Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו גאסטי שנת 94 ואני באמצע תהליך להפוך אותה לסופר מודל

אני רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג פנסי חזית אנגל/ספורט/משהו מיוחד יפה/מסכות/גבות לסובארו גאסטי

אני גם רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג פנסיים אחורים ספורט/בקליות שקופות /משהו מיוחד יפה/מסכות לסובארו גאסטי שנת 94

אפילו עם אתה מכירים אתרים בחול אשמח תודה רבה מראש:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

רק שתדע שאני דיטיילינגר

דיטיילינג + דיטיילר = דיטיילינגר :vamp:

פורסם

לא כדי להשקיע כבר באוטו אחר?

כל אחד והשיגעון שלו, אני לא מאמין שיש לג'סטי אנג'לים והלבשות אבל שווה לבדוק באייבי.

דרך אגב אפשר ל"קמבן" גבות עם מדבקה בצבע הרכב או פיבר-גלאס, עם אתה ממש משקיע תסע עם הרכב לאיזה כפר זרוק 2000 שקל והופכים לך את הרכב לחללית עם תרצה.

פורסם
לא כדי להשקיע כבר באוטו אחר?

כל אחד והשיגעון שלו, אני לא מאמין שיש לג'סטי אנג'לים והלבשות אבל שווה לבדוק באייבי.

דרך אגב אפשר ל"קמבן" גבות עם מדבקה בצבע הרכב או פיבר-גלאס, עם אתה ממש משקיע תסע עם הרכב לאיזה כפר זרוק 2000 שקל והופכים לך את הרכב לחללית עם תרצה.

מה לכתוב בחיפוש לא כ"כ מבין באנגלית

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

באמת תודה רבה אבל איך אני קונה את זה ואיפה הטבעות מתחברות בפניסים של הגאסטי והמחיר הוא לזוג ימין או שמאל?

ואיך אני מתקשר וקונה מה הטלפון שלהם לא מבין כ"כ אנגלית

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

בebay לא מתקשרים המוכר הוא מחו"ל קונים דרך פאיפאל או כרטיס אשראי בינלאומי.

לגבי הטבעות אין לי שמץ של מושג איך מתקינים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
בebay לא מתקשרים המוכר הוא מחו"ל קונים דרך פאיפאל או כרטיס אשראי בינלאומי.

לגבי הטבעות אין לי שמץ של מושג איך מתקינים.

אשראי בין לאומי אין לי יש לי רגיל עוד תגובות בבקשה

רק שתדע שאני דיטיילינגר

פורסם

איזה תגובות אתה מחפש? נתו לך את כל המידע שאתה צריך.

הפורום הוא לא וולסטריט שילמדו אותך אנגלית וגם לא בנק שינפיקו לך כרטיס אשראי בנילאומי.

וסתם ה10 אגורות שלי, ג'אסטי עם פנסים כאלה או "קסנון" ימשכו את עיני השוטרים.

• תוכן חדש...