנישה שבתוך הcar-pc , השימוש שם רחב הרבה מעבר לעיבוד סאונד..

והדברים שאני אומר עכשיו זה כדי לא לגרום לאנשים לחשוב שרק בשביל מעבד הנושא הזה קיים , אלא ההפך עיבוד הסאונד נבע כתוצאה של עניין של אנשי אודיו בנישת הcar-pc

פורסם

מסכים עם כל מה שאמרת

עם זאת, קאר פיסי זה פרויקט מותרות,

סליחה - האמא של המותרות, ומותרות עושים כמו שצריך או שלא עושים,

אם בן אדם הולך לעשות פרוייקט של 5000 שקל וכן, כדי לסגור באמת את הפינה צריך בערך סכום כזה,

והוא לא מסוגל להשקיע 5600 שקל, וללכת על זה כמו שצריך בלי להתקמצן על קלוקים, אז אולי הפרוייקט הזה לא בשבילו ועדיף לו לרכוש איזה דאבל דין מוכלל

פורסם

Atom לא מריץ 720p ובטח לא חלק אלא אם הצ'יפסט מבוסס ION... זה שזה לא שיקול משמעותי זה כבר משהו אחר. ל VM אכן מחשב חלש זה לא אידיאלי אבל גם לא קריטי אם יש מספיק RAM.

אני מאמין שעם הכסף שחוסכים בקניית מחשב חלש אבל מספיק לימים אלו אפשר לשמור אותו לעתיד לשדרוג כשהמחירים יהיו עוד יותר נמוכים. (הכוונה "לשים בצד" את ההפרש ולהשתמש בו בעתיד לשדרוג\החלפה, אני בטוח שיהיו עוד המון פתרונות חדשים ויצירתיים בשנים הקרובות).

פורסם

יו-יו אתה מוזמן לקפוץ לראות איך האטום 330 שלי מריץ 720p בכיף

ועוד עם ffdshow

וכל זה בזמן שעיבוד הסאונד לוקח 30 אחוז מהמשאבים של המעבד..

דרך אגב יצא עכשיו ליין חדש של אינטל שעובד יותר טוב מהion

• תוכן חדש...